2016 Haziran bebekleri büyüyor

Masallah canim ne kadar hizli buyumus kizin :) Cok iyi..
Mesai saatlerinde bakicin hazir desene o yonden sanslisin. Bebegin de genc yasta adliye tozu yutmus olacak artik ilerde anlatir :)

Kizlarr bugun doktordan geliyorum 3aylik kontrolumuz vardi. Bebegim sadece 500gram almis sadece anne sutu veriorum. Bugun idrar tahlili yaptik enfeksiyon varmi diye bakildi. Enfeksiyon yok Allahtan. Ama kendiliginden az emmio yani sut var aslinda. Yarin mama takviyesi hakkinda konuscaz. Sizler hangi mamayi kullaniosunuz? Cok uzgunum cokk ((

Masallah canim ne kadar hizli buyumus kizin :) Cok iyi..
Mesai saatlerinde bakicin hazir desene o yonden sanslisin. Bebegin de genc yasta adliye tozu yutmus olacak artik ilerde anlatir :)

Evet ya kizim cok kucuk dogmustu bu nedenle bu degisim bana cok fazla geliyor sanki ayni bebek degil bambaska bi bebek oldu

Bu katildigim isler devletin vatandasa avukat atamalari ben de simdilik sadece bunlari yapiyorum hem kisa suruyor hem de para kazaniyorum hic degilse

Her sey kizim icin:)

Ee babamdaki hava da 1 milyon cok hosuns gidiyor benim torunum var diye hava atiyor

1 ayda mi 500 gr almis?

Bugun bizde 3 aylık olduk benimkide 530 g almış sıkıntı olmadı. Sut olduğuna inanıyorsanız mamaya gerek yok sonuçta yuttugunu duyuyorsun emerken. Kaldı ki mama kötü değil arada takviye olacak kendinizi üzmeyin hiç . Ben bazen göğüs boşken hissediyorum o zaman veriyorum mama 3 Günde 1 öğün flan. Markası hipp

Doktor az buldu kilosunu cunki ilk 2ay 900gr almisti. Bikeresinde sagdim sutumu biberonla denim dedim cignedi oyle biberon basligini icmedi bile

Doktor az buldu kilosunu cunki ilk 2ay 900gr almisti. Bikeresinde sagdim sutumu biberonla denim dedim cignedi oyle biberon basligini icmedi bile

Üzülme canım toparlar merak etme. Sağdıginı kaşıkla veya damlalikla versen mesela yemek saati beraber yerken

Bende aynilarini yapiyodum ozaman devam

Canini sıkma canim gecici bi donemdir bu eminim. Cok sukurki sutun varmis emmesigi zaman mutlaka sag artanlari at buzluga ilerde isine yarar emin ol ben simdi onlari kullaniyorum arada

Biz de aynısını yaşadık günde 20 gr almıştık. Doktorumuz mama demedi. Emzirdikten sonra kalanı sağıp vereceksin dedi öyle yaptım ve günde 30 grama çıktık hiç mama vermeden emzirme öncesi ya da sonrası sağarak

Kızlar bu rota aşısının tam bir zamanı var mı. Yazlıktayım halen, ona göre aranmaya başlarım. Değilse ay sonu İstanbul'da yaptırsam olur mu acaba. 16 Eylül de 3 aylık oluyor oğlum inşallah.
Canım rota içim doktor kaç günlük dedi 93 dedim tam Zaman'ı yapalım dedi iki doz oluyormus dozlar arası en az 4 hafta olmalıymış ve 6 aydan önce iki doz Da bitmeliymiş

2. Ay asilari icin asm'ye gittigimde sordun rota asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz diye. Ebe eger sadece anne sutuyle besleniyorsa bence gerek yok, ben kendi bebegime yaptirmadim dedi. Ben de zaten dusunmuyordum yaptirmayi, esim de kulaklariyla duyunca ebenin onerisini yaptirmamaya karar verdik.

Ben yaptırdım rota asimızın ilk dozunu Aşısının ismi rotateg ve 3 doz dedi doktorumuz 3 4ve 5.ayda.buaray birkaç arkadaş 2doz olduğunu söylemis ve kafam karıştı

Yarin tekrar gitcem doktora bakalim bende doktora onerim. Mama vermek istemiorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…