Canım benim 5 günlük embriyo. Doktorum 3 gün dikkat et dedi. Sen 5 gün dikkat et. Bol su iç. Gece gündüz. Her 2 saatte bir kalk 15 dk gezin. Kan dolaşımı olsun. Sağlıklı beslen. Maydanoz adaçayı nane kekik kullanma. Her gün kivi bir dilim ananas 1 avuç kabak Çekirdeği ye. Kabız olma. Sabahları 2 gün kurusu ye. Yatarken sağa sola dönmek bişey yapmaz. Karnın kasılmasin yeter. Ani hareketler yapma. Ağır kaldırma. Protein , taze sebze meyve et tüket. Aklıma bunlar geldi.Arkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız
Banyomu korkudan 5 gün sonra yaptım. Ilık duş aldım. Doktor embriyo sıcak sevmez dedi. Kendimi serin tuttum.
Bant kese görünene kadar. Eksik vücut depoları için 2 ay vitamin kullanmadan doktorum tedaviye başlamıyor. Folik asiti gebelik düşünen herkes 3 ay önceden içmeye başlar diye biliyorum. Ama ben folik asit yerine elevit kullanıyorum.Amanin okurken yoruldum.. ne cok ilac..tamam bant takmistim bende..dun cikardim..suan vajinal jel ve corasprin disinda bisey kullanmiyorum.. sonuc pozitif olursa jele ve corasprine devam edip bide follik asit ilave olacak sanirim..
banada hic vitamin hapi falan vermediler![]()
Canım anlamadığım için yorum yapamıyorum.Ayy bilmyrm ki 5 liralik basit testler canm.. Off olcem heyecandan..
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar Merhaba yatın gerçek test günümdu ama ben doktorumu aradım bugün yani 11.gün yaptım testi sonuç 51.0çarşamba günü tekrar vereceğim ama kızlar çok fazla kasık agrilarim var benim sürekli adet olacakmis im gibi kasiklarim çok kötü :-(
Normalde kahve dışında bişey içmem. Artık hepten içmem.peki aranızda cay kahve kola fanta tarzi seylerle gayet haşır neşir olan var mi bencileyin??