- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi superselma
-
Aslında ihtiyacım var ama kilo alırım diye korkuyorum kullanmıyorum Can'ımSen kullanıyor musun cnm ben imom kullaniyodum ona mo devam etsem ki
Evet onu ben de sordum cevap şu :)Cnm kendini sakinleştirme becerisini nasıl kazandircaz ki bi de uyanık olduğu zamanları nasıl değerlendirelim ben genelde gözlerine bakarak konuşuyorum gezdiruyorum etrafı gösteriyorum
150 veya 140 o civardaydi.Ne kadar Can'ım rota aşısı ?
Masallah canim ne guzel :) simdi bebislerimiz ay bi hareketlense diye gozlerinin icine bakiyoruz, seneye bu zamanlar da ay bi iki dakika dursa keske dicez :) yine de onlarin her gun yeni bisey ogrenisini izlemek cok guzel.Kizlar benim bebis donuyor artik kolunu altindan cikartabiliyor bacaklarini yuzustuyken havaya kaldiriyor sonra kendini ittirmeye calisiyor emekler gibi karnina dogru cekip bakalim hayirlisi:)
Masallah canim ne guzel :) simdi bebislerimiz ay bi hareketlense diye gozlerinin icine bakiyoruz, seneye bu zamanlar da ay bi iki dakika dursa keske dicez :) yine de onlarin her gun yeni bisey ogrenisini izlemek cok guzel.
Amin inşallahBu arada yeni sayfamız hayırlı olsun
Allah bebişlerimizi İslam üzere yetişmiş iyi kullar, vatana millete hayırlı iyi vatandaşlar ve mutlu insanlar eylesin.
Selamun aleykum hanimlar,
Yeni sayfamiz hayirli olsun. Saglikla buyutelim bebisleri.bizde bugun tam 3 aylik olduk. Iki gundur ellerine merak sardi bizimki bakip bakip guluyor. Benim ellerimde dikkatini cekiyor tek tek parmaklarimi oynatiyorum bugun hatta ilk kahkahasini atti. Keyfi yerindeyken cok iyiyiz. Ama pirtindan korkuyor benim oglan pirt yapinca agliyor uyuyorsa pirti uyandiriyor. Bir alisamadi su pirtlara :) :)
Persembe rota asimizi olucaz bizde.
Aynen yaa hatta biz supermen adini taktikBenimkinin bi ara elleri dikkatini cekiyordu.ellerini yumruk yapip supermen gibi uzatip onlari inceliyordu.simdi ayaklarina cok takti kucagimda yatirirken ayaklarina bakmak icin iyice egiliyo
Tmmcnm cok sagol icimi oyle rahatlatti ki anlatamam.zeyzey3428 cnm dediğim profun bu konuda videosu var onu da izle çok önemli
Cnm sen nasıl yıkıyorsun?
Bn sprdyn aldimAslında ihtiyacım var ama kilo alırım diye korkuyorum kullanmıyorum Can'ım
O yüzden çoğunlukla yorgunluk var üstümde :/
Yanlız doktorum devam et demişti bana
Ben gyno Ferron kullanıyordum
@Kuzu_mm Gecmis olsun Canım korkma
O sensiz kaldığı zaman kızmışsa da ateslenebilir. Uykusu cok gelince de 37.5 olur. Bu hafif atestir. Geçmiş olsun . uzun sürmemiş zaten.
@baldamlasxixmelis hoşgeldin :)
M miumao
Etiketlerken kusura bakmayın.
Bizimki de daha ayaklarının farkında değil:)Aynen yaa hatta biz supermen adini taktikyumruklari kaldirip bi inceleyisi var sanirsin dunyanin en ciddi isini yapiyo. Gulerken oynarken birden ciddilesip kollarini uzatiyo kopuyorum :) bakalim bizimki ne zaman kesfedecek ayaklarini.
Eki Görüntüle 1882058 @history1985 canım bebeğimib uyku sorununu yazmıştım bi bebek gelişim psikoloğuna böYle cevap vermiş.
Ben ayakta sallarken uyudugunda yastigi almiyorum altindan. Ama sadece kafasi olmuyor yastikta, govdesinin bir kismi da oluyor. Gece uzun uykularini yastiksiz yatiriyorum ama bana sanki yastikla daha iyi uyuyor gibi geliyor.Meraba yeni başlığımız hayırlı olsun..
Kızlar yastık hakkında ne düşünüyorsunuz ben baştan beri kullanmadım şimdi kullanmak istiyorum ama zararlı diyenler var..doktora soran var mı aranızda? Kimler kullanıyor?
Benim yaptığım Kundak yapmıyorum. uyanınca yanına gitmeden önce bekliyorum geri uyursa almıyorum. Gece de aynı şekilde ağlayınca da biraz bekliyorum hemen susuyor bazen, susmazsa o zaman alıyorum.Kendini sakinleatirme becerisini nasil gelistiriyomus peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?