- 24 Aralık 2015
- 531
- 472
- 103
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.621
Ben e bebekte bulmuştum küçük panduf.cingirakli ayağını hareket ettikçe ses yapanlar dan.Bakalım çıkacak mı diş görünürde bir şey yok
Görünürde bir şey yok ama diş olabilir diyor herkes
O dediğin ayakkabıya bir bakayım ben de, lcw deki panduflar çok güzel de hep büyük ya bebekler için yok
Tebrikler canım.ben de 65 le doğum a gittim 55 oldum.3 kilo fazlam var hala.Evet doğumdan sonra bütün gün hareketlıyim ekmek yemiyorum bol su içiyorum iki üç kilo daha versem cok iyi olacak
Canım geriden geliyorum belki ilerde yazıştınız bilemiyorum. Ben her akşam banyosunda sonra kısa kollu penye bady, uzun kollu penye bady veya pijama üstü giydiritorum. Altına patikli penye pijama altı. Saçlarına fön tutmadığım için şapka takıyorum yatırırken. Yattığı oda sıcaklığı 21-22 derece. Yani bizim gibi aslında. İki kat. Fanila ve pijama gibi. Terlemez hiç ama sadece giydirmekten değildir belki seninki. Bazı bebeğin kafası çok terler, eskiler sağlıklı çocuğun kafası terler derler :) ama sırtı terlemeden tabi. Yatağında naylon bir malzeme olabilir mi. Hem çarşaf hem de yastık materyalini de bir kontrol et istersen. Yastık kullanmıyorsun değil miBu konuda benim gibi olan var mı, terleyince neler yapıyorsunuz, eviniz kaç derece, Nasıl giydiriyorsunuz?
Ben e bebekte bulmuştum küçük panduf.cingirakli ayağını hareket ettikçe ses yapanlar dan.
cnm zaten bi tane yun yorgani var cesit olraak pamuklu vs var da ben yun yorgan olanini almistimHangisi linkini atarmısın bir kaç çeşidi var, kış için sadece o yeterli değil mi, bizim ev soğuk merkezi ısıtma doğalgaz, ısıtıcı ile 22 derece tutmaya çalışıyorum ama başımı ağrıtıyor, parol içmek zorunda kalıyorum, en iyisi yağlı radyoter değil mi önereceğiniz marka var mı
Bnm arkadasimada vermemisler cnmKizlar bizde bugun aşı olduk ama bize vitamin fln vermediler sağlık ocağından. Bende sormayı unuttum açıkçası. Hepiniz aldınızmı yani şartta bizim doktor mu unuttu vermeyi
Aynen muslin al cnmbende pamuklu kumaş alıp ağız bezi yapmıştım ama sırılsıklam sanki iyi teri çekmiyor, sırtına koyuyorum, sırtına koyduğum ağız beZini korkumdan sürekli değiştiremiyorum değiştir iken üşütürsem diye, ayrıca kafasının altına ağız bezi koyuyorum yastık bez vs sırılsıklam, gece sürekli emzirmeden sonra kafasının altındaki bezi değiştiriyorum, uzun kollu zıbın üstüne badi giydiriyorum gece, en iyisi müslin bez alayım iyi çeker, terlememesine engel olamıyorum, tek zıbınla yatırsam üşür diye korkuyorum
Benimki aynen devam ne gelen var ne giden; pnasıl oldun canım geçti mi?
