2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Amin Amin Amin rabbim hepimizin duasını kabul etsin gönlümüzdekini hayırlı kılsın sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. Ben merional 225 doz kullanıyorum yarın kontrol var inşallah büyüyordur yumurtalar benim 3. Deneme ama sanki yeni başlıyormuş gibi heyecan var rabbim Hakkı'mızda hayırlı kılsın Amin
Canim hangi hastanede tedavi goruysn

HayirlUOTE="einleben, post: 46483112, member: 645336"]Doktorumun özel muayenehanesinde kontroller yapılıyo ama işlemler Ankara Hrs hastanesinde oluyor kan verme yumurta toplama transfer Hrs de .. Doktorum Muammer Doğan[/QUOTE]
Hayirlsi olsun canm ins sonuclar guzl olur

Adet olmayi bu kdr heyecanla istekle beklememiştim hic yaa son 6 hapim kaldi bitsede adetin 3.gününe gelsem artik

Öylemi yenimi basladin sen cnm ben biraz evvek ictim veee 5 kaldi ay şafak sayar gibi valla hakkimizda hayirlisi olsun
Benim daha 14 tane var 7 tane içtim :halay: ben bu ay bi de soğan suyu içmeye başladım 30 mm lik kistim var onu atsın hemde içim temizlensin diye :110:

Benim daha 14 tane var 7 tane içtim :halay: ben bu ay bi de soğan suyu içmeye başladım 30 mm lik kistim var onu atsın hemde içim temizlensin diye :110:
Bnm 4.5cmlik kistim vardi adetin 3.gunu muayenede cikmiati 10 tane filan dgum kontrol hapi ictikten sonra tüp bebek merkezine gittim ordaki muayende kist erimisti cok şükür

Bnm 4.5cmlik kistim vardi adetin 3.gunu muayenede cikmiati 10 tane filan dgum kontrol hapi ictikten sonra tüp bebek merkezine gittim ordaki muayende kist erimisti cok şükür
Ben kutu bitene kadar içecem canım, ayrıca iyi iltihap atıyo faydası var yani soğan suyunun :110: kistin olduğunda e2 değerine de bakilmişmiydi canım benim e2 değerim yüksek çıktı hemşire kist ten yüksek çıkmıştır dedi ama bilmiyorum

Ben kutu bitene kadar içecem canım, ayrıca iyi iltihap atıyo faydası var yani soğan suyunun :110: kistin olduğunda e2 değerine de bakilmişmiydi canım benim e2 değerim yüksek çıktı hemşire kist ten yüksek çıkmıştır dedi ama bilmiyorum
Yok bakilmadi canim sogan suyunu yapmistim bikete ama midemi cok bulandirdi ya bikac sefer cikardim

kızlar benim bir tane donduruldu haziran sonu temmuz başı gibi transfer olacak. bu birinci derece ikinci derece ne olaki? benimki ikinci dereceymiş. inşallah tutunur bebeğim.

kızlar benim bir tane donduruldu haziran sonu temmuz başı gibi transfer olacak. bu birinci derece ikinci derece ne olaki? benimki ikinci dereceymiş. inşallah tutunur bebeğim.
Hic o.kdr bilgim yok bnm cnm ya ins transferin iyi gecer bebisinde tutunur sımsıkı sana

kızlar merhaba. 2,5 senelik evliyim. 2 asılama yaptırdık ve sonuç olumsuz. doktorum bu ay doğum kontrol hapı verdi yarın sonuncuyu içicem sonrasında da tup bebek tedavisine başlayacağız. bu süreçte hep okudum yazılanları ama yazmak bugüne kısmetmiş. Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah.

kızlar merhaba. 2,5 senelik evliyim. 2 asılama yaptırdık ve sonuç olumsuz. doktorum bu ay doğum kontrol hapı verdi yarın sonuncuyu içicem sonrasında da tup bebek tedavisine başlayacağız. bu süreçte hep okudum yazılanları ama yazmak bugüne kısmetmiş. Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah.
Amin inşallah

Aminnn canım inşallah hepimiz pozitifı görürüz

Back
X