2016 Haziran bebekleri büyüyor

Canım benim oğlum da ek gıda yediremedim dogru dürüst. Tadına bakardı o kadar. 10aylık olmadan yürüdü ve konuşmaya başladı. Sadece diş kaşımak için cicibebe kemirdi bi ara o kadar

Irsi de olabilir bu durum sadece ek gıdadan olacağıni sanmıyorum.

Aynı durumdayim. Ve sürekli sarimsi akıntım var..

Ayni ayni ayni bitmiyor yapamiyorum tek çeşit yemek bulaşık yerleştir mutfagi sil... anca yapabiliyorum. Biri olsa sadece kizin yaninda otursa bile yetecek aslinda günlük isleri yapmaya... ama yok 2 saate bir mama uyutmaya çalışma oynama anca.. hemen akşam oluyo pil bitiyo...

1 tane al kız al :) niye 4 tane alıyosun ki zaten ne kadar giycek
Birde gidip dene al 3-6 ay yazar büyük gelir vs sıkıntı
Kahve çok erkek işi mavide diğerleride tam kız işi unisex olmaz

Burda panço yok ki gidemiyorum malesef 4 olmasının nedeni bir tanesi ev için 2 tanesi dışarı şimdi için 2 tane de dışarı kış için düşünmüştüm:)

Henüz almadım ama bunları başka bir yerden bir patik bir ayakkabı aldım olur inş ikisi de kız modeli:))

Reactions: 9ay

Ben 6 aydan sonra kesintisiz uyuyabilir diye biliyorum. Şu an için erken. Bilmiyorum açlıktan mı uyanıyor yoksa emmek için mi

Ben 6 aydan sonra kesintisiz uyuyabilir diye biliyorum. Şu an için erken. Bilmiyorum açlıktan mı uyanıyor yoksa emmek için mi

Bugün telefon açıp soracaktım detaylarını, baktım yine akşam olmuş hiçbirşey yapamamışım.
Yarın inşallah, olmadı hafta içinde bir ara sorup yazarım yanıtlarını

Ben gece hasta olur soğuk hava temas eder diye değiştirmiyorum, ama terli terli üstünde tüm gece hasta olacak diye de çok korkuyorum, Nasıl ve ne yapacağımı Nasıl bakacağımı Nasıl giydireceğim bilmiyorum, çok acemi ve çaresiz hissediyorum, gece yanımda yatıyor elyaf yorgan örtüyorum bizim yattığımız yorgan ile uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu badi, altta pijama altı ve çorap var, tek zıbınla yatırsam bu sefer üşütür bilmiyorum ki bebişlerin de dili ahhh bir anlasam üşüyor mu sıcak mı basıyor...

aynen sanki bir adet olsam rahatlayacak gibiydim ama araya emzirme giriyordu herhalde :)
şimdilik denemekten vaz geçti. 28 gün sonra yine başlar kesin

Kızlar ben hala kilo veremiyorum. 70 ile doğumhaneden çıktım hala 70'im. Gün içinde de aşırı yoruluyorum. Nasıl vermem? Normal yiyorum. Az yersem süt azalıyor. Bu konuda söylenmekten de bıktım artık ama obez sınırıdayım. Boyum 160

katılıyorum. ek gıda ile ne alakası var bunların. Tembel diye bir teşhis de olduğunu ilk kez duyuyorum. O da saçma geldi bana. kıyamam ona ama çok tatlı bir kızmış. inşallah en kısa zamanda yürü, konuşur, her şeyi yapar. @sadrml

Bire bir aynı durumdayım tek farkla normal adet sancısı kadar sancım oluyor. çarşamba doktora gidiyorum bunun için. muhtemelen normal.

benim eskisi gibi sanki hiç bir şey olmamış gibi. 3 ay sonra bütün hislerim geri geldi. belki senin de geçer öyle düşünme.

Tatlı şekerli ekmek hamur işini kes bende boyum 1.58 65 kiloyum ve hamilelikte 26 kilo aldım 74 kilo idim şimdi hiçbir kıyafetim gelmiyor, hamile kıyafeti giyiyorum ama emziriyorım diye birazda tatlı isteğim fazla olduğundan rejim yapamıyorum hep tatlı yiyorum her gün durduramıyorum kendimi, emzirmekle mi ilgili tatlı isteği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…