2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

:KK43::KK43:

3 yaşında oğlum var normal yolla hamile kaldım. İkinci bir yıldır olmuyordu geçen ay aşılama yapıldı bu ay 12 yumurtam toplandı son güne 3 sağlam kaliteli kaldı. İkisi donduruldu biri transfer edildi cnm. Aşılamada tutmadı bu da tutmadı kesin belirtiler sıfır.

şunu biliyorum ki dondurumus embriyonun tutunmasi daha kolay.bu ilk tup bebek denemen oldugu icin tutmamis olmasi pek bi onem arz etmiyor doktorlar icin.o dondurulan 2taneden biri kesin tutar allahin izniyle.benim 1tane evledim var 5.gun embriuosu dondurulmus.yarin da yeniden transfer olucam inşallah bakalim...
demek istedigim uzulme,en azindan 2tane dondurulmusun var missss gibi :)

yarin da beni cagirdilar transfer icin.11gibi idrara sıkışık gel dedi embriyolok.su an 9tane yasayan embriyon var 1 tanesi kötü 8 diyelim ona biz dedi.yarin 2tanesini transfer etsek kalanları dondurmayi dusunuyor musunuz dedi.herhalde yani dedim,uşaklarimi çöpe mi atayim,tovbe tovbe :) ama tabi şu da varmış, 5.gün hani embriyolar icin zor bir günmüş ya hani,8tane şu an ama yarina belki de sadece 2 tane kalacak.pek dayanamiyola4mis 5e kadar.benim önceki transferimde 3tane vardi 5.gun embriyom.1tanesini ilk denemede yerlestirdiler tutmadi.2tanesini yerlestireceklerdi teki cozunurken bozuldu 1tane yerlestirdiler o da tuttu.bakalim bu sefer nolucak.bu gece uyuyamam da ben heyecandan :)
Ay cok heyecanli.. Hadi hayirlisi.. Benim de 3. Gun 6 taneydi 5. Güne 2 tane kalmisti ikisini de transfer ettiler tuttucok sukur :) insallah bu sefer de tutar canmmmm darisi da basima olur insallah

Kiyamam ya :( inan cok uzuldm .. Ama teslim olmak lazim.. Rabbimden herşey.. Hayirlisi.. Opuyorum cok

RABBİM,
yumurtası toplanacak olanın, transferi yapılacak olanın, sonuç alacak olanın sesini duy ALLAHIM, yumurtaları gelişsin bölünsün güzelce yerleşsin bebekleri tutunsun, sağlıkla doğsun diye el açtık yalvarıyoruz sana ellerimiz boş çevirme yarabbim senin her şeye gücün yeter biliyoruz ki sen ol deyince olur göbişlerimizi kucaklarımızı boş bırakma OL DE OLSUN RABBİM bizi kapından boş çevirme ALLAHIM aminnnn... :anneadayı::anne::anneadayı::anne::KK46:

:KK43::KK43:

3 yaşında oğlum var normal yolla hamile kaldım. İkinci bir yıldır olmuyordu geçen ay aşılama yapıldı bu ay 12 yumurtam toplandı son güne 3 sağlam kaliteli kaldı. İkisi donduruldu biri transfer edildi cnm. Aşılamada tutmadı bu da tutmadı kesin belirtiler sıfır.
Merhaba benim 9 yumurtadan toplanmış ti sonunda kala kala 2 tane kaldı ikisinide transfer yaptılar. Bu arada benim 5.deneme . Şükür senin bir tanrı öğlen varmış allah bağışlasın. İçini ferah tut her zaman söylerim ümidin bittiği yerde hayat bitermiş.. 6. Güne kadar benim belirtiler de sıfır diye şimdi başladı belirtiler.... inşallah kalbinden geçen olsun. Ama ümitsizlik yok ... bekle bakalım herşey bitmiş değil daha...

