2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Selam.kızlar Bayadır takip ediyorum sizleri pozitif sonuç alan tüm arkadaşlari tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende 2011 ve 2015 dogumlu 2 tüp bebek annesiyim. Kalan donmuslarim vardı şimdi onları denemek için tedaviye basladim. Cuma günü transferim olacak inşallah. Dualarınızı bekliyorum. Rabbim isteyen dileyen herkese anne olmayı nasip etsin.
Yeni dogum yapmissin ama masallah cesaretlisin.. Bende 2. Bebegme hamileyim.. Oglum var bakalim bu ne olacak ? Insallah 3. Bebegine hamis kalirsin.. Benm de 1 tane dondurulmusum var.. 3. Bebek bende istyrm.. Hayrlisi bakalim..

Yeni dogum yapmissin ama masallah cesaretlisin.. Bende 2. Bebegme hamileyim.. Oglum var bakalim bu ne olacak ? Insallah 3. Bebegine hamis kalirsin.. Benm de 1 tane dondurulmusum var.. 3. Bebek bende istyrm.. Hayrlisi bakalim..
Iyi de dur bakalim belki 3 tane olacaktir..ikiz olup olmadigi belli oldu mu canim?
Dondurulmusum olsaydı kafaya cok takmayacaktim.. herseye bastan baslamak cokk zorrrrr geliyo suan.. belki seneye..

Iyi de dur bakalim belki 3 tane olacaktir..ikiz olup olmadigi belli oldu mu canim?
Dondurulmusum olsaydı kafaya cok takmayacaktim.. herseye bastan baslamak cokk zorrrrr geliyo suan.. belki seneye..
Şu an zor gelir.. Birde bu opu islemini daha acisiz yapabilecek bu merkez arastirsan canm.. Onun acisi stresi cok kötü etkiledi seni çünkü..
Yok canm pzt felan giderm kese gormeye.. Daha olusmamistir gorunmez sanirim..

Canım bende bulantı yada halsizlik yok ama işte yazdığım gibi kasıntılardan çok rahatsızım korkuyorum temmuz 1 den sonra doktora rda gitmedim önümüzdeki pazartesı randevum yani ondan sonrasını bilmiyorum ne haldeler. Senin kese 2 taneydi ne durumdalar şu anda??
Korkma inşallah herşey yolunda dır ben salı günü Dr gidecem o kadar çok böğürüyorumki bulanık Afedersin bebeklere bişi olacak diye çok korkuyorum ilaçları mı bi yudum kolayla içiyorum su içemiyorum ne yesem 3 dak fazla içimde durmuyor

Allah daim etsin kucağına almayı nasip etsin. Çok dua ettim sana baştan beri takipteyim :) allah nasip ederse de tutarsa kızım 2 yaşına girecek ben doğum yapacağım birlikte büyüsün ler istedik tabi Rabbim Nasip ederse donmuslara kıyamazdım 4 tane embriyo da az değil hepsi blast embriyo yaş 35 bakalım mevlam.neylerse güzel eyler.

Allah daim etsin kucağına almayı nasip etsin. Çok dua ettim sana baştan beri takipteyim :) allah nasip ederse de tutarsa kızım 2 yaşına girecek ben doğum yapacağım birlikte büyüsün ler istedik tabi Rabbim Nasip ederse donmuslara kıyamazdım 4 tane embriyo da az değil hepsi blast embriyo yaş 35 bakalım mevlam.neylerse güzel eyler.
Ayy cansin:) tesekkur ederimm.. Keseyi gorene kadar pitpitlari duyana kadar yuregim agzimda olucak sanirim..
Masallahin var seninde? Hic negatifin oldumu? Sorununz neydi sizin sekerim

Kizlar aranizda progestan jel yüzünden kaşıntı yaşayan varmi? Cok fenayimmm yaaaa :KK34:
ben de crinone jel kullanıyorum mahvedio beni kaşıntı döküntü yapıo cok fena:( ve sanırım 12. haftaya kadar da kullanacakmışım:( sen başka ilaç kullanıo musun? sen henüz keseyi görmemiş miydin sanki ben gordun diye hatırlıyorum? ne zaman kontrolün?

Kizlar aranizda progestan jel yüzünden kaşıntı yaşayan varmi? Cok fenayimmm yaaaa :KK34:
ben de crinone jel kullanıyorum mahvedio beni kaşıntı döküntü yapıo cok fena:KK43: ve sanırım 12. haftaya kadar da kullanacakmışım:KK43: sen başka ilaç kullanıo musun? sen henüz keseyi görmemiş miydin sanki ben gordun diye hatırlıyorum? ne zaman kontrolun

canım sen hic oyle düşünme Allah verir bi kolayını hem belki hic gerek kalmayacak belki de kendiliğinden hamile kalacaksın sen dik dur dua et gerisi gelir inşallah..

Ayy cansin:) tesekkur ederimm.. Keseyi gorene kadar pitpitlari duyana kadar yuregim agzimda olucak sanirim..
Masallahin var seninde? Hic negatifin oldumu? Sorununz neydi sizin sekerim

2 negatifim var canım 2 de yavrum. Bakalım Rabbim bir kez daha nasip eder mi

ben de crinone jel kullanıyorum mahvedio beni kaşıntı döküntü yapıo cok fena:KK43: ve sanırım 12. haftaya kadar da kullanacakmışım:KK43: sen başka ilaç kullanıo musun? sen henüz keseyi görmemiş miydin sanki ben gordun diye hatırlıyorum? ne zaman kontrolun

canım sen hic oyle düşünme Allah verir bi kolayını hem belki hic gerek kalmayacak belki de kendiliğinden hamile kalacaksın sen dik dur dua et gerisi gelir inşallah..
Yok canm daha gitmedim.. Pzt randevm.. Folbiol ve glukopaj kullanyrm

Back
X