2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

kizlar bugun doktordan geldim ilk adetimle başliuoruz 2 tedaviye hayirlisi bakalim bu sefer cok heycanim yok

Merhaba kızlar. Ben de haziranda başlıyorum ikinci kez denicez. 23 mayısta gel dedi doktor. Uzun protokol olacak. İğnelere ne zaman başlarım bilmiyorum. Araya da sınavlar girecek süreci uzatabiliriz istersen dedi. Olur dedim. Bakalım nasip kısmet. Adetimi bilmiyorum. İlk denemeden sonra baya düzenim değişti. Hayırlısı olsun hakkımızda. Allahım nasip etsin inşallah hepimize bir an önce.

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kızlar.. Ben 8 gün önce transfer oldum sonuç için son dört günüm.. Hayırlısı inşallah artık..

Başlayanlara başlayacaklara hayırlı olsun inşallah haziran ayı bizim ayımız olsun. Bu günde kandil birbirimiz için dua edelim. Ben evlat isteyen herkes için dua edicem inşallah olur arkadaşlar. Ben de haziran 10 gibi 2. Tedavime başlayacağım.

Benim dün yumurtalarım toplandı bugün döllenmişler inşallah güzel ilerler rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah evlat hasretiyle yanıp tutuşanların bir an önce evlatlarına kavuşmalarını nasip etsin hayırlı kılsın rabbim Amin

Hayirli kandiller kizlar ins bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine bu ay bebislerimize kavusuruz. Bende adet olmayı bekliyorum artik dun son dogum kontrol hapimi ictim en yakin zamanda adet olurum ins

Merhaba arkadaslar ..
Bende yarin itibari ile capa hastanesinde tup bebek rapor islemlerine baslicam..

Amh dusuk hemen rapor verilir diyor herkes asilama yapilmadan ..

Sizler hangi merkezlerde tedavi olacaksiniz ? Bende kararsizim
Aret kamar ve bahceci umut tup. Bebek cem celik arasinda

merhaba bgn adetimin 2. gunu yarin sabah kontrole gidip ignelere basliyorum ama icimde inanilmaz bir korku var aklimda surekli bu konu baska hic bseye konsantre olamiyorum:(

Merhaba arkadaslar ..
Bende yarin itibari ile capa hastanesinde tup bebek rapor islemlerine baslicam..

Amh dusuk hemen rapor verilir diyor herkes asilama yapilmadan ..

Sizler hangi merkezlerde tedavi olacaksiniz ? Bende kararsizim
Aret kamar ve bahceci umut tup. Bebek cem celik arasinda
Benim 2 defa aşılama yapıldıkdan sonra amh testi yapıldı o da düşük çıktı canım,normalde tüp bebek için 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş bana doktorum gerek kalmadı 3 yıl beklemeye hemen yapacaz demişti

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

Eveeettt.. Ilk bebegimi 2013 te tup bebekle kucagima aldim.. Simdi kardes istiyoruz ve tekrar tup bebek maceramiz basliyor insaallah.. 11 haziran adet tarihim:) yine Ankara Turgut Ozal Universitesini tercih edicez insaallah.. Zehra Candan Hanimi ... Burda hepberaber guzel haberler alalim insaallah..
Daha cok gorusuruz insaallah..

Back
X