- 3 Eylül 2015
- 549
- 601
- 23
- 35
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.601
benim de 3 gündür siyah kıntım vardı. bugün itibari ile adet başladı çok yoğun hem de.Kızlar adeti düzene giren yok sanırım. Ben doktora gidicem galba siyah akıntım geldi
ben de 78 kilo ile doğurdum(18 kilo aldım) şu anda 60 kiloyum. eski kiloma döndüm. göbeğim hiç yok dümdüz. ama gel gelelim kalçaya.. resmen genişledi kemiklerim. kalçam 1 beden büyük hala aynı kilo ama aynı beden değil nedense. Doktorum 9 cm açılman oldu toparlanması zaman alacak dediBen 160 62 kiloyum on kilo verdim
Atlet nasıl ben zıbın giydiriyorum uzun kollu atlet oluyor değil mi? Onun üstüne pijama, yün yorgan daha çok sıcak tutmaz mı, sadece nohut desenli battaniye ile üşümez mi bizim yatak odası gece 19 derece oluyor, Müslin bezi niye sarıyorsun resmini atar MısınCanim bir defa elyaf yorgan hic bebege gore birsey degil. En sagliklisi yun bizim icin dahi oyle, ama ben sevmiyorum cok agir oluyo bi de yikamasi kolay diye elyaf yorgan kullaniyoruz o ayri.. Bebegini terletir. Ona kalinca bir battaniye ortsen yeter. Uyurken cok kalin giydirme biz kat kat giyinsek uyuyabilir miyiz. Ben atlet ustune alt ust pijama giydiriyorum, kollari disarda olacak sekilde govdesini muslinle sariyorum, ustune de bir kat nohut desenli battaniyeyi ortuyorum. Uyandiginda sicacik oluyo ama terlemiyo. Ki emerken kafasi suya sokmus gibi olur kendisinin :)
Kizlar, su uyku egitimi konusunda ben pek de vermeyi dusunmuyorum. Bebegim gunduzleri ayakta sallanarak, geceleri de babasinin kucaginda uyuyor. Sabah altiya kadar gece 2 kere kalkiyor, genelde 6da gune basliyoruz. 6 aylik olana kadar bekleyecegim. Ek gidayla beraber gece toklugu artinca ve gece 1 sefer kalkmaya baslayinca kendi odasina alacagim. Bu ay sonunda 4 aylik olacak, o zaman da odamdaki besiginde yatiracagim gece.
Hangisi linkini atarmısın bir kaç çeşidi var, kış için sadece o yeterli değil mi, bizim ev soğuk merkezi ısıtma doğalgaz, ısıtıcı ile 22 derece tutmaya çalışıyorum ama başımı ağrıtıyor, parol içmek zorunda kalıyorum, en iyisi yağlı radyoter değil mi önereceğiniz marka var mıEnglishhome bebek yun yorgani cok ince ve hafif bn kullniyrm
Grip aşısı olunca grip olunmuyor mu? Aşı gerçekten koruyor mu daha önce yaptırdınız mı? Ben çok sık faranjit olurum aynı Zamanda grip ile birlikte 1 ay kendime gelemem aşı gerçekten koruyorsa bende aşı olayım....
Doğumdan sonra mı on kilo verdin? Nasıl oldu. Ben de bi on kilo versem keşke yaBen 160 62 kiloyum on kilo verdim
bende pamuklu kumaş alıp ağız bezi yapmıştım ama sırılsıklam sanki iyi teri çekmiyor, sırtına koyuyorum, sırtına koyduğum ağız beZini korkumdan sürekli değiştiremiyorum değiştir iken üşütürsem diye, ayrıca kafasının altına ağız bezi koyuyorum yastık bez vs sırılsıklam, gece sürekli emzirmeden sonra kafasının altındaki bezi değiştiriyorum, uzun kollu zıbın üstüne badi giydiriyorum gece, en iyisi müslin bez alayım iyi çeker, terlememesine engel olamıyorum, tek zıbınla yatırsam üşür diye korkuyorumCnm bady sinin icine agiz mndili koy gece terleynce al
Bn oyle ypiyirum yun yorgan kullniyrm bn kndimede kizimada english home un yun yorgani cok ince ve hafif tulum icine yarim kol bady giydirip yatirabilirsin evinin sicjligini ayarini sn biliyosun
Evet ben doktorum ile gorusup aşı oldum. Zaten her sene zorunlu olarak vuruluyorum. Çünkü parasetamol alerjim var. Yani ağrı kesici ateş düşürücü kullanamam ben. Bu nedenle hamile kalmayı planladığım ay hemen vuruldum ki grip olduğumda hemen atlatayim. Allah tan aşı bende işe yarıyor. Mesela bi arkadaşım ilk defa vurulduğu sene hep grip oldu. Bağışıklık ile ilgili sanırım. Dr. Da bana zorunlu olarak vurdurttu. Sutumden de bebeğe bağışıklık geçer o da korunur dedi.Hanımlar grip aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Olmalı mıyız? Doktoruyla bu konuyu konuşan oldu mu?
Evet doğumdan sonra bütün gün hareketlıyim ekmek yemiyorum bol su içiyorum iki üç kilo daha versem cok iyi olacakDoğumdan sonra mı on kilo verdin? Nasıl oldu. Ben de bi on kilo versem keşke ya
İnstagramdan vitaminci anneye sordum 125 tl dedi. Yaklaşık olarak 4 ay yetiyormus. Ama ben önce kan değerlerine baktırip gerekliyse almak istiyorum. Aslında biraz da kafam karışık bu konudaCarlson d vitamini kullananlar novaferrum alacak mısınız ya da aldınız mı?
ben de 78 kilo ile doğurdum(18 kilo aldım) şu anda 60 kiloyum. eski kiloma döndüm. göbeğim hiç yok dümdüz. ama gel gelelim kalçaya.. resmen genişledi kemiklerim. kalçam 1 beden büyük hala aynı kilo ama aynı beden değil nedense. Doktorum 9 cm açılman oldu toparlanması zaman alacak dedi
Çok klasik bir cevap vercem su anda :) metabolizmaEvet doğumdan sonra bütün gün hareketlıyim ekmek yemiyorum bol su içiyorum iki üç kilo daha versem cok iyi olacak
Kizlar, anne bebek dansi programi belli olmus, ilgilenenlerin dikkatine :)
Evet ben doktorum ile gorusup aşı oldum. Zaten her sene zorunlu olarak vuruluyorum. Çünkü parasetamol alerjim var. Yani ağrı kesici ateş düşürücü kullanamam ben. Bu nedenle hamile kalmayı planladığım ay hemen vuruldum ki grip olduğumda hemen atlatayim. Allah tan aşı bende işe yarıyor. Mesela bi arkadaşım ilk defa vurulduğu sene hep grip oldu. Bağışıklık ile ilgili sanırım. Dr. Da bana zorunlu olarak vurdurttu. Sutumden de bebeğe bağışıklık geçer o da korunur dedi.
Evet canim .bebem sadece anne sütu aldiEmziriyor muydun canım düzenli olarak?
YA benim de tam tersi . Puff hep adet hep korunmama korkusuBen daha olmadım, kırkbaşı denilen şeyi de olmadım. Aşırı iştahlıyım, üç kişilik yemek ve tatlı yiyorum. Regl olsam bu iştah da düzelir inşallah. Doktor önemli değil dedi, herkes farklı ayda olur dedi. Biraz prolaktin seviyesiyle de ilgili. Prolaktin nedeniyle hem adet olmuyorum hem de cinsel isteksizlik oluyor. Bir sene oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?