- 2 Ekim 2015
- 425
- 680
- 23
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.221
Çocuk kakami yapacağim diye haber vermiyor ki gidip oradami bekleyeceksin gun boyu çocukla saçmalık hakikaten.Arkadaslar kultur sonucunu bekliyordum ya.. Hastane yine tahlil yapmis.. Tekrar numune getirin dediler. Ben cildirdim tabi. Evde tek basimayim, 3 aylik bebekle evden cikip 20dk icinde nasil tekrar kultur verebilirim?? 3 aylik bebekle ben 20dakikada ancak ayakkabilarimi giyiyorum. Hem bugun rotavirus asisi olduk, kulturden dogru sonuc alamam ki.. Cok sinirliyim.. Gercekten mikrobik bir sorunu varsa nasil tedavi olacakti bu cocuk??
Yani kadin dogumculari ve dogum servisi bu kadar iyi olan bir hastanenin diger birimleri nasil boyle olur aklim almiyor.
Neden boyle bisey istiyolar ki numune mi yetersiz? Nasil gideceksin tek basina cok zor. Insallah bi problem yoktur.Arkadaslar kultur sonucunu bekliyordum ya.. Hastane yine tahlil yapmis.. Tekrar numune getirin dediler. Ben cildirdim tabi. Evde tek basimayim, 3 aylik bebekle evden cikip 20dk icinde nasil tekrar kultur verebilirim?? 3 aylik bebekle ben 20dakikada ancak ayakkabilarimi giyiyorum. Hem bugun rotavirus asisi olduk, kulturden dogru sonuc alamam ki.. Cok sinirliyim.. Gercekten mikrobik bir sorunu varsa nasil tedavi olacakti bu cocuk??
Yani kadin dogumculari ve dogum servisi bu kadar iyi olan bir hastanenin diger birimleri nasil boyle olur aklim almiyor.
Çok sinir bozucu ya, aslında onların kabahati ise telafi etmek için gelip evden almaları gerekir. Ama nerde yaşadığımızı zannediyorsam artıkArkadaslar kultur sonucunu bekliyordum ya.. Hastane yine tahlil yapmis.. Tekrar numune getirin dediler. Ben cildirdim tabi. Evde tek basimayim, 3 aylik bebekle evden cikip 20dk icinde nasil tekrar kultur verebilirim?? 3 aylik bebekle ben 20dakikada ancak ayakkabilarimi giyiyorum. Hem bugun rotavirus asisi olduk, kulturden dogru sonuc alamam ki.. Cok sinirliyim.. Gercekten mikrobik bir sorunu varsa nasil tedavi olacakti bu cocuk??
Yok canim cumadan beri yapmiyo gene yrn asimi var doktora sorucamCanım gerek kalmadı şimdilik yine aptamil almıştım ya o iyi geldi bakalım her gün kakasını yapmaya başladı o yüzden daha almadım idare ediyoruz siz ne durumdasınız kaka sorunu çözüldü mu
Bizimki de 2 kere 4 günde bir yaptı canim ama mudahale etmedim hiç bıraktım oyle simdi 3 gündür her gün yapıyor bakalım. Umarım düzelir seninki de. Bir günleri bir günlerini tutmuyor ki. Şaşırıyorum artıkYok canim cumadan beri yapmiyo gene yrn asimi var doktora sorucam
hmmm bunu bilmiyordum. yeni bir şey daha öğrendik :)Kızlar prospektüsde çok bağımlı kalmayın. İlaç piyasaya çıkmadan önce yazılır. Daha sonra medikal çalışmalar, yayınlar yapılıyor veya klinik yaygın kullanımda zararlı etkilerinin olmadığı saptanıyor. Ona bakarsak prospektüslerde gebelik ve emzirme döneminde kullanılır ibaresi yoktur. Ama yüzlerce erken madde var gebelikte kullanılan. Aklınıza takılırsa doktora sorun, böyle böyle prospektüste yazıyor ama tabi siz daha iyi bilirsiniz diye, ilacın son durumunu öğrenebilirsiniz.
