2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Kızlar Merhaba yatın gerçek test günümdu ama ben doktorumu aradım bugün yani 11.gün yaptım testi sonuç 51.0 :-):-) çarşamba günü tekrar vereceğim ama kızlar çok fazla kasık agrilarim var benim sürekli adet olacakmis im gibi kasiklarim çok kötü :-(

Kızlar Merhaba yatın gerçek test günümdu ama ben doktorumu aradım bugün yani 11.gün yaptım testi sonuç 51.0 :-):-) çarşamba günü tekrar vereceğim ama kızlar çok fazla kasık agrilarim var benim sürekli adet olacakmis im gibi kasiklarim çok kötü :-(
kotu bisey degildir inşallah. benim de ağrıyor kasiklarim.hayrolsun inşallah.

peki aranızda cay kahve kola fanta tarzi seylerle gayet haşır neşir olan var mi bencileyin??
günde 3 bardak türk kahvesi icen biriydim transferden snr 1 tane anca icşimdir gazli icecek olarak transferden bi bardak icmişimdir bide ben ayran fln hic sevmem yogurt falan yiyemem hic sevmiuorum nedense ama mecbur zorla zorla yemeye calişiyorum

Yok kuzum ben hic icmedim.. Dikkat ettim.. Hergun kayinvalidemle mutlaka kahve icerdik ama yapmiyorum bayadir.. Ozenmiyim diye o da icmiyo:)

Yok kuzum ben hic icmedim.. Dikkat ettim.. Hergun kayinvalidemle mutlaka kahve icerdik ama yapmiyorum bayadir.. Ozenmiyim diye o da icmiyo:)

Slm kızlar. Transferin 5. günündeyim sabah crinone jel pembe tortu şeklinde geri geldi umursamadım ama az önce lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda pembe bi akıntı farkettim çok korktm adet mi oluyorm yoksa ? Böyle bişy yaşayan var mı ?
Bende de kullandığım jel pembe tortu seklınde geldı ıkı üç gün boyunca sıkıntı yapma belkı tutunma lekesıdır

Back
X