2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Kızlar merhaba bende cumartesi günü adetin 2.günüydü ve tedaviye başladık 4 gündür iğnelerimi (puregon) vuruyorum ve yarın da başka bir iğne ile (cetrotide) beraber doktor tekrar gelmemi istedi bakalım ne olacak şimdi tedavi kısmı bir an önce bitsin de sonucu bir an önce öğreneyim istiyorum çekeceğim acıları gözüm görmüyor bile eee anne olmak kolay değil çok heyecanlıyım ilk tüp bebek denememiz haziran ayı hepimiz için hayırlı olur ramazan bereketi ile gelir inşallah :)

Kızlar merhaba bende cumartesi günü adetin 2.günüydü ve tedaviye başladık 4 gündür iğnelerimi (puregon) vuruyorum ve yarın da başka bir iğne ile (cetrotide) beraber doktor tekrar gelmemi istedi bakalım ne olacak şimdi tedavi kısmı bir an önce bitsin de sonucu bir an önce öğreneyim istiyorum çekeceğim acıları gözüm görmüyor bile eee anne olmak kolay değil çok heyecanlıyım ilk tüp bebek denememiz haziran ayı hepimiz için hayırlı olur ramazan bereketi ile gelir inşallah :)
Amin inşallah hayırlı haberler veririz. Kızlar benim 2. Denemem il transferim 1 nisan da oldu ama tutunmadı şimdi dondurulmuş deneyeceğiz 1 haziran transfer günü şuan climare fort bantları kullanıyorum hayırlısıyla transfer olup sonucu paylaşırım sizinle.

Amin inşallah hayırlı haberler veririz. Kızlar benim 2. Denemem il transferim 1 nisan da oldu ama tutunmadı şimdi dondurulmuş deneyeceğiz 1 haziran transfer günü şuan climare fort bantları kullanıyorum hayırlısıyla transfer olup sonucu paylaşırım sizinle.
Cnm sizde olmama sebebi neymiş doktor ne söyledi benim eşimin sperm sayısı düşük çıktı normal yollarla olması mümkün değil dedi ve neden tutunmamış ilkinde doktor birşey söyledi mi bununla ilgili

Cnm sizde olmama sebebi neymiş doktor ne söyledi benim eşimin sperm sayısı düşük çıktı normal yollarla olması mümkün değil dedi ve neden tutunmamış ilkinde doktor birşey söyledi mi bununla ilgili
Ewet ben pko luyum ve ohss gerçekleşti bende sonra hitereskopi yapıldı her şerde bi hayır varmış şuan iyiki tutmamış diyorum çünkü rahmim kalp şeklindeymiş doğuştan yani hamile kalsam büyük ihtimal düşükle sonuçlanacakmış hayırlısı rahmime çizik attılar hitereskopi de Oray'a koyulacak embriyolar sonucu bende merak ediyorum hayırlısı olsun inş

Amin gerçekten de her şeyde bir hayır var Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Kızlar bende adetimi bekliyorum. Adet olunca gidicem bakalım hayırlısı. Ya ben bişey merak ediyorum. Uzun protokolde ilişkiye giren var mı aranızda? Gebelik oluşursa bu lucrin çok tehlikeli mi acaba? Yada gebelik oluşma ihtimali var mı? Sonuçta adetin 21. Günü başlanıyo.

Merhaba kizlar bugün adet oldum 3.günü gidicem dra basliyorum bakalim tedaviye allahın izniyle bayrama bebisimle girmek istiyorum

ben de iğnelere başladım bgn 3. iğnemi oldum yarın kontrole gidicem bakalım hareketlenme var mı.150 ml ile başladık. ne olacak nasıl olacak bir suru sorular kafamda:)

slm kızlar hepimizin tedavisi hayırlı olur ins. bende dogum kontrol hapını bitirdim adet olmayı bekliyorum. 2 günü çağırdı doktorum hayırlı ins. ben ohss olduğum için cook ko

Merhaba arkadaşlar,bende haziran başı adeti bekliyorum 3. Günü gidicem. Sanırım ben biraz daha tecrübeli ve umutsuz olanlardanım. Ben 4. Denemeden sonra bir umut diyerek 5. Ye başlıcam kısmet olursa. Bu ay başı başlamıştım ancak ignelerle 3 adet yumurta gelidmis az olunca bir dahaki adetimi beklemeye karar verdik doktorum la. Ne kadar çok yumurta toplanırsa o kadar dondurulma yüksek oluyor.. umarım haziran ayında başlayınca yumurtalar iyi gelişir.... umarım benimde sizlerinde herşey gönlünüzce olur.... 20 haziran doğum günüm belki doğum günü hediyesi olur bana rabbim den.....

Kızlar bende adana acıbademde tedaviye başlıcam bugun regli oldum yarına randevu verdiler o an da ön görüşmede yapacklarmş tedavi hakkında biraz bilgi ve deneyinlerinizi paylaşırsnz çok sevnrm

Kızlar bende adana acıbademde tedaviye başlıcam bugun regli oldum yarına randevu verdiler o an da ön görüşmede yapacklarmş tedavi hakkında biraz bilgi ve deneyinlerinizi paylaşırsnz çok sevnrm
ilk tüp bebek denemen mi olacak

selam kızlar. bende haziran ayı başında adet olmayı bekliyorum. adetin 2. günü gideceğim. 4 adet dondurulmuş embriyom var. mayıs ayı içerisinde de histeroskopi yapıldı. İnşallah her şey yolunda gider ve mutlu sona ulaşırız

selam kızlar. bende haziran ayı başında adet olmayı bekliyorum. adetin 2. günü gideceğim. 4 adet dondurulmuş embriyom var. mayıs ayı içerisinde de histeroskopi yapıldı. İnşallah her şey yolunda gider ve mutlu sona ulaşırız
İnş cnm hepimzin hakkında hayrlısı bende kısmetse yarın ilk defa görüşmeye gidecm adetimin ikinci günü sanrm tedaviye de başlıcklar ben diğer aya kaldn istemdm rica ettm onlrda yarına randevu ayarladılar bakalm çok heyecanlıyım inş olur sende ki sorun neydi cnm

Merhaba kizlar bgn adetimin 3.günü doktora gittim cmt gonalfye başlıyorum sonra carsamba kontrole gidicem inofolic ic dedi birde baska da bisey vermedi

Evt cnm ilk olack kısmetse
Hakkında hayırlısı olsun. 10-12 gün yumurta takibi yapıyor doktor. iğne veriyor yumurtaları büyütmek için. iğneleri karnından yada kolundan vuruyorsun kendin. son ra çatlatma iğnesi vurulıuyor ardından yumurtaların anestezi altında toplanıyor. aynı gün eşinde numune veriyor. eşleştirip empriyolar oluşuyor ve 3-5 gün sonra transfer oluyor.

selam histeroskopiyi neden istedi doktorun.

İnş cnm hepimzin hakkında hayrlısı bende kısmetse yarın ilk defa görüşmeye gidecm adetimin ikinci günü sanrm tedaviye de başlıcklar ben diğer aya kaldn istemdm rica ettm onlrda yarına randevu ayarladılar bakalm çok heyecanlıyım inş olur sende ki sorun neydi cnm
Canim tedavin insallah başarıyla sonuclanir. Benim 1 kizim var 6 tane de düşüğüm var. Normal yollarla hamile kaliyorum. Ama bebeklerim düşüyor bu nedenle bir de tüp bebekle denememi önerdi dr.lar

Back
X