- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.862
- 133
- 51
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.581
Biraz önce yaptırdım geldim sağlık ocağında doktora sordum sorun yok dediHanımlar grip aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Olmalı mıyız? Doktoruyla bu konuyu konuşan oldu mu?
Bende biryerde okumuştum kulak ve çenesini tutması diş anlamına geliyormuş
Dis olabilir mi acaba??
ben dışarda giymesi için
shupeas aldım deri ayakkabı 0-18 ay ayakkabısı
yürürkende giyer şimdide :)
ama ev için bişey almadım lcw nin güzel pandufları var belki alırım sonra
Hanımlar grip aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Olmalı mıyız? Doktoruyla bu konuyu konuşan oldu mu?
Grip aşısı olunca grip olunmuyor mu? Aşı gerçekten koruyor mu daha önce yaptırdınız mı? Ben çok sık faranjit olurum aynı Zamanda grip ile birlikte 1 ay kendime gelemem aşı gerçekten koruyorsa bende aşı olayım....Ben dün yaptırdım, doktor bebişi korumak için yaptırmanın önemli olduğunu söyledi. Zaten hangi sene yaptırmasam yatak döşek yatarım, riske girmedim hiç.
Bu konuda benim gibi olan var mı, terleyince neler yapıyorsunuz, eviniz kaç derece, Nasıl giydiriyorsunuz?Ben gece hasta olur soğuk hava temas eder diye değiştirmiyorum, ama terli terli üstünde tüm gece hasta olacak diye de çok korkuyorum, Nasıl ve ne yapacağımı Nasıl bakacağımı Nasıl giydireceğim bilmiyorum, çok acemi ve çaresiz hissediyorum, gece yanımda yatıyor elyaf yorgan örtüyorum bizim yattığımız yorgan ile uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu badi, altta pijama altı ve çorap var, tek zıbınla yatırsam bu sefer üşütür bilmiyorum ki bebişlerin de dili ahhh bir anlasam üşüyor mu sıcak mı basıyor...
Ben konustum sakincasi yok dedi ve yaptirdim.Hanımlar grip aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Olmalı mıyız? Doktoruyla bu konuyu konuşan oldu mu?
bizim de ayın 24'ün de aşımız var ve ek gıdaya geçeceğiz. aynı şekilde bir kaç kaşık.A anneysenmutlusun ve @zeyzey3428ok teşekkurler kızlar , 1 hafta sonra aşımızı olacağız 3-4 gün sonrasında 2-3 Çat kaşığı meyve suyu içirmekle başlayayım
ben de yarı kundak yapıyorum belden yukarısını. yorganla örtyorum omuzlarına kadar. kundak yapınca üstünü açamıyor. ama tekmelerle indiriyo yorganı. hani gece fark etmesem bile en azından kundak içinde üşümüyo. dene istersen. tabi ense yine ter içinde. ben uyandıkça siliyorum ensesini ve yattığı yeri değiştiriyorum yatakta, eski yer kuruyana kadar yatağında geziyo bi aşağı bi yukarıBen gece hasta olur soğuk hava temas eder diye değiştirmiyorum, ama terli terli üstünde tüm gece hasta olacak diye de çok korkuyorum, Nasıl ve ne yapacağımı Nasıl bakacağımı Nasıl giydireceğim bilmiyorum, çok acemi ve çaresiz hissediyorum, gece yanımda yatıyor elyaf yorgan örtüyorum bizim yattığımız yorgan ile uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu badi, altta pijama altı ve çorap var, tek zıbınla yatırsam bu sefer üşütür bilmiyorum ki bebişlerin de dili ahhh bir anlasam üşüyor mu sıcak mı basıyor...
İnşallah geçer ya. çok acaip bir his. dokunuyorum uyuşuk gibi karıncalanma hissediyorum.benim eskisi gibi sanki hiç bir şey olmamış gibi. 3 ay sonra bütün hislerim geri geldi. belki senin de geçer öyle düşünme.