Evet canim bende %8584746 ikiz insallah:KK66: benim iki gun cok sancim vardi ama bugun gecti cok sukur tahlil vercektim onuda veremedim hast.aradilar sonuc icin dedim yarin.aydin bey amerikadaymis bayramdan sonra gorusmeye gitcem ama dondurulmuslari bikac ay sonra denicem.
En guzeli en rahat hissetigin donem canim bol sanslar :KK66:

Kizlar embriyologum aradi .. Haberler guzel dedi :) 5. Gün yani sali günü blast yapicaz transferinizi 6 tanesi ayni kalitede devam ediyor dedi .. Cok şükür ya cok mutluyummmm.. Insallah saglikla devam ederler yavrucaklarimmmmmm... Anneciklerini uzmezleeeerrr :anneadayı::anne::110::KK46::KK200::anneadayı::anne::KK46::KK19:

Ya siz nerdesinizzzz durumlar nedirrrrr kimler yumurta takibinde kimler transfer bekliyo ben gibi hadi gelin iccik sohbet edek yawwww:KK74::KK35::KK5::KK69::KK58::sus::KK19::sus::KK58::KK54::sopa::hamarat::kk77::KK12::KK37::KK74:

Benimde üç tane üçüncü gün donduruldu transfer için iki ay ara verdik merkez böyle çalışıyormuş embriyolog yaşınız genç iki transfer olur üçüncüsü besinci güne giderse tekrar dondururuz dedi ama ben üçünüde talep etmek istiyorum çünkü bence o tek embriyo beşinci güne gitmez 7 embriyoydu üçünü üçüçüncü gün dondurdular kalan dört taneyi beşinci güne beklettiler güzel gelişim göstermeyince çöp oldular :) sizce üçünüde isteyeyim mi gerçi belki çözülünce bir tane gider

Birde bu besinci gün meselesine çok takmıştım moralimi bozdu umudumu Azalttı çünkü doktorum beşinci gün başarı şansı %60 üçüncü gün %50 demişti yüzde 10 luk bir fark az değil yani

selam kizceler,hatun kizlar ben geldim :)
dun 8 tane kaliteli embriyom vardi 4.gundu,bugün 5.gub ve sayi 4e düşmüştü. 2sini yerlestirdiler saat 11.45 itibariyle :) 2sini de donduruldular.
rabbim büyük allahh hakkimizda hayrli olani yasatsin bize inşallah.

Selam kızlar benim 3 gün embriyoşu 16 haziranda transferim oldu test günüm pazartesi dayanamayıp test yaptım bugün ikinci çizgi azda olsa çıktı ne yaparım bilemedim

Bu arada 8 yıllık evliyim sebepsiz inferlite teşhisi kondu 9 yumurta toplandı ikisi küçüktü döllenme için 7 adet kaldı kalanlardan 6 si döllenmiş ikisi transfer edildi birinci kalite dört tane de donduruldu

Selam kızlar benim 3 gün embriyoşu 16 haziranda transferim oldu test günüm pazartesi dayanamayıp test yaptım bugün ikinci çizgi azda olsa çıktı ne yaparım bilemedim
Hayırlı olsun istirahat edin pazartesi kanda çıkar inş

Kızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi

Kızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi
degil herhalde canim ya,daha gelisecekler ya hani cogalir onlar diye dusunuyorum.bir de belki doktorun istedgi gbi olan 7 8 tanedir.digerleri de buyur inşallah:)gonlunu ferah tut,ilaci yukselttimi peki ?

degil herhalde canim ya,daha gelisecekler ya hani cogalir onlar diye dusunuyorum.bir de belki doktorun istedgi gbi olan 7 8 tanedir.digerleri de buyur inşallah:)gonlunu ferah tut,ilaci yukselttimi peki ?
Hayır aynen devam et dedi ikinci bir iğne verdi çatlamasınlar diye ama ya bunların hepsi sağlıklı olmazsa senin nasıldı

Back
X