2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Acayip bi boşluk içine düştüm, ruh gibi geziniyorum.. Bu kadar etkilenecegimi tahmin etmemistim..
canimsin yaaa:(insan üzülür tabi uzulmez mi?hani biz şöyle diyoruz,nasil olsa cok şükür bir rane evladımız var tutmazsa cok yikilmayiz diyoruz ama.olmuyor insan üzülüyor elbette.rabbim gönlünün muradini versin inşallah. dondurulmusun olsaydi iyi olurdu elbet ama vardir bi hayri onun da gör bak.

canimsin yaaa:KK43:insan üzülür tabi uzulmez mi?hani biz şöyle diyoruz,nasil olsa cok şükür bir rane evladımız var tutmazsa cok yikilmayiz diyoruz ama.olmuyor insan üzülüyor elbette.rabbim gönlünün muradini versin inşallah. dondurulmusun olsaydi iyi olurdu elbet ama vardir bi hayri onun da gör bak.
Ya tabiki Allah once yavruma ömür versin.. ona hamile kalacagim zaman 1 tane verdi ya Allah baska istemem diyordum ama yavrucak surekli kardes sorunca etkilendim.. normal yolla hic umudum yok canim, zaten ilac kullanicam deneyemem..
Cift embriyoya izin verseydim belki boyle olmazdi.. Ama is isten geçti, son pismanlik fayda etmiyor.. hayırlısı buymus sanirim..
Bi yol ayrimi olur hamile kalirsam şöyle, kalmazsam böyle diye.. is hayati, planlar..vs hepsi bir anda diger tarafa saptı malesef

Korkma inşallah herşey yolunda dır ben salı günü Dr gidecem o kadar çok böğürüyorumki bulanık Afedersin bebeklere bişi olacak diye çok korkuyorum ilaçları mı bi yudum kolayla içiyorum su içemiyorum ne yesem 3 dak fazla içimde durmuyor[/QUOT çok zormuş ben bazen hiç bişey hissetmediğim için korkuyorum varmı yokmu duruyomu .ama ayakta biraz fazla kalınca korkuyorum kadılmalardan bazen kasığımda bi sertlik hissediyorum ve son iki gündür o kasılmalar. Senin doktor randevularını doktorunmu ayarlıyor yoksa senmi ?? Bana uzun geliyor ara mesela 2. Keseyi merak ediyorum ne halde diye sen gördünmü tekrar duydunmu kalp atişini??

Ya tabiki Allah once yavruma ömür versin.. ona hamile kalacagim zaman 1 tane verdi ya Allah baska istemem diyordum ama yavrucak surekli kardes sorunca etkilendim.. normal yolla hic umudum yok canim, zaten ilac kullanicam deneyemem..
Cift embriyoya izin verseydim belki boyle olmazdi.. Ama is isten geçti, son pismanlik fayda etmiyor.. hayırlısı buymus sanirim..
Bi yol ayrimi olur hamile kalirsam şöyle, kalmazsam böyle diye.. is hayati, planlar..vs hepsi bir anda diger tarafa saptı malesef
Canım kaç gündür girememiştim. Şimdi okudum. Üzüldüm. Benim de 1 oğlum olmasına rağmen 3.deneme tutmamisti. Hepsinin yeri ayrı. Insan yine çok çok üzülüyor. Allah hakkında hayırlısıni versin. Yine denersin. Allah ın rahmeti bol. Ben 2 embriyo koydurmustum. Doktor ve eşim 1 koydurmak istemelerine rağmen, 39 yaşında ikiz elbette zor, biliyorum ama birinin kesesi oluşmuş. Bugün gördüm. 3.denemede 1 koydum ve tutunamadı. Bi daha sen de 2 koydur. Tutarsa Allah kuvvet verir. Allah hepimizin hakkında hayırlısıni versin.

Korkma inşallah herşey yolunda dır ben salı günü Dr gidecem o kadar çok böğürüyorumki bulanık Afedersin bebeklere bişi olacak diye çok korkuyorum ilaçları mı bi yudum kolayla içiyorum su içemiyorum ne yesem 3 dak fazla içimde durmuyor
inşAllah öyledir :dua:kolayla hap içmek normalmiymiş?? Ben ikinci kesemi merak ediyorum acaba ne halde sen gördünmü daha sonra kalp atişini duydunmu?

