• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

2 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi sonucunda sonuç yine negatif :KK43: :KK43: :KK43:
Cok iyi bilirim bu duyguyu 2 olumsuz aşılama 2 olumsuz tüp bebek denemesi. Cok zor ,ama mücadeleye devam etmek gerek.Siz yolunda bulunduktan sonra Allah'ın rahmeti geniş illaki olacak.Vakti var demekki.Allah herseyin hayırlısını versin..

Nasipten ötesi yokmus yazmissa ilahi kalem
sana ne fazlası düşer ne de boşa kahırlanmaya değer.
bırak yaradan hakkına hayri eylesin nefsin takdire boyun eğmeyi bilsin. . .(güne noktayı koyan söz bu oldu)
Uzuldum canm :( Hayirlisi olsun insallah.. Daha zamani var demekki . rabbim tez zamanda nasip etsn insallah

Cok iyi bilirim bu duyguyu 2 olumsuz aşılama 2 olumsuz tüp bebek denemesi. Cok zor ,ama mücadeleye devam etmek gerek.Siz yolunda bulunduktan sonra Allah'ın rahmeti geniş illaki olacak.Vakti var demekki.Allah herseyin hayırlısını versin..
Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar inşallah

Allah kimseyi böyle birşeyle sınamasın çok zor gerçekten:KK43:
Canım herkezın ımtıhanı farklı benım de ılık denemem tutmadı 2. Sı tuttu 4 aylıkken duştu 3. Tuttu 3 aylıkken duştu sımdı güne tuttu henüz tuttuğuna bıle sevınemıyorum korkuyorum o da gıder dıye bu yolda pes etmek yok kucağımıza alana kadar devam bunda olmazsa dıgerınde olur

Canim benim de 7.Gün 55 9.Gün 197 11.Gün 444 13.Gün (bugün) 1100... Ikiz olabilir mi ki ya off olcem heyecandan :/:anneadayı:
Canim azcik sabret ;)
Degerlere takilma bence..cunku benim oglumda 12.gun 550 ile basladi ve sonrasinda uçtu degerler..ama tekmis..hic belli olmaz yani.. ama icimden bi ses seninki ikiz diyo :)

Back
X