Benim ağrım hafif kanama ile eş zamanlı olarak geçti. böyle adet mi olur ya, toplasan 1 tatlı kaşığı ancak vardır
Muslini eger battaniyesini tekmeleyip acarsa usumesin diye sariyorum. Kundak gibi. Simdi uyuyo karanlikta cekemedim ama asagida resimdekinden kullaniyoruz biz :) 19 dereceyse serinmis sadece battaniyeyle usur tabi. Atlet dedigim kolsuz ve alttan citcitli. Sen uzun kollu pijamanin icine uzun kollu atlet mi giydiriyosun dogru mu anladim nasil basariyosun ya zor olmuyo mu :)Atlet nasıl ben zıbın giydiriyorum uzun kollu atlet oluyor değil mi? Onun üstüne pijama, yün yorgan daha çok sıcak tutmaz mı, sadece nohut desenli battaniye ile üşümez mi bizim yatak odası gece 19 derece oluyor, Müslin bezi niye sarıyorsun resmini atar Mısın
Bende maflor kullandım çokta farketmedi.doğal urun dimi?eğer devam ederse denerim.Meraba aşırı gazlı ve kaka yaparken gaz çıkarırken acılar içinde ağlayan bebeğime sab simplex gaz damlası iyi geldi
Biz gece hiç konuşmuyoruz. Gözlerini birkaç defa açmıştır şimdiye kadar ve uyuyor sonrasında ama çok huzursuz uyuyor ve uyutuyorCanım kozlar aynı 4ay11günlük bugun benimki. Geçenlerde dediğin gibi gece agladı nedensiz. Bazen de gece uyanıyır sohbet muhabbet uyumuyır bir daha
Mama da yapabilir.bizimki sadece anne sütü aldi ama genede çok problemli kakasini ve Gazı. 19 eylülde beri ben okula gidiyorum.okulda sağdigim süt kızımın bir gün sonraki sütü oluyor.bir düzen oturttuk bakalım. Umarım biter artık. Sonrada diş başlar sanırımBmmkide ayni geceleri cok agliyo kaka sikkintmiz var ve sancyla uyaniyo 7 hazrnliyiz biz 8100 kg 65 cm boy en sn c.tesi.
Ise bsladm gnde bi kez mama yiyo mama ypti acaba dedk degstrdk ama sanirim bunye meselesi kaka sikintisi
Yastık kullanıyorum cnm, bazen yastığın her tarafı ter olunca yastıksız yatıyor, yanıma bizim yatakta yatıyoruz aynı yorganı bende kullanıyorum, soğuk olduğu için yorganı Boğaz'ıma kadar alıyorum, Bebekler bizden bir kat fazla giyindiğine göre belki üşüyordur bilmiyorum ki terlemesinin sebebi bastırmak değil çünkü zıbın üstü badi altı ayaksız pijama ve çorap, üstte bizim kullandığımız elyaf yorgan, english home daki o yorgan çok ince olmaz mı ki üşürler, gece 19 dereceye düşüyor şuan, emzirdiğini için kafa boyun ter oluyor birde yatarken kafa, bebeği hasta etmekten korkuyorum, birde üşüyüp üşümediğini anlayamıyorum ki şuan üşüyor mu, emzirirken terliyor çok diye gece yatağından direk alıp üstünü örtmeden emziriyorım yani vücudu kendi terliyor, üstünü örtmeden emzirdiğini için üşütür nü, siz gece alırken battaniye ile mi alıyorsunuz, akşamları emdikten sonra bir miktar kusuyor bazıları midesini üşütmüş ondan kusuyor diyor ama farkettim akşam oluyor yatak odasına geçtiğimizdeCanım geriden geliyorum belki ilerde yazıştınız bilemiyorum. Ben her akşam banyosunda sonra kısa kollu penye bady, uzun kollu penye bady veya pijama üstü giydiritorum. Altına patikli penye pijama altı. Saçlarına fön tutmadığım için şapka takıyorum yatırırken. Yattığı oda sıcaklığı 21-22 derece. Yani bizim gibi aslında. İki kat. Fanila ve pijama gibi. Terlemez hiç ama sadece giydirmekten değildir belki seninki. Bazı bebeğin kafası çok terler, eskiler sağlıklı çocuğun kafası terler derler :) ama sırtı terlemeden tabi. Yatağında naylon bir malzeme olabilir mi. Hem çarşaf hem de yastık materyalini de bir kontrol et istersen. Yastık kullanmıyorsun değil mi
Ben Çivil den aldım ama hiç giydirmedim çünkü uyursa ayak hareket edince ayağın sesinden korkar uyanır diyeE bebek e bakmıştım ama bir daha bakayım
Nasıl gidiyor iki bebişle hayatın?