:)Ay yavrum. Tabi sen daha iyi bilirsin cnm. Ben kendi oğluşumu baz alınca 3,5 aylık bebeğe 6 aylık kıyafetler olmuyo resmen. mevlüdünü 3. ayın içinde okuttuk. 6-9 aylık aldık kıyafeti :) kesin şimdi 8 kiloyu geçti. hem emiyo hem mama. çalışmaya başladım. sağıp bırakacak kadar süt yok zaten 60 cc den fazla çıkmıyo. benim oğlan 150 cc emiyo :)Dur teyzesi benim kızıma 3-6 aylık kıyafetler büyük geliyor daha
Bazı markaların kalıbı çok dar oluyor onlarda 6-9 oluyor sadece:)
:)Ay yavrum. Tabi sen daha iyi bilirsin cnm. Ben kendi oğluşumu baz alınca 3,5 aylık bebeğe 6 aylık kıyafetler olmuyo resmen. mevlüdünü 3. ayın içinde okuttuk. 6-9 aylık aldık kıyafeti :) kesin şimdi 8 kiloyu geçti. hem emiyo hem mama. çalışmaya başladım. sağıp bırakacak kadar süt yok zaten 60 cc den fazla çıkmıyo. benim oğlan 150 cc emiyo :)
biz sürekli büyük kıyafetler alıyoruz. hastane çıkışı bile kısa zor olmuştu :)
Canim bir defa elyaf yorgan hic bebege gore birsey degil. En sagliklisi yun bizim icin dahi oyle, ama ben sevmiyorum cok agir oluyo bi de yikamasi kolay diye elyaf yorgan kullaniyoruz o ayri.. Bebegini terletir. Ona kalinca bir battaniye ortsen yeter. Uyurken cok kalin giydirme biz kat kat giyinsek uyuyabilir miyiz. Ben atlet ustune alt ust pijama giydiriyorum, kollari disarda olacak sekilde govdesini muslinle sariyorum, ustune de bir kat nohut desenli battaniyeyi ortuyorum. Uyandiginda sicacik oluyo ama terlemiyo. Ki emerken kafasi suya sokmus gibi olur kendisinin :)Bu konuda benim gibi olan var mı, terleyince neler yapıyorsunuz, eviniz kaç derece, Nasıl giydiriyorsunuz?
Evin sicakligini da doktorun tavsiyesiyle 22-24 arasi tutuyoruz.Bu konuda benim gibi olan var mı, terleyince neler yapıyorsunuz, eviniz kaç derece, Nasıl giydiriyorsunuz?
Yurume zananina cok var dahayigenmdn kaln ortapedigimiz var ama bunu almamin sebebi oyle bi yere guderkn abidik gubidik bsy giyene kdr deri giysin daha saglikli dye dusundugumdenAy ne çok şey öğreniyorum buradan :)
Hepinize teşekkür ederim.
Ben ayakkabı konusunda eski kafalı mıyım? Eski tip ortopedik bilekli ayakkabı almayı düşünüyorum yürümeye başladığı zaman için başka bir süslü ayakkabı patik kullanmamayı düşünüyorum. Ama piyasada bu deri düz tabanlı ayakkabılar çok popüler. Sağlıklı mılar? Drlar bunları mı öneriyor? Ben daha hiç drla konuşmadım. Şimdilik bir sürü süslü ayakkabımız var ama hepsi küçük boy yürüne dönemi için fikrim ortopedik
Englishhome bebek yun yorgani cok ince ve hafif bn kullniyrmCanim bir defa elyaf yorgan hic bebege gore birsey degil. En sagliklisi yun bizim icin dahi oyle, ama ben sevmiyorum cok agir oluyo bi de yikamasi kolay diye elyaf yorgan kullaniyoruz o ayri.. Bebegini terletir. Ona kalinca bir battaniye ortsen yeter. Uyurken cok kalin giydirme biz kat kat giyinsek uyuyabilir miyiz. Ben atlet ustune alt ust pijama giydiriyorum, kollari disarda olacak sekilde govdesini muslinle sariyorum, ustune de bir kat nohut desenli battaniyeyi ortuyorum. Uyandiginda sicacik oluyo ama terlemiyo. Ki emerken kafasi suya sokmus gibi olur kendisinin :)
ben hiç grip aşısı olmadım şimdiye dek. bilgim yokHanımlar grip aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Olmalı mıyız? Doktoruyla bu konuyu konuşan oldu mu?
Cnm bady sinin icine agiz mndili koy gece terleynce alBu konuda benim gibi olan var mı, terleyince neler yapıyorsunuz, eviniz kaç derece, Nasıl giydiriyorsunuz?
Bmmkide ayni geceleri cok agliyo kaka sikkintmiz var ve sancyla uyaniyo 7 hazrnliyiz biz 8100 kg 65 cm boy en sn c.tesi.Merhaba hanimlar.doğum kendi derdim,gaz sancıları, yaz tatili,okulun açılması,Kızımla okula gitmek , ev alma ,ev taşıma, tapu işleri ,bayram,asıl okul açılması. ...derken yeni yeni kendime geliyorum. Yeni takip edebildim sizleri.biz 4 ay 10 günlük olduk boy 65cm kilo 7070 gr.olduk.ama bu aralar özellikle geceleri çok huzursuz. Okadar dikkat ediyorum. Ama şu gazdan kurtulamadık.kaka düzene girmedi.sizlerin bebise inde durum nedir? Eskiden gece hiç ağlamaz 2 defa uyanır emer geri yatardi .şimdi bağır bağır ağlıyor bazen.sizin bebeklerde aynı durum varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?