2016 Haziran bebekleri büyüyor

Arkadaslar kultur sonucunu bekliyordum ya.. Hastane yine tahlil yapmis.. Tekrar numune getirin dediler. Ben cildirdim tabi. Evde tek basimayim, 3 aylik bebekle evden cikip 20dk icinde nasil tekrar kultur verebilirim?? 3 aylik bebekle ben 20dakikada ancak ayakkabilarimi giyiyorum. Hem bugun rotavirus asisi olduk, kulturden dogru sonuc alamam ki.. Cok sinirliyim.. Gercekten mikrobik bir sorunu varsa nasil tedavi olacakti bu cocuk??

Yani kadin dogumculari ve dogum servisi bu kadar iyi olan bir hastanenin diger birimleri nasil boyle olur aklim almiyor.

Çocuk kakami yapacağim diye haber vermiyor ki gidip oradami bekleyeceksin gun boyu çocukla saçmalık hakikaten.
Allah kolaylik versin baska yoluda yoktur değilmi dıskida mikrop vs olup olmadığını anlamanın

Neden boyle bisey istiyolar ki numune mi yetersiz? Nasil gideceksin tek basina cok zor. Insallah bi problem yoktur.

Çok sinir bozucu ya, aslında onların kabahati ise telafi etmek için gelip evden almaları gerekir. Ama nerde yaşadığımızı zannediyorsam artık

seda222008 sanirim yok kultur vermek zorundayim yine. Mecbur babamizin evde oldugu cumartesi gununu bekleyecegim. Kaka yapar yapmaz babasi goturecek. Benim de diyet surem uzamis olacak.

falling_water yok numune yetersiz degil, yanlis tahlil girisi yapmislar ama dogru ucreti almayi basarmislar..

HK77 aynen oyle canim ama gelemeyecegimi soyledigimde boyle birseyi teklif dahi etmediler.

Kultur falan yaptirmayacagim. Daha da cocugu kurcalamayacagim. Diyetime haftaya pazartesiye kadar devam edip o zaman bir tahlil daha yaptiracagim. Lokosit de iyilesme varsa o zaman alerjiden suphelenip gastroentrolojiye goturecegim.

Valla bunaldim ya..

Canım gerek kalmadı şimdilik yine aptamil almıştım ya o iyi geldi bakalım her gün kakasını yapmaya başladı o yüzden daha almadım idare ediyoruz siz ne durumdasınız kaka sorunu çözüldü mu
Yok canim cumadan beri yapmiyo gene yrn asimi var doktora sorucam

Bizimki de 2 kere 4 günde bir yaptı canim ama mudahale etmedim hiç bıraktım oyle simdi 3 gündür her gün yapıyor bakalım. Umarım düzelir seninki de. Bir günleri bir günlerini tutmuyor ki. Şaşırıyorum artık

hmmm bunu bilmiyordum. yeni bir şey daha öğrendik :)

Canım mamadan değildir senin büyük ihtimal günde zaten 60 Cc veriyorum diyorsun ... 6 günü normal kabul ediyorlar , ki bizim arkadaşın kızı 8 gün yapmıyormuş , ilk Başlarda çok moralim bozuluyordu ama 7. Günün sonunda normal yapıyor kabıZda değil dedi , bi kaç doktora götürmüş herhangi birşey bulamamışlar , sadece anne sütü alıyor bu arada

Kızlar bu 4 ay aşısı bebeklerde huzursuzluk meme reddi . Anlamsiz ağlama minnacik uykular yapti mi yaa. Bebem güya gece uykusuna yattı . Bi miril miril uyanınca aglamalar falan. Ben yaninà yatardm pispislar geri yatirirrdim simdi hiiiiccc hemen aglio kizio ben de hop beşiğe atiomm ya da plates topu na oturup ziplatiom dalio

Canım benimki de bi gün yapmadi ertesi gün her bez değiştir digimsdé kaka liydı ve en son pirtlatinca da az az vardı boyle mukuslu ve yeşile donuk tu. Açaba neden bi blen var mi

4ayda ne asisi var kuzlar bana bisiy demediler. 5. Ayda rotanin 2. Dozu var dediler

Gunaydin kizlarr
Ya benim oglan cok tembel cikti. 108 gunluk su anda ama yana donmek yok, yuzustu sirtustu donmeye calismak yok, yuzustu biraktigimda da maksimum 1 dk duruyo sonra hemen mizirdanmaya basliyo. Hicc yormuyo kendini yaa Eskiden onunla konustugumda cevap verdi auu guu sesler cikarirdi simdi onu da birakti oooyle bakiyo :) ciglik atiyo sadece cevap verecegi zaman. Sizin bebislerde ne gibi yetenekler ya da yeteneksizlikler var? :) Acele mi ediyorum acaba..
Duzeltme: He bi de bu sabah elleriyle ayaklarindan tuttu hakkini yemeyeyim.

Son düzenleme:
Dönme bizde de yok 16 Haziran doğum tarihi. Bazıları üç aylıkken dönüyormuş bazıları beş aylık. Farklı şeyleri önde gidiyor her bebeğin

Bizimki 28 haziran doğumlu, yana doğru atıyor kendini ama o popiş yerinden kalkmıyor, sırtüstü geri geliyor. Ama mesela başı yukardayken kaşla göz arasında tamamen baş aşağı döndürebiliyor kendini. Önce kolları ve bacakları kaldırıyor, sonra kalcayı cevirip vücudunu düzeltiyor :)Agular cevap vermeler gülücükler var ama henüz herhangi bir nesneyi bilinçli olarak kavramıyor..Meme hariç :) Oyun halısında oyuncaklarına uzanıp vuruyor ama tutma teşebbüsü yok. Bir de çevresini inanılmaz inceliyor.

Ben de dönmesini ve nesneleri kavramasını bekliyorum dört gözle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…