2016 Haziran bebekleri büyüyor

Canımm çok sevindim senin adına. Doktor ne kadar önemli, ben iki doktora götürüyorum bu yüzden paranoyak gibi.
Bizde mama desteği ne yazık ki ilk haftadan bu yana var

Ohh çok sevindim ya, çok da güzel bilgiler vermiş. Ben hala doktor kararı veremiyorum, şöyle kararlı bilgili bir doktor bulsam. Sen neredeydin M miumao
Ya bu doktor olayi gercekten onemli. Gecen hafta ben de minigimi burnu tikandigi icin doktora goturdum (bunun icin dr a mi gidilir diceksiniz haklisiniz bi daha tovbe) kendi aile hekimimiz yoktu baskasi bakti burun spreyi verdi. Eczaneye gittim meger verdigi sprey 2 yas altinda kullanilmiyomus eczaci bile sok oldu nasil yazmis diye. Almadim tabi ki. Bi de pazartesi tekrar getir bakayim diyo cocuk oldu mu kaldi mi ona bakacakti herhal.

Ben de yaptırmadım rotayı kimse de yaptırcan mı vs sormadı. Hala yaptırabiliyor muyuz?

Ben istanbulda küçükyalıda oturuyorum. Doktorun yeri pendikte. Sen neredesin?
Üsküdar selimiye, Pendik uzak kalır bana tabii. Koşuyolu Medipolde doğum yaptım ama doktor konusunda kararsızım. Hastane bünyesinde olsun istiyorum. Göztepe Medicalpark veya medipol arasında birini seçeceğim arrık canım yaa.

Bende hastane bunyesinde olsun istedim hep. Ben central hospitalda dogum yaptim, hala ayni kadin dogumcuda devam ediyorum. Ondan cok memnunum. Bir daha hamile kalirsam ayni doktora gidecegim. Ama cocuk doktoru konusunda 3 doktoruyla muhattap oldum, birinden memnun sayilirdim. Ama yeni doktorumuzla tanisinca hic gozume bile gelmedi hastanede olmayisi :)

KizlAr bugun4 ay 3 gunouguz aşı olduk ..huysuz gibj sanki yavrummm. Ondan mı ki

gözün aydın canım. güzel güzel emer inşallah bundan sonra. Allah dualarınızı kabul etsin şimdiden.

için rahatlamış sonunda canım gözün aydın. belli ki iyi bir doktor, ne güzel. mama alan bebekler için ne diyecekti acaba merak ettim şimdi :))

prospektüsleri kesinlikle okumalıyız canım kullanmadan önce. böyle bir iki vaka daha duymuştum çünkü ben. ondan beri bir göz atıyorum çocuğa vermeden önce.

için rahatlamış sonunda canım gözün aydın. belli ki iyi bir doktor, ne güzel. mama alan bebekler için ne diyecekti acaba merak ettim şimdi :))
Ya onu ben de cok merak ettim :) ama simdilik kullanmadigimiz icin soramadim. Hayirlisiyla 6 aya bi getirebilsem anne sutuyle.. Devamli ya emziriyorum ya sagiyorum.. Memelikten ciktilar artik

Ya bir de inanilmaz sacim dokuluyor.. Tutam tutam gidiyor.. Babama sordum (kuafor), dogum sonrasi cok normal dedi. Hatta yer yer acilmalari olan musterileri bile varmis. Zamanla toparliyor kendini dedi, bir bakim kremi getircekti ama gorusemedik bi turlu. Engellemez ama azaltir dedi.

şu demir ilacı ne iğrençmiş yaa demir ilacını veriyorum üstüne bir de kusuyor her yer kırmızı. bebek deterjanıyla çıkmaz şimdi bir de onlar.

Canım paylaşım için çok sağol

Bu arada ben de dr lar bişey verince bebeğe uyar mı diye araştırıyorum dr burun için sprey vermişti aynen dediğin gibi 2 yaş altına olmuyormuş kullanmadım

Bizler de çok bilinçli olmalı hiçbir şeyi hemen tamam diye kabul etmemeliyiz

Ama ben rota aşısı yaptırmadım bağırsak düğümlenmesinden korktum 6 haziranda doğdu 2 gün sonra 4 aylık oluyor offff kimi dr yaptır diyor kimisi yaptırma diyor of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…