2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Dun korkudan agliyorum.. esim noldu diye sordu.. dedim o kadar igne yedim, ilac aldim.. hazirana kadar borclandim..
ustune yumurta toplanirken cektigim acı cabasi.. dis gebelik olursa bide ameliyat masrafi ve acısı cikacak.. korkuyorum dedim..
Çocuk istiyorum diyen sendin dedi.. ya bu nasil bi cvp Allah askina arkadaslar.. zora gelince üstüme at kurtul.. doktora 2 embriyo transfer edin demisti bide kendisi..
Ya beni en iyi siz anlarsiniz.. insan manevi olarak cok yipraniyor ve insanlarin anlayis gostermesi gerekiyor..ama ben o anlayisi yakinlarimdan göremiyorum..

Merhaba canım, erkekler maalesef böyle:(bizim yasadığımız hormonal değişikliklerden bir haber normal hayatlarına devam ediyorlar. Onlarlık bir durum yok ki örneklerini verip işlevlerini tamamlıyorlar maalesef. 12. gün değerine gelince, dedikleri gibi esas 12. günü baz alıyorlar ve 50' nin üzerinde olmasını bekliyorlar. bir de doktorum demişti ki %60 ve üstü artış olursa bizim için iyi. seninki de tam %60 artmış. sakin ol diyemicem cunku benim değerlerim yükselmesine rağmen kalp atışını duyana kadar acaba bos gebelik mi vs mi die dusunup duruyorum gece uykularım kaçıyor. sadece dua et. Allah hepimizin yardımcısı olsun herkese emeklerinin karşılığını versin inşallah..

Merhaba canım, erkekler maalesef böyle:KK43:bizim yasadığımız hormonal değişikliklerden bir haber normal hayatlarına devam ediyorlar. Onlarlık bir durum yok ki örneklerini verip işlevlerini tamamlıyorlar maalesef. 12. gün değerine gelince, dedikleri gibi esas 12. günü baz alıyorlar ve 50' nin üzerinde olmasını bekliyorlar. bir de doktorum demişti ki %60 ve üstü artış olursa bizim için iyi. seninki de tam %60 artmış. sakin ol diyemicem cunku benim değerlerim yükselmesine rağmen kalp atışını duyana kadar acaba bos gebelik mi vs mi die dusunup duruyorum gece uykularım kaçıyor. sadece dua et. Allah hepimizin yardımcısı olsun herkese emeklerinin karşılığını versin inşallah..
Evet dogru diyorsun ama değerler iyi olunca kese gorene kadar en azindan daha rahat bir surec geciriliyor..
Benim kafama takilan şu normalde kese 5.hafta bitince görülür ve o zamanda kan degeri 1500 un ustunde olur.. benim gibi kan degeri dusuk olanlarin yukselmesi falan mi bekleniyor acaba? Yoksa son adet tarihi mi esas aliniyor..
Tam 1 hafta var.. kanamam olmazsa ve degerler yavas yavas yukselirse ancak ullrasonla belli olacak durumum..
Benim istedigim bu surede fazla ustume gelinmeden anlayisla yaklasilmasiydi.. ama esim bana küs suan.. konusmuyor.. ya sabir diyorum..
Onun bu yaptigi hareket kendine zarar bunun farkında degil.. Çünkü olmazsa subatta bir daha deneriz diyordu..ben denemeyi falan düşünmüyorum artik..

Kendimi sadece oyle avutuyorum zaten.. sadece 12.gun yaptirsaydim belki stresi sadece bugun yasayacaktim.. ama 4 gundur belirsizlik..
Sen dis gebelik olmaz dedin ama gece sayfalarca okudum.. ornekler benimkiyle ayni.. o yuzden cok korktum zaten.. 2 ye katlanmadigi icin..deger 2 ye katlanmadan artmaya devam ederse
1. Dis gebelik
2. Bebek gelisemiyor ve düşük olacak

Off 1. Ihtimal olmasin diye dua ediyorum
Canim ben de yasadim ilk deneyimde.8.gün 4.6 10.gün 29. 12.gün 55 ti. Doktor takip edilecek beklicez dedi.14.gun 16.gun ve 18.gune kadar artti azar azar.sonra da dusmeye başladı ilaçları bıraktirdi doktor ve kimyasal oldu.adet ile birlikte sonlandi.Insallah dış gebelik değildir :( dua ediyorum senin için

Evet dogru diyorsun ama değerler iyi olunca kese gorene kadar en azindan daha rahat bir surec geciriliyor..
Benim kafama takilan şu normalde kese 5.hafta bitince görülür ve o zamanda kan degeri 1500 un ustunde olur.. benim gibi kan degeri dusuk olanlarin yukselmesi falan mi bekleniyor acaba? Yoksa son adet tarihi mi esas aliniyor..
Tam 1 hafta var.. kanamam olmazsa ve degerler yavas yavas yukselirse ancak ullrasonla belli olacak durumum..
Benim istedigim bu surede fazla ustume gelinmeden anlayisla yaklasilmasiydi.. ama esim bana küs suan.. konusmuyor.. ya sabir diyorum..
Onun bu yaptigi hareket kendine zarar bunun farkında degil.. Çünkü olmazsa subatta bir daha deneriz diyordu..ben denemeyi falan düşünmüyorum artik..