Canım kaç gündür girememiştim. Şimdi okudum. Üzüldüm. Benim de 1 oğlum olmasına rağmen 3.deneme tutmamisti. Hepsinin yeri ayrı. Insan yine çok çok üzülüyor. Allah hakkında hayırlısıni versin. Yine denersin. Allah ın rahmeti bol. Ben 2 embriyo koydurmustum. Doktor ve eşim 1 koydurmak istemelerine rağmen, 39 yaşında ikiz elbette zor, biliyorum ama birinin kesesi oluşmuş. Bugün gördüm. 3.denemede 1 koydum ve tutunamadı. Bi daha sen de 2 koydur. Tutarsa Allah kuvvet verir. Allah hepimizin hakkında hayırlısıni versin.
Evet 2 tane koydurmayi düşünüyorum.. ama ikiz olursa da dogurana kadar surekli paranoya halinde olacagim kesin.. çocuk bakmanin ozellikle belli bir yasa kadar ne kadar zor oldugunu biliyorsun.. hele ki destekçisi olmayinca insan tek basina cok zorlaniyor.. ben daha bu sene biraz nefes aldim..4 yasta.. ikiz olayi bu nedenle acayip korkuttu beni.. hem dogurana kadar bircok risk tasiyacaksin..hem de dogduktan sonra bakimi cok zor..
Ama Allah kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis.. belki de korkularimiz da bosuna.. belli mi olur 2.leri cok sakin olan arkadaslar var..belki bizlerinki de oyle olur..

Evet 2 tane koydurmayi düşünüyorum.. ama ikiz olursa da dogurana kadar surekli paranoya halinde olacagim kesin.. çocuk bakmanin ozellikle belli bir yasa kadar ne kadar zor oldugunu biliyorsun.. hele ki destekçisi olmayinca insan tek basina cok zorlaniyor.. ben daha bu sene biraz nefes aldim..4 yasta.. ikiz olayi bu nedenle acayip korkuttu beni.. hem dogurana kadar bircok risk tasiyacaksin..hem de dogduktan sonra bakimi cok zor..
Ama Allah kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis.. belki de korkularimiz da bosuna.. belli mi olur 2.leri cok sakin olan arkadaslar var..belki bizlerinki de oyle olur..
Canim oğlum daha yeni 2 yaşına girdi. Bu yıl bakıcı tuttum. Şimdi bir tane daha gelecek. Ikiz olsaydı çook zor olurdu ama Allah bi kolaylık verirdi. Dediğin gibi bazen 2 . çocuklar sakin olabiliyor. 3.denememi şubat ta yaptım. Öğretmen im. Sen de yazdan yaza demişsin. Sen de mi öğretmensin. Ayrıca bişey daha söyleyeceğim. Benim doktorum hiçbir hastasına yumurta topladığı ay transfer yapma. En az 1 ay rahmi dinlendirir. Sonra donmuş transferi yapar. Sen de doktoruna rica et. 1 -2 ay geç transfer yaptir. En azından yumurta toplamının olumsuz etkisini üzerinden atarsın. Benim nisan da toplandı. Haziranda transfer oldu.

inşAllah öyledir :dua:kolayla hap içmek normalmiymiş?? Ben ikinci kesemi merak ediyorum acaba ne halde sen gördünmü daha sonra kalp atişini duydunmu?
Canım kalp atışı vardı bugün gittim 3 gün önce bebeymin kalbi durmuş rabbim diyer bebeyi me ömür versin

Canım kalp atışı vardı bugün gittim 3 gün önce bebeymin kalbi durmuş rabbim diyer bebeyi me ömür versin
Allah digerine ömür versin canim.. malesef ikiz durumlarında cok sık karsilasilan bir durummuş..
Cok zor bi hamilelik olacak gibi duruyor, kola ile ilac icmemeye çalış.. icmen gereken haplarin ignesi varsa sorsan.. yada ne bilim hastaneye falan mi yatsan acaba..

Allah digerine ömür versin canim.. malesef ikiz durumlarında cok sık karsilasilan bir durummuş..
Cok zor bi hamilelik olacak gibi duruyor, kola ile ilac icmemeye çalış.. icmen gereken haplarin ignesi varsa sorsan.. yada ne bilim hastaneye falan mi yatsan acaba..
Allah razı olsun canım gerçekten çok zor bi gebelik yaşıyorum estrofem i dün kestiler fitil göbek ignesi bide folik asit kaldı akşamları içiyorum iki günde bir hastaneye gidiyorum yatırmıyolar

Selam kızlar dün transferim oldu. 2 blast 1 tanede bozulmaya yakın embriyo transfer edildi. Atılmasına gönlüm razı gelmedi.

Arkadaşlar şimdi estrofem e devam edecek miyiz bugün benim transfer sonrası 12.günüm

Back
X