• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Hayırlı sonuçlar alırsın canım inşallah çok değil ilaçların ilk denememde banada gonal f de 150 ile başlamıştı tutmadı ilk denemem dondurulmuş embriyoMDA yoktu bu sefer 225 verdi ve su an birsürü ilaç kullanıyorum
Kızlat bana da doktorm gonalf 450 ve folic asit verdi sadece

Bende hiç heyecan yok nedense panik ve heyecanli biriym normalde sanrm 2 yıldr sürekli negatif gebelik sonuçlarndan bu hale geldm ilk tüp bebek denememz bu ama bende heyecab yok sadece biraz ağrılarm oluor haöur ve şekerli şeylerde uzak duruyrm onun dışında kendimi yormamaya çalışıorö aslnda pek de düşünmek isyemiorm ne kdr dikkat ederse et olacağı varsa oluor olmayacagı varsada olmuor bizler elimzdeb geleni yapalm gerisi Allahın takdiri hepimz içimizi ferah tutalm ben inanıorm günün birinde bizlernde bebeği olack inş en kısa sürede olması dileğiyle dualarmdasnz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn inşallah

kızlar bugün transferin 9. günü kan testi yaptırdım sonuç :92 geldi :KK73: bebişim hayata tutunmuş inşallah diğer sonuçlarda iyi gelir. sağlıklı bir gebelik geçiririm. bende 8 yıl oldu 3 aşıma bir dış gebelik geçirdim. rabbim herkesin gönlüne göre versin. yavrularımızı bir an önce kucağımıza almak ümidiyle ... inşallah...

kızlar bugün transferin 9. günü kan testi yaptırdım sonuç :92 geldi :KK73: bebişim hayata tutunmuş inşallah diğer sonuçlarda iyi gelir. sağlıklı bir gebelik geçiririm. bende 8 yıl oldu 3 aşıma bir dış gebelik geçirdim. rabbim herkesin gönlüne göre versin. yavrularımızı bir an önce kucağımıza almak ümidiyle ... inşallah...
Hayırlı olsun Can'ım.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.sorun neydi sizde.kaçıncı gün emriyosuydu

Cnm bnm gözün aydın hadi bakalm hayrlısı olsn çok sevndm

canım bu ilk denemem miydi birde sendeki sorun neydi

Kizlar merhaba allah yardimciniz olsunn benim haziranda 3 sene doluyo ama tedaviye baslayamiyoruz malesef yumurtlama zamani bayrama denk geliyo temmuzda misafirlerim geliyo agustosta ne olcam belli degil karma karisigimm cok uzgunum insallah guzel haberler verir bana umut olursunuzz

Kizlar merhaba allah yardimciniz olsunn benim haziranda 3 sene doluyo ama tedaviye baslayamiyoruz malesef yumurtlama zamani bayrama denk geliyo temmuzda misafirlerim geliyo agustosta ne olcam belli degil karma karisigimm cok uzgunum insallah guzel haberler verir bana umut olursunuzz
canım hiç üzülme işer misafir hiç bitmez sen bismillah de başla rabbim herşeyin hayırlısını bilir canım. o engeller teker teker açılacaktır.

canım hiç üzülme işer misafir hiç bitmez sen bismillah de başla rabbim herşeyin hayırlısını bilir canım. o engeller teker teker açılacaktır.
dogtu diyosun da canim ankarada yaptircam tup bebegi bodrumda yasiyorum gidemicem misafirler gelce icin ondan uzuluyorumm

Yeni bir tedavi yolculuğuna başladık bizde..ilk iğnemi yaptım bugün...Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun emeklerine boşa çıkarması inş

Son düzenleme:
Back
X