Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar bende Haziran 1 adet tarihim inşallah tedaviye başlıycam dondurulmuş transferi olacak inşallah Günler Geçmek bilmiyor rabim Hakkımızda hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahbenim adet tarihim 1 haziran :)))
Bende hrs ikinci denemem canm doktorun kimMerhabalar ben Ankara Hrs hastanesinde başladım 3. Denemem ilaçlar içinde 5.500 tl bugün iğnelerde 5. Günüm kısa protokol uygulanıyor inşallah güzel sonuçlarımız olur
Muammer Doğan doktorumBende hrs ikinci denemem canm doktorun kim
Hakkında hayirlisi olsun cnm.ins tedavinin sonu tatli bir bebis olurmerhaba bgn adetimin 2. gunu yarin sabah kontrole gidip ignelere basliyorum ama icimde inanilmaz bir korku var aklimda surekli bu konu baska hic bseye konsantre olamiyorum![]()
Aminnnnnumarm canim Allahim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin insallah
Benim 2 defa aşılama yapıldıkdan sonra amh testi yapıldı o da düşük çıktı canım,normalde tüp bebek için 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş bana doktorum gerek kalmadı 3 yıl beklemeye hemen yapacaz demiştiMerhaba arkadaslar ..
Bende yarin itibari ile capa hastanesinde tup bebek rapor islemlerine baslicam..
Amh dusuk hemen rapor verilir diyor herkes asilama yapilmadan ..
Sizler hangi merkezlerde tedavi olacaksiniz ? Bende kararsizim
Aret kamar ve bahceci umut tup. Bebek cem celik arasinda