- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
- 313
- Konu Sahibi superselma
-
Masallah canim ne kadar hizli buyumus kizin :) Cok iyi..Bugun bir sorusturmaya katilmam gerekiyordu savciliktan aradilar adliyeye gittim babam da ordaydi kizimi dedesine biraktim sorusturmaya katildim
Bir de aile hekimligine gittik kızım 60 cm 5.650 gr ve bugün tam 3 aylik oldu kuzum (46 cm boy ve 2.780 gr kilo ile dogmustu)
Masallah canim ne kadar hizli buyumus kizin :) Cok iyi..
Mesai saatlerinde bakicin hazir desene o yonden sanslisin. Bebegin de genc yasta adliye tozu yutmus olacak artik ilerde anlatir :)
Kizlarr bugun doktordan geliyorum 3aylik kontrolumuz vardi. Bebegim sadece 500gram almis sadece anne sutu veriorum. Bugun idrar tahlili yaptik enfeksiyon varmi diye bakildi. Enfeksiyon yok Allahtan. Ama kendiliginden az emmio yani sut var aslinda. Yarin mama takviyesi hakkinda konuscaz. Sizler hangi mamayi kullaniosunuz? Cok uzgunum cokk ((
Bugun bizde 3 aylık olduk benimkide 530 g almış sıkıntı olmadı. Sut olduğuna inanıyorsanız mamaya gerek yok sonuçta yuttugunu duyuyorsun emerken. Kaldı ki mama kötü değil arada takviye olacak kendinizi üzmeyin hiç . Ben bazen göğüs boşken hissediyorum o zaman veriyorum mama 3 Günde 1 öğün flan. Markası hippKizlarr bugun doktordan geliyorum 3aylik kontrolumuz vardi. Bebegim sadece 500gram almis sadece anne sutu veriorum. Bugun idrar tahlili yaptik enfeksiyon varmi diye bakildi. Enfeksiyon yok Allahtan. Ama kendiliginden az emmio yani sut var aslinda. Yarin mama takviyesi hakkinda konuscaz. Sizler hangi mamayi kullaniosunuz? Cok uzgunum cokk ((
Evet canim1 ayda mi 500 gr almis?
Doktor az buldu kilosunu cunki ilk 2ay 900gr almisti. Bikeresinde sagdim sutumu biberonla denim dedim cignedi oyle biberon basligini icmedi bileBugun bizde 3 aylık olduk benimkide 530 g almış sıkıntı olmadı. Sut olduğuna inanıyorsanız mamaya gerek yok sonuçta yuttugunu duyuyorsun emerken. Kaldı ki mama kötü değil arada takviye olacak kendinizi üzmeyin hiç . Ben bazen göğüs boşken hissediyorum o zaman veriyorum mama 3 Günde 1 öğün flan. Markası hipp
Aynen benimkide reddedio resmen oyniyo memeyleAyni dert bende de var bu ara meme reddi yaşıyoruz tabi biberonda almıyor uykuda emziriyorum uyumazsada sağıp kaşıkla vermeye çalışiyorum oyle dene.
Doktor az buldu kilosunu cunki ilk 2ay 900gr almisti. Bikeresinde sagdim sutumu biberonla denim dedim cignedi oyle biberon basligini icmedi bile
Sagip mi vermem lazim sutumu ozmn iyice azalmazmi kiÜzülme canım toparlar merak etme. Sağdıginı kaşıkla veya damlalikla versen mesela yemek saati beraber yerken
Bende aynilarini yapiyodum ozaman devamBenim yaptığım Kundak yapmıyorum. uyanınca yanına gitmeden önce bekliyorum geri uyursa almıyorum. Gece de aynı şekilde ağlayınca da biraz bekliyorum hemen susuyor bazen, susmazsa o zaman alıyorum.
Psikoloğa sordum, İhtiyacı olduğunda destek vermek olmadığında bu becerisini geliştirmesi için desteği geri çekmek dedi.
Kizlarr bugun doktordan geliyorum 3aylik kontrolumuz vardi. Bebegim sadece 500gram almis sadece anne sutu veriorum. Bugun idrar tahlili yaptik enfeksiyon varmi diye bakildi. Enfeksiyon yok Allahtan. Ama kendiliginden az emmio yani sut var aslinda. Yarin mama takviyesi hakkinda konuscaz. Sizler hangi mamayi kullaniosunuz? Cok uzgunum cokk ((
Doktor az buldu kilosunu cunki ilk 2ay 900gr almisti. Bikeresinde sagdim sutumu biberonla denim dedim cignedi oyle biberon basligini icmedi bile
Biz de aynısını yaşadık günde 20 gr almıştık. Doktorumuz mama demedi. Emzirdikten sonra kalanı sağıp vereceksin dedi öyle yaptım ve günde 30 grama çıktık hiç mama vermeden emzirme öncesi ya da sonrası sağarakKizlarr bugun doktordan geliyorum 3aylik kontrolumuz vardi. Bebegim sadece 500gram almis sadece anne sutu veriorum. Bugun idrar tahlili yaptik enfeksiyon varmi diye bakildi. Enfeksiyon yok Allahtan. Ama kendiliginden az emmio yani sut var aslinda. Yarin mama takviyesi hakkinda konuscaz. Sizler hangi mamayi kullaniosunuz? Cok uzgunum cokk ((
Canım rota içim doktor kaç günlük dedi 93 dedim tam Zaman'ı yapalım dedi iki doz oluyormus dozlar arası en az 4 hafta olmalıymış ve 6 aydan önce iki doz Da bitmeliymişKızlar bu rota aşısının tam bir zamanı var mı. Yazlıktayım halen, ona göre aranmaya başlarım. Değilse ay sonu İstanbul'da yaptırsam olur mu acaba. 16 Eylül de 3 aylık oluyor oğlum inşallah.
Yarin tekrar gitcem doktora bakalim bende doktora onerim. Mama vermek istemiorum bendeBiz de aynısını yaşadık günde 20 gr almıştık. Doktorumuz mama demedi. Emzirdikten sonra kalanı sağıp vereceksin dedi öyle yaptım ve günde 30 grama çıktık hiç mama vermeden emzirme öncesi ya da sonrası sağarak
Bitane kucucuk delik var ondan mi almio diye dusunmustum bende zor ya cekmesiBiberonu yere 45derecelik aciyla tut canim damagina yapiscak sekilde yani bende yeni ogrwndim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?