- 23 Ekim 2015
- 319
- 249
- 53
- 41
Kefir tavsiye ederim cok şükür hic olmadi ben de.Kızlar bu kabızlıgı napıcaz tavsıyesı olan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kefir tavsiye ederim cok şükür hic olmadi ben de.Kızlar bu kabızlıgı napıcaz tavsıyesı olan varmı
Canimm inşallah pozitif görürsün.i drar testinde pozitif gördüğünde yanılma payı yok denecek kadar az çünkü ikinci çizginincikmasini sağlayan beta HCG hormonu kanda istenen seviyede demektir.test yaptinmj canım haberlerini bekliyorumArkadaşlar 3.gün embriyosu tek kaçıncı günde en erken anlaşılır acaba mesela bugün 9. Gün idrar testi pozitifse pozitif midir acaba
Benim tVsiyemde kimyon kullanin yemeklerdeeKefir tavsiye ederim cok şükür hic olmadi ben de.
Bunu bilmiyordum teşekkürler:)Benim tVsiyemde kimyon kullanin yemeklerdee![]()
Kızlar bu kabızlıgı napıcaz tavsıyesı olan varmı
Ben cok sıkıntılıyım bu konuda yeni kesfettim ve cok rahatim cay bardagina 1 kasik atip icin diyorlar ama ben icemedim yemeklerde kullaniyorumBunu bilmiyordum teşekkürler:)
5. Gündü canım.Kaçıncı gün embriyosuydu
Suan kac haftalıksınbugun bebişin kalp atışını duymaya gittim ve pıt pıt pıt atıodu duydum ağlamaktan kendime gelemedim. İnşallah sonrasında sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilirim . Allah isteyen herkese versin kimseye aratmasın emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah.
Ben de kefirde çözüm buldum ama kimyon da işe yariyorsa denerim.Hem yemeklerde guzel de oluyor.doğal olan herşeye varız:)Ben cok sıkıntılıyım bu konuda yeni kesfettim ve cok rahatim cay bardagina 1 kasik atip icin diyorlar ama ben icemedim yemeklerde kullaniyorum
Suan kac haftalıksın
Ayni sikinti bendede var canim ya zeytinyagi ve kayisi suyu iciyorum banamisin demiyorKızlar bu kabızlıgı napıcaz tavsıyesı olan varmı
Hazir satilan kefirlerdenmi iciyosun canim yoksa kendinmi yapiyosunBen de kefirde çözüm buldum ama kimyon da işe yariyorsa denerim.Hem yemeklerde guzel de oluyor.doğal olan herşeye varız:)
Canım ben kemdim yapıyorum ama marketten hazır alıp içenler de ise yaradığını söylüyor.ŞOK markette mayası satılıyordu görmüştüm.Hazir satilan kefirlerdenmi iciyosun canim yoksa kendinmi yapiyosun
Inan hiç iyi deyilim yatağa yapıştım kaldım başımı kaldıramıyorum midem bulanıyor başım dönüyor bi türlü iyi olamadım sen nasılsınLale kozan ne durumdasın canım??