2016 Haziran bebekleri büyüyor

Selam kızlar, malum bizim meme reddi sorunumuz oluyordu , 2 gündür kızım biberon almıyor sadece meme istiyor , boş memeyi çekmek dahi Hoşuna gidiyor resmen , 2 gündür telef oldu memelerim resmen Sünger gibi , dün vece sütümü sağıp vereyim dedim , mümkünatı yok almadı , mama vereyim dedim itti , sadece meme istiyor, bugun gündüz artık dayanamadım biberonu dayadım Ağzına mama verdim ama diliyle ittiriyor , mamada mı sorun var acaba dedim sağdığım sütüde almadı , ne oldu bu koza , hep emsin istiyordum ama bu da çok zorladı çünkü süt yok 150-200 Cc sütüm eksik oluyor , her arada üzüm Mısır yemekte yordu resmen ... Benim gibi tuhaf bi sorun yaşayan var mı?

Bitane kucucuk delik var ondan mi almio diye dusunmustum bende zor ya cekmesi
Canım 500 gr çok normal , benim kızım da mama destekli gitmemize rağmen 3 haftada 500 gr Aldı , artık kilo alımları yavaşlayacak zaten , sütün varsa ve emiyorsa hiç mamaya bulaştırma bence

Bana da yanlış gibi geldi

C
Cnm o emdikce sütun cogalacak bu bir işaret bnce bİrak diğer herseyi kenara :)valla tek anne sütü çok güzel ama bazen diyorum biberon da alsaydi keşke iki kez hasta oldum emzirmek o kadar zordu ki

Ben yaptırdım rota asimızın ilk dozunu Aşısının ismi rotateg ve 3 doz dedi doktorumuz 3 4ve 5.ayda.buaray birkaç arkadaş 2doz olduğunu söylemis ve kafam karıştı
Rotateg 3 doz, Rotarix 2 doz cnm

Bebisim 3 4 gündür agulamayi bıraktı ya neden acaba ?
Başka yetenek üstünde çalışyordur :)

Üzülme canım mamaya gelene kadar önce daha iyi emzir, geceleri kaldır, emzirmeden hemen sonra 5-10 dk sağ onu kaşıkla ver, dereotu ve üzüm ye, hatta ben çemenotu tableti sipariş verdim, onu da deneyebilirsin

Son düzenleme:
Kızlar rota virüs asisini kimler yaptırdı çok kararsizim 15 eylülde tam 3 aylık olucaz ayin 15 inden sonra yaptiramiyorum değil mi bu de bu aşı bir yilligina mi koruyor rota virüsunden?
5 yaşına kadar koruyor olmalı bu ay içinde yaptırırsın. Biz yaptırdık doktorumuz sormadı bile emrivaki yaptı

H
Haha :) inşallah canım

Ben de bugün farkettim ayaklarını incelediğini maşallah Can'lara
Ya ben koltuğa oturup dizlerimi yukarı doğru kiriyorum onu da kucagima oturtuyorum ayakları direk dikkatini çekiyor o kadar hoşuma gidiyor ki ağzını ciddi bi şekilde buzuyo iki ayağını birbirine vuruyo ittirmeye çalışıyo bunlar da ne der gibi bakıyor :)

Kızlar minnoşum hala mini beşiğinde yatio misafirilkten dolayı da hani park yatak ebatlarına gecemedik boy olarak yetio ama eni dar.ellerı kolları bi hareketde carpio yanlara . Sizin bebeler nerde yatio . Yer yatağı yapmıştım geçen gün güzel uyudu ama sallama ihtiyacı karsilanmio haliyle .ben bebemi hep sallayarak uyutuyorim siz de durumlar nedir

Bizim ki ya em erken uyuyunca kalıyo ya gazını çıkarırken gezinirken o muz um da uyuyo beşiği ne yatıriyorum. Eğer emzir dik ten sonra babaya devre dersem o hemen beşiği n de sallayarak uyutuy o daha kolay geliyor ona.

Sağı p biberonla mi veriyor sun yoksa kaşıkla mi? Öyle emzir dikten sonra sağ arak vermeni neden onerdi

Öncelik le Allah yardım cin olsun.benim kizimda bir ara memeyi verince kuracak gibi oguruyo r du Emmi yordu zorla az az işte. .. hiç mama veya biberonu denemedim sonra kendiliğinden geçti şükür ama benim çok değilsede sutum vardı.

Ay senin işinde zor ya:))) canım oğluna vermeden senin n için daha iyi olmaz mı? Iyi ce alış ir sa nasıl olacak gece de kalkar emmeye .

Bebeğim saat başı uyanır emer oldu geceleri, gozunu bile acmadan emip hemen geri dalıyor

Ben de sırf anne sütü alıyor diye mutlu oluyorum yoksa her saat başı uyanmak çok da kolay değil

Bugün mesela bi gozumu actım emziriyorum bi gozumu açtım bebiş yatagında, dedim ben ne ara yatağına yatırdım??

Bazen hiç emmiyor bazen de böyle saat başı emiyor bu bebeklerin sağı solu belli olmuyor 2 3 gun oncesine kadar da emmiyordu hem de neredeyse hiç, ben de hamile olduğumu sandım, midem de bulanıyor başım da dönüyordu ćünkü

insallah, cok tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…