- 9 Ağustos 2008
- 105
- 14
- 98
Bide arkadaşlar sizlere şunu sorcam size doktorlarınız tüp bebeğe başlamadan önce vitamin yada besin takviyesi ilaçları verdimi?
multivitamin verdi içerisinde folik asit,demir,b12 vs. olan 1 kutu ilaç verdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide arkadaşlar sizlere şunu sorcam size doktorlarınız tüp bebeğe başlamadan önce vitamin yada besin takviyesi ilaçları verdimi?
iğne kaç tane yazdı doktorunKızlar be olur yardm ben gnol f iğne verdi doktor 4 gün kullanacksn dedi hemşire ama bu 4 gün gitmz ki 150 ml dedi acaba ben mi yanli yaptm şuan tüpün içinde yarıdan az var
Canim gonalf kaçlık ve kac kutu yazdi dr.Kızlar be olur yardm ben gnol f iğne verdi doktor 4 gün kullanacksn dedi hemşire ama bu 4 gün gitmz ki 150 ml dedi acaba ben mi yanli yaptm şuan tüpün içinde yarıdan az var
Cnm 1 kutu verdi 150 ml dedi 4 gün yeteck şekilde yap dediCanim gonalf kaçlık ve kac kutu yazdi dr.
Cnm 1 kutu verdi 150 ml dedi 4 gün yeteck şekilde yap dedi
cnm gonal 450Canim gonalf kaçlık ve kac kutu yazdi dr.
kaç ml vurulacağını doktor söylemedimi. bana verdikleri iğnede kaç ml vuracağımı söylemişlerdi. bence doktorunu ara sor derimCnm 1 kutu verdi 150 ml dedi 4 gün yeteck şekilde yap dedi
Cnm 150 ml dedi doktorm ve bir tüp verdi 4 günlükmüş o sizde de öyle mikaç ml vurulacağını doktor söylemedimi. bana verdikleri iğnede kaç ml vuracağımı söylemişlerdi. bence doktorunu ara sor derim
Verdikleri kağıtta da 150 ml dior sanrm bana az geldi yarıdan az car tüpün içinde 150 ml az birşy zaten sanrö 4 gün yeterCnm 150 ml dedi doktorm ve bir tüp verdi 4 günlükmüş o sizde de öyle mi
Canim Rabbim hakkında hayırlı olan şeylerle karsilastirsın. İnşallah hayırlı haberlerle dönersingunaydin kızlar. yola çıktık gidiyoruz,10.15 randevu saatimiz,dua eder misiniz?
bir de mavi,niye mavi,mavi umuttur...mavi göktür,mavi denizdir.umudum var,haydi bismillah...
Canim ignen 3 yeter 4. Gün acaba kontrolün mu varcnm gonal 450
Cnm salı kontrolüm var salı olmıcak iğneCanim ignen 3 yeter 4. Gün acaba kontrolün mu var
Cnm sendeki sorun neydi neden bebeğinz olmyoriyi geceler merhabalar diyeyim oncelikle.2011de 2.denememde bir bebegim tutundu ve 2012 subatta dogurdum.yarin 2.cocuk icin gorusmeye gidecegiz.tabi ilki istanbuldaydi,bu adanada.o zamanlar istanbulda yasiyorduk.bakalim nasil olacak.heyecanliyim. dualarla fikirlerle birbirimize destek olalim insallah. rabbim her isteyene hayirli evlatlar nasip etsin insallah. amin :)