Deme öyle denersiniz bir daha, ama zaten bir daha denemenizi gerektirecek bir durum yokmuş zaten şimdi tutmuş gibi düşünmeye çalış lütfen. benim de 5.gün embriyosuydu ve 12. günde değerim 101' di. 5. gün embriyosu koyulanlarının hiçbirinin 12. günde o kadar düşük değildi ve ben baya bi bunalıma girdim beni tek rahatlatan dua etmekti. Transferden 21 gün sonra keseyi gördük ama küçüktü 2 hafta sonra tekrar bakıcaz bu sefer embryomuz ve kalp atışı için dedi doktorum. Bunalımlar bitmiyor yani. Bence sen 2 gün sonra tekrar test yaptır ve 12. ve 14. gün değerlerini paylaş doktorunla.

Merhaba arkadaşlar, annemin yazlığa geldim. 3 gündür internete giremedim, çekmiyor. Alıntı yapamıyorum.

emnyldrm emnyldrm Allah hakkında hayırlısını versin canım. Üzülme. Bir dahaki denemende kucağın Çifter Çifter dolar inşallah. Bu süreçte geçmişi düşünme. Benzer tedavileri, ilaçları, doktorları araştır. Daha önce 2 ilaçla gebe kalmamın mantıksız olduğunu anlayıp doktor değiştirmiş tim. Iyi ki de öyle yapmışım. Bol bol oku, araştır. Inşallah bizler doğuma gitmeden Allah senin de hamile kalmanı ve burda bizi müjdelemeni nasip eder.
Yakında transferi olan arkadaşlar inşallah güzel haberlerinizi alırız.
Yeni hamile arkadaşlar Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
A acelya30 canım % 60 artış devam ediyor. Inşallah sağlıklı gebeliğin olur, Allah hakkında hayırlısını versin. Eşlerimiz erkekler maalesef bizim gibi hassas ince düşünceli değil. Içine atma, ne varsa yüzüne söyle. Sakın ağlama. Bebeğine zarar verme. Şimdilik görüşmek üzere öpüyorum...

A ankara12 canim icime atamadim gece soyledim.. destek vermedin bana falan diye.. simdi küstü :) o niye küsüyorsa anlamadim.. sanki hamile olan o.. 10 yilda küsmedik küsecek bunu buldu.. oglumu yolluyor aracı olarak.. annene sor bakalim marketten ne alinacak diye.. cok komik ya ;)

Kan vermeye devlet hast.acile gitmistim tatil nedeniyle.. dun hemsire dedi kadin dogum acile gitmeniz daha iyi olur.. burda doktorlar sorun yapabilir diye..
Simdi ben zaten cok hassas ve alinganim.. diger hastane sehrin bi ucunda ama sonraki tahlilimi orda yaptirayim diyorum.. laf yememek icin.. farkeder mi acaba?

Yaa arkadaslar ne cok sey yazdim.. sancim var degerlerim duzgun artmamis diye doktor gibi teshisi koydum kendime..
Sorumlu hemsiremi aradim az once.. bana dedigi sey şu : suan degerin pozitif ve hamilesin.. kan degeri 13 çıkıp dogum yapanlar oldu.. akliniza niye kötü seyler getiriyorsun.. yarinki test sonucunu da gorelim..oyle degerlendirelim dedi..
Yani test falan yapmayacaktim sozde :)
Bide testleri hep gece yaptırdığımi soyledim.. gun icinde yaptirin saati onemli degil.. sonucu alip arayin beni dedi..
Ya bilse belki 6 saatte 3-5 fazla cikmasi beni rahatlatacak ;)

Kızlarrr idrarda silik görmüştüm yaaa kan testi yaptm 165 çıktı hamişimm :anneadayı: Ramazanda tedavi zordu ama bu ramazan bize bebeklerimzi getrdi :KK36: Seneye ramazan ayına bebişlerimizle gireceğz inşallah:anne:Çooook mutluyum :KK71:Allahım tüm evlat isteyenlere nasip etsin :dua:
Hayirli olsun.. Allah kucagina almayi nasip etsin.. darisi bizlere insallah

medusa76 medusa76 durumunu merak ettim canim.. tekrar test yaptirdin mi?

Dün doktorumla görüşüp 16. gün rakamını haber verdim, artışı konusunda çok olumlu konuştu. Yinede değerlerin düzgün gittiğini kesinleştirmek için 4 gün sonrasına yani pazartesi günü için bir test daha istedi. 600 leri bulmasını bekleyeceğiz o gün için. Her türlü ihtimal her zaman için var biliyorsun ama ben iyi olacağını düşünmek istiyorum. Zaten embriyolarımız sağlıklıysa ve bu süreçte ekstra bir aksilik yaşanmazsa devamı gelecek inşallah. Sende testlerini düzenli ve aynı merkezde yaptır lütfen. Güzel haberlerini bekliyorum.

Merhabalar kızlar bu süreçte sizi hep uzaktan takip ettim bugün 12. Günümdü test yaptırdım negatif bu 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi gördüm ama olmadı Bebekleeinizi sağlıcakla büyütün inşallah benide dualarınzda eksik etmeyin inşallah benim gibi olan arkadaşlaeında Allh bir an önce göbekleeini bebişle doldursun

Merhabalar kızlar bu süreçte sizi hep uzaktan takip ettim bugün 12. Günümdü test yaptırdım negatif bu 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi gördüm ama olmadı Bebekleeinizi sağlıcakla büyütün inşallah benide dualarınzda eksik etmeyin inşallah benim gibi olan arkadaşlaeında Allh bir an önce göbekleeini bebişle doldursun
En uygun zamanda Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Back
X