2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Superrrr yaaaa:) hadi bakalim hayrlisi kuzucummmm... Benim 12.gunde kac olcak bakalim.. Bugun 9. Gunum 197yse cmt gunu 400 lerde olmasi lazm dimi en az.. :)ay cok mutluyum yaaa.. Bide hayirlisiyla acelyadan guzel haberler alsak.. Duamdasiniz:)
allah razi olsun :) allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin inşallah da hepimiz mutlu mesut bebeleri alalim kucaklarimiza.bence senin deger 500 falan cikar yani insallah,allahin izniyle.

Benim 9. Gun idrar testinde cikti 12. Gun 173 14. Gun 437 cikti da iyidir insallah. Rabbim hepimizinkini tamamina erdirsin. Test pozitif cikiyor hâlâ sevinemiyor insan. :) ama sunu soylemeyi borc bilirim hicbir belirti olmuyor sadece 9 ya da 10. Gun hafif sekilde rahimin oralarda sizilar oluyor. Göğüs hassasiyeti de var tabii ki ama ben onu kullandigim jele bagliyordum. Bi de idrar koyu oluyor ve kokulu oluyor. Baska hicbir sey yok. Bende leke falan da gelmemisti

8.gun 25
10.gun 40
12.gun 64

Umutlanmam icin bi neden yok gibi.. artis katlayarak gitseydi tamam derdim..
Test falan yaptirmak istemiyorum artik.. 1 hafta bekliycem..hala adet gormemis olursam o zaman yaptirir ve kadin dogumcuya giderim artik.. ne oldugu oyle belli olur.. artarak devam bile etse bana evet kese var kalbi de atiyor demedikten sonra inanmam

cikabilir tabiki,bi dene istersen.benimki cikmisti sonra gidip kan vermistim :)
Yaptımmmm canm bi ovulasyon yaptm bide hcg.. Hcg silik çıktı ama sanırm evttttt hamişimm :anneadayı: Allahm şükürler olsun :dua:

Eklentiler

• 20160708_001133.webp
    20160708_001133.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 71
8.gun 25
10.gun 40
12.gun 64

Test falan yaptirmak istemiyorum artik.. 1 hafta bekliycem..hala adet gormemis olursam o zaman yaptirir ve kadin dogumcuya giderim artik.. ne oldugu oyle belli olur.. artarak devam bile etse bana evet kese var kalbi de atiyor demedikten sonra inanmam
canim üzüldüm sonucunu doktora bildir diş gebelik değil büyük ihtimal hakkinda hayirlisi olsın

8.gun 25
10.gun 40
12.gun 64

Him ;( hayirlisi canim ya.. Bekleyelim bakalim.. Artar insallah

8.gun 25
10.gun 40
12.gun 64

hayirlisi olsun,dualarimdasin...gorelim mevlam neyler,neylerse guzel eyler inşallah...

Kızlar Size bi sorum olacak korkulu ve telasliyim bugün transferin 8 günü ve beta 6.2 dedi 3. Gun embriyosu 3 embiryo transfer yapildi ama bu değer çok düşük değilmi? Sizin fikirlerinizede ihtiyacım var

Kızlar...çok üzgünüm yaa :olamaz::olamaz:..Bugün 11.günüm idi.doktor 12.gün test yaptir demişti.Ben bu akşam yaptım.Yani yarın yapmam gerekiyordu,dayanamayıp gidip yaptım....sonuç hüsran malesef.negatif.çok umutluydum bu sefer.ama olmadı.Hem de iki embriyo transfer edilmişti.adetim de bir hafta gecikti.Hala adet de olmadım.çok kötü kasık ağrısı da Var.ama malesef olmadı.çok üzüldüm çook.Rabbim sizi en kısa zamanda,hayırlı,güzel bir şekilde yavrulariniza kavuştursun inşallah.sağlıklı bir şekilde İnş.dualarınızda beni de unutmayın hamisler ❤❤❤
Üzülme Can'ım vaktı degılmış ınş olucak

Kızlar...çok üzgünüm yaa :olamaz::olamaz:..Bugün 11.günüm idi.doktor 12.gün test yaptir demişti.Ben bu akşam yaptım.Yani yarın yapmam gerekiyordu,dayanamayıp gidip yaptım....sonuç hüsran malesef.negatif.çok umutluydum bu sefer.ama olmadı.Hem de iki embriyo transfer edilmişti.adetim de bir hafta gecikti.Hala adet de olmadım.çok kötü kasık ağrısı da Var.ama malesef olmadı.çok üzüldüm çook.Rabbim sizi en kısa zamanda,hayırlı,güzel bir şekilde yavrulariniza kavuştursun inşallah.sağlıklı bir şekilde İnş.dualarınızda beni de unutmayın hamisler ❤❤❤
Gecmis olsun kardesim.uzulmek yikilmak yok bidahaki tedavinde daha guclu olucaksin insallah.rabbim yeterki saglik versin yeniden denersin.ben 5 kez denedim en kotu olani dis gebeligi bile yasadim veherseyden vazgecmistim yikildim ama bana faydadan cok zarari oldu .rabbim yardimcin olsun dualarim seninke

Günaydın tatlı anne adayları....size birşey soracağım.bugün transferimin 8.gunu dün ve bugün avuc içimde ayak altimda çok yanma var.birde bu gece gözümü kapattigim an korkutulmaya calisildim. Hararet ve ateşte her halde kabus gördüm...herhalde yine tutunamadı...ve birde duraklarım alev alev....su istiyoor canim.sizlerde de yasayan oldumu...

Günaydın tatlı anne adayları....size birşey soracağım.bugün transferimin 8.gunu dün ve bugün avuc içimde ayak altimda çok yanma var.birde bu gece gözümü kapattigim an korkutulmaya calisildim. Hararet ve ateşte her halde kabus gördüm...herhalde yine tutunamadı...ve birde duraklarım alev alev....su istiyoor canim.sizlerde de yasayan oldumu...
Canım bende normale göre daha fazla susuyorm.. Geceleri kalkıp su içer oldm ama sıcaklara bağlıyorm sıcak memleketTe yaşıyorum. Belki de hamileliktendr bilmiyom ki:eğlence:

Canım bende normale göre daha fazla susuyorm.. Geceleri kalkıp su içer oldm ama sıcaklara bağlıyorm sıcak memleketTe yaşıyorum. Belki de hamileliktendr bilmiyom ki:eğlence:[/QUOTEben de sıcak melmeketteyim
Belki sicaktandir.doğru söylüyorsun arkadaşım...artık herşeyi gebelik olabilir mi durumuna bagliyom...

Back
X