• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Kızlar be olur yardm ben gnol f iğne verdi doktor 4 gün kullanacksn dedi hemşire ama bu 4 gün gitmz ki 150 ml dedi acaba ben mi yanli yaptm şuan tüpün içinde yarıdan az var
Merhaba ben goal f i almaya gittigimde eczacı bana demişti ki iki cesidi var sen kendin mi yapacaksın ben de ewet kendim yapıcam dedim hazır sırıngalı olanı verdi bana.doktorum da hazırı gorunce keske digerinden alsayın digeri 450 gorunuo ama aslında icinde 600 var 4 gun giderdi dedi.benimkinde ise 475 cılız 4. Gune 25 kaldı.

iyi geceler merhabalar diyeyim oncelikle.2011de 2.denememde bir bebegim tutundu ve 2012 subatta dogurdum.yarin 2.cocuk icin gorusmeye gidecegiz.tabi ilki istanbuldaydi,bu adanada.o zamanlar istanbulda yasiyorduk.bakalim nasil olacak.heyecanliyim. dualarla fikirlerle birbirimize destek olalim insallah. rabbim her isteyene hayirli evlatlar nasip etsin insallah. amin :)

Allah hayirlisini nasip etsin.. Bende 2. Bebeğim icin basliycam haziranda.. Sizin sebep neydi? Bizde azosperm var .. Allahm Ol desin olsun insallah hayirlisiyla

Cnm sendeki sorun neydi neden bebeğinz olmyor

esimin spermleri dusuk ve yapica bozuk.varikoseli var yani.ben.ciktom az once merkezden.gayet iyiymis her sey,tabi tahliller de verildi yapmamız gereken.marasa dönünce tahlil yaptiricaz falan sonrasinda da gelcez bakalim artik...

Allah hayirlisini nasip etsin.. Bende 2. Bebeğim icin basliycam haziranda.. Sizin sebep neydi? Bizde azosperm var .. Allahm Ol desin olsun insallah hayirlisiyla

varikoseli var esimin.az.once sperm tahlili de verdik,bakalim durumu ne.azdi belki zamanla daha da azaldi.bilemiyorum ki.rabbim hayirlisini versin insallah. siz nerde yaptirdiniz ilk? adanada yaptiran var mi acaba?

Kızlar birde birly soracm pkolularda çok yumurta oluor ya doktor bana belkide dondurabilirz sonra transfer edebilirz dedi duruma göre bunları yaşayan oldu mu aranzda başladık hayrlısı ile tedaviye inş tutar hepimizin ki de bizlerde bebek sahibi olurz
canım bende pikoluyum bende 28 adet yumurta toplanndı 12 si 5. gün donduruldu.bende bir ay dinlendim ohss olma olasılığına karşı. bir ay sonra transferim oldu 3 embiryo çözdüler 2 iyi kalitede olanı transfer ettiler. şu an sonuç bekliyorum çarşamba test günüm. endişelen me pko olanların şansımı dez avantajı mı bilmem ama çok yumurta oluşuyor. ve kalan yumurtalarda 5 yıl saklanabiliyor. bebişin olduktan sonra kardeş yapmak için dondurulmuş embiryoları kullanabilirsin. rabbim hepimizin gönlüne göre versin tedavin hayırlı olsun.

Kızlar birde birly soracm pkolularda çok yumurta oluor ya doktor bana belkide dondurabilirz sonra transfer edebilirz dedi duruma göre bunları yaşayan oldu mu aranzda başladık hayrlısı ile tedaviye inş tutar hepimizin ki de bizlerde bebek sahibi olurz
canım bende pko olmadığı halde doktorum donduracakmış. 1 ay sonra transfer yapıyoruz dedi. rahimi dinlendirmek ve hazırlamak için daha iyi oluyor dedi.

varikoseli var esimin.az.once sperm tahlili de verdik,bakalim durumu ne.azdi belki zamanla daha da azaldi.bilemiyorum ki.rabbim hayirlisini versin insallah. siz nerde yaptirdiniz ilk? adanada yaptiran var mi acaba?
Kışla başkent Esra hoca Adana da yaptırıyorum.ya sen

canım bende pikoluyum bende 28 adet yumurta toplanndı 12 si 5. gün donduruldu.bende bir ay dinlendim ohss olma olasılığına karşı. bir ay sonra transferim oldu 3 embiryo çözdüler 2 iyi kalitede olanı transfer ettiler. şu an sonuç bekliyorum çarşamba test günüm. endişelen me pko olanların şansımı dez avantajı mı bilmem ama çok yumurta oluşuyor. ve kalan yumurtalarda 5 yıl saklanabiliyor. bebişin olduktan sonra kardeş yapmak için dondurulmuş embiryoları kullanabilirsin. rabbim hepimizin gönlüne göre versin tedavin hayırlı olsun.
Anladm cnm hayrlısı olsn inş hayrlı sonuç alırsn çarşambaya birşy kalmadı bakalm inş olur bana da haber ver olur mu bu ilk denemenmiydi tüp bebeği

Merhaba ben goal f i almaya gittigimde eczacı bana demişti ki iki cesidi var sen kendin mi yapacaksın ben de ewet kendim yapıcam dedim hazır sırıngalı olanı verdi bana.doktorum da hazırı gorunce keske digerinden alsayın digeri 450 gorunuo ama aslında icinde 600 var 4 gun giderdi dedi.benimkinde ise 475 cılız 4. Gune 25 kaldı.
Anladm cnm bende yetirecğm işte bakalm hayrlısı ilk olunca insan tecrubesiz oluor hafta sonuna da denk gelince hani bulamayz ilacı die tedirgın olduk ama yeter inş artk yetmzse bir şklde bakacz çagresine

kızlar bende pazar günü ilaçlara başlıyorum..
sabah akşam femaro 1 hap
gonal-f 150 lik iğne
manogon iğne
+ folik asit verdi Doktorum
5 gün sonrada kontrole çağırdı.
Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? bana biraz fazla gibi geldi de sizde durum nasıl? merak ettim.
Hayırlı sonuçlar alırsın canım inşallah çok değil ilaçların ilk denememde banada gonal f de 150 ile başlamıştı tutmadı ilk denemem dondurulmuş embriyoMDA yoktu bu sefer 225 verdi ve su an birsürü ilaç kullanıyorum

Kızlar ben de bugun Son doğum kontrol ilacımı içecem ama,ben çok kötü üşüttüm her tedavi öncesi tam başlıycak zaman bi hasta oluyorum :110:

İyi günler arkadaşlar.benim transferim haziranda çok heyecanlıyım ilk denemem

Back
X