2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Ben de Haziran da başlayacağım ama o zamana kadar inşallah Allah nasip eder de kendiliğinden oluverir. Allah isteyen herkese kolaylıklarla nasip etsin.

merhaba kızlar bende bgn tüp bebek merkeziyle görüştüm adet olunca 3.günü başlıcaz işlemlere inş adet tarihim 28 mayıs yani haziranda inş başlamış olucam

Mrb kızlar bende bu ay doğum kontrol hapı içiyorum 30 mm lik kistim var eğer haziran adetin de atarsam bende haziranda başlıyorum tedaviye hakkımızda hayırlısı olsun

merhaba kızlar bende bgn tüp bebek merkeziyle görüştüm adet olunca 3.günü başlıcaz işlemlere inş adet tarihim 28 mayıs yani haziranda inş başlamış olucam
canım bir yum döllendi dualarını esirgeme nolur. cumartesi belli olacak.

kizlar ben ibrahim saracoglunun bal ari sütü poleni yiyiorum inş saglikli yumurttalarim olur

Merhaba kızlar.Ben de haziranda tüp bebek tedavisine başlayacağım.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Göbişlerimiz bebişlerle dolsun inşallaahhhhhh.. Bu mübarek gün ve saatlerde Allah dualarımızı kabul eylesin. Nerede ve ne kadara yaptıracağımızı da yazalım lütfen. Ben Marmara Araştırmada başladım işlemlere. Söylenenlere göre ilaçlarla beraber 1500 tl yi fln buluyormuş.

Merhabalar ben Ankara Hrs hastanesinde başladım 3. Denemem ilaçlar içinde 5.500 tl bugün iğnelerde 5. Günüm kısa protokol uygulanıyor inşallah güzel sonuçlarımız olur

Benimde 7 tane dogum kontrol hapim kaldi sonra adetin 3.günü gel dedi dr hayirlisiyla bu haziran da hamilelik haberleri alalim ins ben igneler haric 4800 e yaptiricam

Kizlar mrb bizde temmuz sonu gbi asilamaya baslicaz yada agusts dym ama bu yolda size eslik etmek istiyrm biz tup bebek merkezyle konustk tahliller falan yapildi sadece kendini hazir hisset adet ol gel denildi kendimi hazir hissetmek zor sanirim bu surwcte rabbm hepimizin yarfimcisi olsun

Amin Amin Amin rabbim hepimizin duasını kabul etsin gönlümüzdekini hayırlı kılsın sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. Ben merional 225 doz kullanıyorum yarın kontrol var inşallah büyüyordur yumurtalar benim 3. Deneme ama sanki yeni başlıyormuş gibi heyecan var rabbim Hakkı'mızda hayırlı kılsın Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…