2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Arkadaşlar 3.gün embriyosu tek kaçıncı günde en erken anlaşılır acaba mesela bugün 9. Gün idrar testi pozitifse pozitif midir acaba
Canimm inşallah pozitif görürsün.i drar testinde pozitif gördüğünde yanılma payı yok denecek kadar az çünkü ikinci çizginincikmasini sağlayan beta HCG hormonu kanda istenen seviyede demektir.test yaptinmj canım haberlerini bekliyorum

bugun bebişin kalp atışını duymaya gittim ve pıt pıt pıt atıodu duydum ağlamaktan kendime gelemedim. İnşallah sonrasında sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilirim . Allah isteyen herkese versin kimseye aratmasın emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah.
Suan kac haftalıksın

Selam.kızlar Bayadır takip ediyorum sizleri pozitif sonuç alan tüm arkadaşlari tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende 2011 ve 2015 dogumlu 2 tüp bebek annesiyim. Kalan donmuslarim vardı şimdi onları denemek için tedaviye basladim. Cuma günü transferim olacak inşallah. Dualarınızı bekliyorum. Rabbim isteyen dileyen herkese anne olmayı nasip etsin.

Kızlar 8 haftalığım fakat bu gün dolabın altından tencere almaya çalışırken vajinamın sol üst tarafından göbeğime kadar içerden içerden sokulmalar oluyor..ve beni rahatsız ediyor şimdi yatıyorum ayakta yürürken olursa eğer adım atamıyorum kasılmalardan.. Aranızda aynı problemi yaşayan varmı??

Back
X