2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Kızlar benm tutmadı negatif sonuç aldm 2. Sine de başlıcal cesaretim yok ilk başta tutunmadı bebek değerm 0 çıktı ne yapacağımı da şaşırdm inşallah sağlıklı bebeğinizi kucağınıza alırsnz darısı da bizlere olur inşallah

Ben de 19. Hafta dayim kasiklarimda baski var bi de bu karin alt bolgesi mi ne valla korkmaya basladim sirt ustu bile yatamiyorum

Opu olan arkadaşlar bir şeyi merak ettim. e2 değeriniz kaç iken doktor catlatma ignesi verdi ve kaç yumurta toplandi?

Herkese uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.... benimde 16 haziranda transerim olmuştu. .. çok şükür bugün 21+ 6 hafta oldu... ve kızim olacakmış . ... inanın çok mutluyum... umarım herkese nasip olur... Bende sizler gibi çok çaba sarfettim... 5. denemem de tutundu bebisim.... şimdi bunun keyfini sürüyorum . .. Dualarım hepinize...

Tebrikler canim benimde ilk transfer oldu ve tuttu . bende 21.haftadayim Oglum olacak insallah. Rabbim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Butun kardeslerimize yasatsin bu tarifsiz duygulari

Merhaba... hayırlı olsun... birşey sormak istiyorum ... hamilelik günlüğünü nasıl burada paylaşıyorsunuz... bilmiyorum... yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba... hayırlı olsun... birşey sormak istiyorum ... hamilelik günlüğünü nasıl burada paylaşıyorsunuz... bilmiyorum... yardımcı olursanız sevinirim...
Saolun .Kişisel bilgilerde hamilelik takvimi bölümüne tahmini doğum tarihini yaziyosunz en altta değişiklikleri kaydet e basiyosun oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…