Canım mamadan değildir senin büyük ihtimal günde zaten 60 Cc veriyorum diyorsun ... 6 günü normal kabul ediyorlar , ki bizim arkadaşın kızı 8 gün yapmıyormuş , ilk Başlarda çok moralim bozuluyordu ama 7. Günün sonunda normal yapıyor kabıZda değil dedi , bi kaç doktora götürmüş herhangi birşey bulamamışlar , sadece anne sütü alıyor bu aradaYok canim cumadan beri yapmiyo gene yrn asimi var doktora sorucam
Canım benimki de bi gün yapmadi ertesi gün her bez değiştir digimsdé kaka liydı ve en son pirtlatinca da az az vardı boyle mukuslu ve yeşile donuk tu. Açaba neden bi blen var miCanım mamadan değildir senin büyük ihtimal günde zaten 60 Cc veriyorum diyorsun ... 6 günü normal kabul ediyorlar , ki bizim arkadaşın kızı 8 gün yapmıyormuş , ilk Başlarda çok moralim bozuluyordu ama 7. Günün sonunda normal yapıyor kabıZda değil dedi , bi kaç doktora götürmüş herhangi birşey bulamamışlar , sadece anne sütü alıyor bu arada
Bende yeni katıldım ama pek kimse uğramıyor buralara"2016 Haziran Anneleri" başlığı burası açıldı diye pörtlemiş ama burda da eski faaliyet kalmamış
Canım bcg hariç 2. Ay aşılarının 2.dozu var. Aşı kartına tarih atmışlardır belki de söylemeyi unutmuşlardır4ayda ne asisi var kuzlar bana bisiy demediler. 5. Ayda rotanin 2. Dozu var dediler
Dönme bizde de yok 16 Haziran doğum tarihi. Bazıları üç aylıkken dönüyormuş bazıları beş aylık. Farklı şeyleri önde gidiyor her bebeğinGunaydin kizlarr
Ya benim oglan cok tembel cikti. 108 gunluk su anda ama yana donmek yok, yuzustu sirtustu donmeye calismak yok, yuzustu biraktigimda da maksimum 1 dk duruyo sonra hemen mizirdanmaya basliyo. Hicc yormuyo kendini yaaEskiden onunla konustugumda cevap verdi auu guu sesler cikarirdi simdi onu da birakti oooyle bakiyo :) ciglik atiyo sadece cevap verecegi zaman. Sizin bebislerde ne gibi yetenekler ya da yeteneksizlikler var? :) Acele mi ediyorum acaba..
Duzeltme: He bi de bu sabah elleriyle ayaklarindan tuttu hakkini yemeyeyim.
Bizimki 28 haziran doğumlu, yana doğru atıyor kendini ama o popiş yerinden kalkmıyor, sırtüstü geri geliyor. Ama mesela başı yukardayken kaşla göz arasında tamamen baş aşağı döndürebiliyor kendini. Önce kolları ve bacakları kaldırıyor, sonra kalcayı cevirip vücudunu düzeltiyor :)Agular cevap vermeler gülücükler var ama henüz herhangi bir nesneyi bilinçli olarak kavramıyor..Meme hariç :) Oyun halısında oyuncaklarına uzanıp vuruyor ama tutma teşebbüsü yok. Bir de çevresini inanılmaz inceliyor.Gunaydin kizlarr
Ya benim oglan cok tembel cikti. 108 gunluk su anda ama yana donmek yok, yuzustu sirtustu donmeye calismak yok, yuzustu biraktigimda da maksimum 1 dk duruyo sonra hemen mizirdanmaya basliyo. Hicc yormuyo kendini yaaEskiden onunla konustugumda cevap verdi auu guu sesler cikarirdi simdi onu da birakti oooyle bakiyo :) ciglik atiyo sadece cevap verecegi zaman. Sizin bebislerde ne gibi yetenekler ya da yeteneksizlikler var? :) Acele mi ediyorum acaba..
Duzeltme: He bi de bu sabah elleriyle ayaklarindan tuttu hakkini yemeyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?