• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Kızlar be olur yardm ben gnol f iğne verdi doktor 4 gün kullanacksn dedi hemşire ama bu 4 gün gitmz ki 150 ml dedi acaba ben mi yanli yaptm şuan tüpün içinde yarıdan az var

150*4:600 ünite o tüp 3. dozda biter canım doktoruna git bi tüp daha versin yanlış hesaplamışlar muhtemelen

Slm bende bu salı gittim tüp bebek merkezine 16 Haziran adet tarihim şimdiden folik asit ve 6 haziranda vurdurmaya için iğne verdi .yani Haziran da transferim var.ilk bebeğim 5. Denemede tuttu şuan 15 aylık bakalım bu kacıncıda tutacak.rabbim cümlemize sağlıklıhayırlı evlatlar versin

iyi geceler merhabalar diyeyim oncelikle.2011de 2.denememde bir bebegim tutundu ve 2012 subatta dogurdum.yarin 2.cocuk icin gorusmeye gidecegiz.tabi ilki istanbuldaydi,bu adanada.o zamanlar istanbulda yasiyorduk.bakalim nasil olacak.heyecanliyim. dualarla fikirlerle birbirimize destek olalim insallah. rabbim her isteyene hayirli evlatlar nasip etsin insallah. amin :)

gunaydin kızlar. yola çıktık gidiyoruz,10.15 randevu saatimiz,dua eder misiniz?
bir de mavi,niye mavi,mavi umuttur...mavi göktür,mavi denizdir.umudum var,haydi bismillah...

gunaydin kızlar. yola çıktık gidiyoruz,10.15 randevu saatimiz,dua eder misiniz?
bir de mavi,niye mavi,mavi umuttur...mavi göktür,mavi denizdir.umudum var,haydi bismillah...
Canim Rabbim hakkında hayırlı olan şeylerle karsilastirsın. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin

iyi geceler merhabalar diyeyim oncelikle.2011de 2.denememde bir bebegim tutundu ve 2012 subatta dogurdum.yarin 2.cocuk icin gorusmeye gidecegiz.tabi ilki istanbuldaydi,bu adanada.o zamanlar istanbulda yasiyorduk.bakalim nasil olacak.heyecanliyim. dualarla fikirlerle birbirimize destek olalim insallah. rabbim her isteyene hayirli evlatlar nasip etsin insallah. amin :)
Cnm sendeki sorun neydi neden bebeğinz olmyor

Kızlar birde birly soracm pkolularda çok yumurta oluor ya doktor bana belkide dondurabilirz sonra transfer edebilirz dedi duruma göre bunları yaşayan oldu mu aranzda başladık hayrlısı ile tedaviye inş tutar hepimizin ki de bizlerde bebek sahibi olurz

Back
X