2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Transferim de cok kotu gecti. Idrara sıkısmamisim tam 1.5 lt suya ragmen ve sonda taktilar mesaneyi serumla doldurdular. Igrencti Allah herkese kolaylik versin. Dedim ya Rabbi millet ilk gecede yataginda gebe kaliyor bizde acilarla:) bizi gor mukafatlandir dedim. Amin
maşallah doktor da çok ilgiliymis:sinirli::KK62:ayıp ya!!!sanki seni yeni gördü. sonu iyi olur inşallah boswer!!!

Ilk soracağını son sordu demek ki. O kadar sinir oldum ki yani. Cok kalabalıktı kime ne yaptigibi bilmiyor. Ultrasondan bakip hemen yolluyor.
benimde ilk denemende 15 yumurtam toplandi 2 incide 8 tane toplandi doktora sordum niye az oldu diye oda bu ay yuksej cikar 3 ay snr dusuk cikar dedi belli olmaz o dedi

peki ben bir sey sormak istiyorum, transferi gerceklesen arkadaslar,sonuc bekleyen sonuc alan arkadaslar,size şunu yapin sunu yiyin ya da yemeyin,boyle durin,soyle yatin gibi seyler soylediler mi?ya da tutunmayi su kolaylastiriyor gibi bisiler???bilgilerimizi paylaşalım mi ?

peki ben bir sey sormak istiyorum, transferi gerceklesen arkadaslar,sonuc bekleyen sonuc alan arkadaslar,size şunu yapin sunu yiyin ya da yemeyin,boyle durin,soyle yatin gibi seyler soylediler mi?ya da tutunmayi su kolaylastiriyor gibi bisiler???bilgilerimizi paylaşalım mi ?
ben bol bol cig kabak cekirdegi yedim hergun 2 avuc yedim birde cok su ictim devamli seftali yedi bu kadar :) hic is yapmadim gecen sefer cok is yapmistim hic dikkat etmemistim dusuk yaptim ondanmi bilmiorum tabi

Kızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi
Benimde sözüm başlangıçta 225 t
Canım bende 16 haziranda transfer oldum bol bol sebze yemeni kabiz olmaması şu günde ıki litre birde ilaçları var onları düzenli saatinde kullanmamı sürekli yatmamayi ilk üç gün dinlenip sonrasında ağır is yapmamak şartıyla normal hayatıma dönmem söylendi bende uyguladım elimden geldikçe

maşallah doktor da çok ilgiliymis:sinirli::KK62:ayıp ya!!!sanki seni yeni gördü. sonu iyi olur inşallah boswer!!!

Hic sorma arkadasim cok kotuydu. Ankara tip guya prof diye ona gittim. Cok metheden oldu. Insallah eli ugurlu gelir de yasadiklarimi unuturum. Sordum hocam ne diyorsun dedim. Tup bebek dedim ama. Artik is isten gecti tabi.

Allahım yarabbim ne ilginç adamlar var çocuk oyuncağı sanki içini ferah tut inş pozitif olur

ben de kabak cekirdegi yiyorum, ananas ve ananas suyu.bir de avokado aldi bugun esim ama yiyemedim,bak hatirladim yine midem bulandi,o neyyy yaaaaa!!!!!tovbe tovbe

ben de kabak cekirdegi yiyorum, ananas ve ananas suyu.bir de avokado aldi bugun esim ama yiyemedim,bak hatirladim yine midem bulandi,o neyyy yaaaaa!!!!!tovbe tovbe

ben de tutan bebegimde yemistim cok,suyunu da icmistim.dusuk tehlikesi olan gebelere de ananas yiyin diyorlar ama.allah allah.peki seftali yedim dedin ya hani,canin mi istedi yoksa arti bisiysi mi varmis tutinmasinda ?

Selam kızlar benim 3 gün embriyoşu 16 haziranda transferim oldu test günüm pazartesi dayanamayıp test yaptım bugün ikinci çizgi azda olsa çıktı ne yaparım bilemedim
Benimde senin gibi 16 haziranda transferim oldu, 30 haziran perşembe test günüm. İki gündür dayanamadım idrar testi yapıyorum pozitif ve çizgiler çok belirgin .... inşallah senin de yarın dahada belirgin olur pozitif çizgisi..iyi yapmışsın içinden gelen ne varsa onu yap. İnan insan ancak kendi zaman rahatlıyor....imanım herşey gönlünce olur....

Canım stres yapmıştım galiba Dr çok iyiydi ama karnıma çok bastırdı hemşire.zaten odaya geçince de tansiyonum düştü. 5.denememde arkadaşım ilk defa böyle oldu

Transferim de cok kotu gecti. Idrara sıkısmamisim tam 1.5 lt suya ragmen ve sonda taktilar mesaneyi serumla doldurdular. Igrencti Allah herkese kolaylik versin. Dedim ya Rabbi millet ilk gecede yataginda gebe kaliyor bizde acilarla:) bizi gor mukafatlandir dedim. Amin
Benimki çok kötü geçti canım ya sonu iyi olur inşallah iyi düşün iyi olsun

Anlatayım canım bolprotein sebze ve meyve ye dedi drum.hamur işinden uzak dur.maydanoz yiyince düşer diyenlere inanma ve benzeri şeylere ananasa da ihtiyaç yok zaten kan sulandirici veriliyorilk 2 saat çok önemli sonraki 2 gün banyo yapma ilk 3 gün istirat et yatarken istediğin tarafa dönebilirsiniz dedi

Back
X