• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Kizlar bnde bugun gittim doktora adetimin 11.gunu yumurtaliklara bakildi yumurtaliklar da tam gelismemis persembe tekrar gidecegim 15 gun bu surec surecek tan testleri falanla degerler kontorol edilecek ve sonunda tranfer olacak 2 dondurulmusla bu sefer ilacsiz olacak ins olur doktorul olumlu konusuyo ama digerindede olumlu konusmustu ama olmadikismet degildi belki hayirlisi
Canim hayirlisi tutmamisti seninde dimi.erken degilmi rahimin dinlenmesi gerekmezmi.benimde dondurulmusum var ama 3 4 ay bekliim dedim.adetimi bekliyosun nasil bi surec merak ettim

Kizlar bnde bugun gittim doktora adetimin 11.gunu yumurtaliklara bakildi yumurtaliklar da tam gelismemis persembe tekrar gidecegim 15 gun bu surec surecek tan testleri falanla degerler kontorol edilecek ve sonunda tranfer olacak 2 dondurulmusla bu sefer ilacsiz olacak ins olur doktorul olumlu konusuyo ama digerindede olumlu konusmustu ama olmadikismet degildi belki hayirlisi
en az 3 adet beklemek lazim daha yeni rahim islemden cikti doktorun amacini anlayamadim

Canim hayirlisi tutmamisti seninde dimi.erken degilmi rahimin dinlenmesi gerekmezmi.benimde dondurulmusum var ama 3 4 ay bekliim dedim.adetimi bekliyosun nasil bi surec merak ettim
Cnm bnmki tuttu ama doktorumun dedigine gore ilaclarin bazi kisilerde boyle dusuk yaptiriyo dedi yani dusuk oluyo dedi sonra ilacsiz olarak direk transver yapacaklarmis ama doktorum bana bekle demedi adet kanamasiyla 11 say gel dedi

Çapa da 1 sene araştırıldım en sonun da hıc bır sebeb bulamadılar sebeb olmaması daha kotu Nasıl tedavı olacağını bılmıyosun sımdı doktorum rısklı gebelık doktoruna yonlendırıcekmış o konu Hakkı'n da fazla bılgım yok dıger kadın doğumdan ne farkı oluyo bılmıyorum hayırlısı artık
Ilk zamanlarda normal bir hamilelikte ayda bir gidecekken sen daha kisa sureli araliklarla kontrol edileceksin.. gozetim altinda olacaksin diye tahmin ediyorum

Ee canim simdi ben adetle beraber atabilirsem ve kan degeri sifirlanirsa hormonlarina bakariz ve istersen bir sonraki adetinde yeni bir deneme yapabilirsin dediler
canim düşükten snr bana 3 adet bekle dedi doktor rahim kendini toplasin dedi kan degeleri hormonlar düzene girsin dedi

Merhaba arkadaşlar
Yarın test günüm.acaba bugün idrar testi yapsam mı? Çıkar mı?
İdrar testini sabah ilk idrarla mı yapmak gerekiyor?

Arkadaşlar 3.gün embriyosu tek kaçıncı günde en erken anlaşılır acaba mesela bugün 9. Gün idrar testi pozitifse pozitif midir acaba

Idrar testı pozıtıf se yanılma payı fazla olmuyo ama ben kan testı yaptıgım Zaman ıdrar testıde yapmıştım kanda pozıtıf ıdrarda negatıf çıkmıştı

Back
X