- Konu Sahibi sananesanane
Yeditepe universitesiHangi hastaneye gidiosin cnm sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeditepe universitesiHangi hastaneye gidiosin cnm sen
Ben iki tedavimde de yaptirmadim hic oyle tahlil canim dr onu ne icin istemis bilemedim keske arayip sorsan aklinda soru isareti kalmasinSelâmün aleyküm kızlar 2. Tüp bebek denemesini yapıyorum 13 haziran da transfer oldum. .transferden sonra ki 4. Günüm..Doktorum benden 18 haziran için e2 ve progesteron hormon testi istedi bunu ne için bakıyorlar değerlerin kaç olmasi gerekiyor bilgisi olan var mı
Bende anlamadım yarın o testi yapacağım yarın gittiğimde sorarım sizede yazarım en azından sizin bilginiz olurBen iki tedavimde de yaptirmadim hic oyle tahlil canim dr onu ne icin istemis bilemedim keske arayip sorsan aklinda soru isareti kalmasin
Tmm canim ins iyi sonuclar alirsin bende yarin dayanamayip kan testi yaptircam bakalim hic bi gelisme varmi birsey cikacakmiBende anlamadım yarın o testi yapacağım yarın gittiğimde sorarım sizede yazarım en azından sizin bilginiz olur
Canim bende bugun dayanamayip gene test yaptirdim sonuc 60 cikti ins sali gunune kadar bu deger dahada yukselir :)Kızlar dün kan testi vermiştim sonucum 22 çıkmış doktor çok dusuk değer gebelik var diyemem ama yoksa değil dedi :) inşallah olmuştur dua edin nolur
Çok çok sevindim :) inşallah bebislerimiz kucağımiza alırız :) ilk kaçıncı günü yaptırmıştır o kaç cikmistiki?Canim bende bugun dayanamayip gene test yaptirdim sonuc 60 cikti ins sali gunune kadar bu deger dahada yukselir :)
4. Gunu yaptirmistim 3.2 cikmistimÇok çok sevindim :) inşallah bebislerimiz kucağımiza alırız :) ilk kaçıncı günü yaptırmıştır o kaç cikmistiki?
Ben 3 aylık olduğum halde idrarda görmemiştim :) annemdede cikmamis idrarda. Genetik galiba :)) erken test evet ama insanda tutamiyorki !! Neyse dediğim gibi herşeyin hayirlisiBu arada o kadar erken test yaptirmak sizi gereksiz yipratabilir..ozellikle de idrar testinden kaçının..
1.denemede 9.gunden itibaren idrar testi yaptim.. 12.gun kanda pozitif oldugu halde inat ettim, çift cizgiyi idrar testinde gormek icin..transferin 14.günü cift çizgi ancak çıkmıştı..
AmiiinnnnAllah bu hayir mubarek gunde cumlemizin yar ve yardimcisi olsun bizi hastane kapilarindan bos cevirmesin![]()
Ne zor mus bu isler ya daha yasim 23 tek carem tup bebekAmiiinnnn