Yastık kullanıyorum cnm, bazen yastığın her tarafı ter olunca yastıksız yatıyor, yanıma bizim yatakta yatıyoruz aynı yorganı bende kullanıyorum, soğuk olduğu için yorganı Boğaz'ıma kadar alıyorum, Bebekler bizden bir kat fazla giyindiğine göre belki üşüyordur bilmiyorum ki terlemesinin sebebi bastırmak değil çünkü zıbın üstü badi altı ayaksız pijama ve çorap, üstte bizim kullandığımız elyaf yorgan, english home daki o yorgan çok ince olmaz mı ki üşürler, gece 19 dereceye düşüyor şuan, emzirdiğini için kafa boyun ter oluyor birde yatarken kafa, bebeği hasta etmekten korkuyorum, birde üşüyüp üşümediğini anlayamıyorum ki şuan üşüyor mu, emzirirken terliyor çok diye gece yatağından direk alıp üstünü örtmeden emziriyorım yani vücudu kendi terliyor, üstünü örtmeden emzirdiğini için üşütür nü, siz gece alırken battaniye ile mi alıyorsunuz, akşamları emdikten sonra bir miktar kusuyor bazıları midesini üşütmüş ondan kusuyor diyor ama farkettim akşam oluyor yatak odasına geçtiğimizde
Slm kzlar :)
Nasılsınz inanın başımı kaşıcak vakit bulamıyorum bu tosbaa yüzünden :))
Herkesin bebşleri iyidir inşalalh
Benim başım sıkıştı yine ve yardım istemeye geldim
Tosbamız kucağa alıştı 4,5 aylık oldu ve 9 kilo civarında yani kilosu fazla . Sürekli kucak istio kollarım koptu artık kaldıramıyorum :/
Kanguru kullanan var mı önericeniz bi model var mı die sorucaktkm
Demir için fln damla vermişler birkac mesajdan hatırlıyorum ama bizede vermediler sormayida unuttum kuzum ağlayıncaseda222008 ne vitamini veriyorlar? Bana kimse vitamin demedi
Kafasının arkası yatarken terlediği için başlık kullanışlı olmaz, emerken terliyor ayrıca yattığı yer kafasının arkası terliyor, ben kafasına birşey örtmüyorum, cnm pike üşütür siz pike ile mi yatıyorsunuz ev güneş alıyormu kaç derece, ben yorganla yattığım için bebeği de yorganla yatırıyorum pikeyi yazın kullandık, kat kat örtmeyin demişler ya ihtiyaç durumuna göre, işte o ihtiyaç durumunu bebeğin üşüyüp üşümediğini Nasıl anlayacağız, bende uyku tulumu alayım english home daki torbalı tulumlar kolsuz Nasıl onu kullanan var mı ki 19 derece gece uyku tulumun üstüne ne örtüyorsunuzBen yalnızca bir kolsuz body çorap ve tulum giydiriyorum. Üzerini de pike ile örtüyorum. Eğer o gece serin gibiyse bir kat pike daha örtüyorum. Bebeklerin üzerini kalın örtmeyin kat kat örtün igtiyaç durumuna göre diye okumuştum. Bu katların arasında kalan hava da bebeğin sıcak kalmasını sağlıyor.
Yıldız şeklinde uyku tulumları var ya başlıklı onlardan kullanmak iyi olur mu acaba. Emzirirken bailığını çıkartırsın yatırırken terini siler başlığını tekrar geçirirsin böylece teri soğumaz ve sıcak kalır
Bebeğin kanına mı bakıyorlar ki Demir eksikliği yoksa fazla Demir'de zarar vücudaDemir için fln damla vermişler birkac mesajdan hatırlıyorum ama bizede vermediler sormayida unuttum kuzum ağlayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?