2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ben 160 62 kiloyum on kilo verdim
ben de 78 kilo ile doğurdum(18 kilo aldım) şu anda 60 kiloyum. eski kiloma döndüm. göbeğim hiç yok dümdüz. ama gel gelelim kalçaya.. resmen genişledi kemiklerim. kalçam 1 beden büyük hala aynı kilo ama aynı beden değil nedense. Doktorum 9 cm açılman oldu toparlanması zaman alacak dedi

Atlet nasıl ben zıbın giydiriyorum uzun kollu atlet oluyor değil mi? Onun üstüne pijama, yün yorgan daha çok sıcak tutmaz mı, sadece nohut desenli battaniye ile üşümez mi bizim yatak odası gece 19 derece oluyor, Müslin bezi niye sarıyorsun resmini atar Mısın

Bened eğitim vermiecmm zaten ayakta sallanıyo diye ömür boyu ayakta sallıcak halim yok gece tokluğu artınca dediğin gibi zaten düzene girer hayatı şimdi bile çok uykusu varsa iki salayınca gidiyo

Englishhome bebek yun yorgani cok ince ve hafif bn kullniyrm
Hangisi linkini atarmısın bir kaç çeşidi var, kış için sadece o yeterli değil mi, bizim ev soğuk merkezi ısıtma doğalgaz, ısıtıcı ile 22 derece tutmaya çalışıyorum ama başımı ağrıtıyor, parol içmek zorunda kalıyorum, en iyisi yağlı radyoter değil mi önereceğiniz marka var mı

Kişidrn kişiye çok değişiyor. Benim bağışıklığım çok düşüktür tüm salgınlara yakalanır haftalarca sürünürüm, aşı olduğum senelerde belki 1 kez grip olup onu da ayakta geçiriyorum. Ama çevremde aşı olup tüm kışı hasta geçiren arkadaşlarım da var. Deneyip görmeniz lazım
Faranjit farklı birşey, sıcak soğuk hava değişiminden vs oluyor. Ona yapabileceğiniz şey kendinizi koruyup dikkat etmek:)

Kizlar bizde bugun aşı olduk ama bize vitamin fln vermediler sağlık ocağından. Bende sormayı unuttum açıkçası. Hepiniz aldınızmı yani şartta bizim doktor mu unuttu vermeyi

Cnm bady sinin icine agiz mndili koy gece terleynce al
Bn oyle ypiyirum yun yorgan kullniyrm bn kndimede kizimada english home un yun yorgani cok ince ve hafif tulum icine yarim kol bady giydirip yatirabilirsin evinin sicjligini ayarini sn biliyosun
bende pamuklu kumaş alıp ağız bezi yapmıştım ama sırılsıklam sanki iyi teri çekmiyor, sırtına koyuyorum, sırtına koyduğum ağız beZini korkumdan sürekli değiştiremiyorum değiştir iken üşütürsem diye, ayrıca kafasının altına ağız bezi koyuyorum yastık bez vs sırılsıklam, gece sürekli emzirmeden sonra kafasının altındaki bezi değiştiriyorum, uzun kollu zıbın üstüne badi giydiriyorum gece, en iyisi müslin bez alayım iyi çeker, terlememesine engel olamıyorum, tek zıbınla yatırsam üşür diye korkuyorum

Hanımlar grip aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Olmalı mıyız? Doktoruyla bu konuyu konuşan oldu mu?
Evet ben doktorum ile gorusup aşı oldum. Zaten her sene zorunlu olarak vuruluyorum. Çünkü parasetamol alerjim var. Yani ağrı kesici ateş düşürücü kullanamam ben. Bu nedenle hamile kalmayı planladığım ay hemen vuruldum ki grip olduğumda hemen atlatayim. Allah tan aşı bende işe yarıyor. Mesela bi arkadaşım ilk defa vurulduğu sene hep grip oldu. Bağışıklık ile ilgili sanırım. Dr. Da bana zorunlu olarak vurdurttu. Sutumden de bebeğe bağışıklık geçer o da korunur dedi.

Sadece beğen butonu olduğu için beğen butonuna bastım. Kıskan olsaydı ona basacaktım çok kıskandım:)

Evet doğumdan sonra bütün gün hareketlıyim ekmek yemiyorum bol su içiyorum iki üç kilo daha versem cok iyi olacak
Çok klasik bir cevap vercem su anda :) metabolizma ben de çok hareketli yim . Yeme düzenim daha yeni oturuyor. Yazın hele tek Öğün le gün bitirdigimi bilirim mecburiyetten. Ama yok durdu kilo vermem. Adet olsam rahatlarim, veririm gibime gelio da bakalım artık .

Ben de hiç olmadım bugune kadar. Çok sık da hasta olmazdım ama geçen sene hamileyken çok oldum. Aynen drunun dediği gibş süşündüm bende aşı olayım sütten deçocuga geçain diye. Dra mesaj atmıştım olayım mı diye bence gerek yok yazmış. Sizler de olumlu yazmışsınız. Arada kaldım. Biraz düşünücem

YA benim de tam tersi . Puff hep adet hep korunmama korkusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…