2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

:nazar::nazar:hayırlı olsun canım çok sevindim.....bize de dua et canım...:anne:
Sağoll canm yapıver bence. Hastanede kan sonucunu bekleyince çok stresli oluyo insan önceden tahmin etmek biraz daha rahatlatıyo.. Ben henüz kan testi yaptıramadm yaaa havalara girdim belkide boşuna :skandal:

Kızlar Size bi sorum olacak korkulu ve telasliyim bugün transferin 8 günü ve beta 6.2 dedi 3. Gun embriyosu 3 embiryo transfer yapildi ama bu değer çok düşük değilmi? Sizin fikirlerinizede ihtiyacım var
bu msji ma cvp verebilecek anne adayları yokmu canlar

:nazar:
Canım ya 5 in üstü gebelik...önemli olan artış.gün aşırı baktir.artış varsa iyidir.bu rakam düşük ama..düşük rakamla başlayıp çok güzel artışlar var...sağlıklı gebelikler....:nazar:

:nazar:
Canım ya 5 in üstü gebelik...önemli olan artış.gün aşırı baktir.artış varsa iyidir.bu rakam düşük ama..düşük rakamla başlayıp çok güzel artışlar var...sağlıklı gebelikler....:nazar:
canım bu benim 2. Tup bebek denemem ilkinde ikizlerim oldu ama 4.5 aylıkken erken doğumla kaybettim ve onun 8. Gunde 84 idi şimdi bu rakamı görünce tedirgin oldum doktoruma gönderdim sonucu oda ilaclardan dolayı yükselmiş olabilir diyince canım çok sıkıldı inan dünden beri saldım kendimi çok kotuyum

canım bu benim 2. Tup bebek denemem ilkinde ikizlerim oldu ama 4.5 aylıkken erken doğumla kaybettim ve onun 8. Gunde 84 idi şimdi bu rakamı görünce tedirgin oldum doktoruma gönderdim sonucu oda ilaclardan dolayı yükselmiş olabilir diyince canım çok sıkıldı inan dünden beri saldım kendimi çok kotuyum
Ben de kötüyüm ama dis gebelik korkusundan dolayi kötüyüm.. test gunumde 64 olan degerimi begenmedim cunku öncesi 40 ti.. ikiye katlamadi diye..
Aradilar hastaneden.. durumu soyledim.. dedilerki biz size 12.gun degerinizi sorduk..niye önden yaptirdiniz.. yani bekle bence test gününü..

Tatlım, 3. gün embriyosu için 8. gün değeri çok erken bir sonuç. 5. gün emriyosu için bile en erken 10 günde yapılıyor zaten test. Bu mantıkla yaklaşırsan pozitifi görmüş olmanın tadını çıkar ve sana söylenen günde tekrar aynı merkezde ve aynı saatte yaptır testini mutlaka. Değerden ziyade artış oranının düzgünlüğü önemli unutma. Umarım çok güzel şekilde ilerlersin yolunda.

Ben de kötüyüm ama dis gebelik korkusundan dolayi kötüyüm.. test gunumde 64 olan degerimi begenmedim cunku öncesi 40 ti.. ikiye katlamadi diye..
Aradilar hastaneden.. durumu soyledim.. dedilerki biz size 12.gun degerinizi sorduk..niye önden yaptirdiniz.. yani bekle bence test gününü..

Açelya bu 12. gün değerin mi? Testi 2 güne tekrarlayacaksın değil mi?

Canım aklına getirmemeye çalış oyle seyler.12.gun baz alınıyor o yüzden öyle demislerdir sana.12.gunden sonraki artışlar onemli çünkü henüz bitmiş degil aksine yeni basladi.insallah bundan sonra ikiye katlayarak devam eder.

Arkadaşlar hepinize cok ntesekkur ederim walla çok rahatlattiniz inş. Güzel gider hersey ve burada paylaşırım acelyacim 64 değer bence güzel bi değer dis olması için ya yükselmesi yada düşük yada degerlerde duzensizlik olması gerekiyormuş sitede okumuştum içini ferah tut canım benim rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inş

Gecmis olsun kardesim.uzulmek yikilmak yok bidahaki tedavinde daha guclu olucaksin insallah.rabbim yeterki saglik versin yeniden denersin.ben 5 kez denedim en kotu olani dis gebeligi bile yasadim veherseyden vazgecmistim yikildim ama bana faydadan cok zarari oldu .rabbim yardimcin olsun dualarim seninke
Inşallah canım.Allah razı olsun.Rabbim güç versin.Rabbim kaldımiyacagimiz şeylerle bizi imtihan ettirmesin İnş.DUA İle inşallah

Canım benim de 6
.tup denenen.2 kez gebelik oluştu. Malesef onlarca kalp atını durdu. Şimdi ne olur bilmiyorum.hiç bir belirtisi yok.Allah ol derse olur.önüne hiç birşey geçemez.inşallah ol der Rabbim.bize sabretmek düşer...sabırlı olalım canim

Açelya bu 12. gün değerin mi? Testi 2 güne tekrarlayacaksın değil mi?
Canim moralim cok bozuk.. negatif ciksa hayirlisi deyip oturacaktim.. simdi nette bakiyorum boyle az artisi olanlar hep dis gebelik gecirmisler.. korkudan agladim gece..
40 tan 64 e yukselmis.. bi test daha yaptir dediler.. hic umidim yok.. 12. Gun ve 5. Gun embriyosu icin cok dusuk bi deger..

Canım aklına getirmemeye çalış oyle seyler.12.gun baz alınıyor o yüzden öyle demislerdir sana.12.gunden sonraki artışlar onemli çünkü henüz bitmiş degil aksine yeni basladi.insallah bundan sonra ikiye katlayarak devam eder.
Kendimi sadece oyle avutuyorum zaten.. sadece 12.gun yaptirsaydim belki stresi sadece bugun yasayacaktim.. ama 4 gundur belirsizlik..
Sen dis gebelik olmaz dedin ama gece sayfalarca okudum.. ornekler benimkiyle ayni.. o yuzden cok korktum zaten.. 2 ye katlanmadigi icin..deger 2 ye katlanmadan artmaya devam ederse
1. Dis gebelik
2. Bebek gelisemiyor ve düşük olacak

Off 1. Ihtimal olmasin diye dua ediyorum

Dun korkudan agliyorum.. esim noldu diye sordu.. dedim o kadar igne yedim, ilac aldim.. hazirana kadar borclandim..
ustune yumurta toplanirken cektigim acı cabasi.. dis gebelik olursa bide ameliyat masrafi ve acısı cikacak.. korkuyorum dedim..
Çocuk istiyorum diyen sendin dedi.. ya bu nasil bi cvp Allah askina arkadaslar.. zora gelince üstüme at kurtul.. doktora 2 embriyo transfer edin demisti bide kendisi..
Ya beni en iyi siz anlarsiniz.. insan manevi olarak cok yipraniyor ve insanlarin anlayis gostermesi gerekiyor..ama ben o anlayisi yakinlarimdan göremiyorum..

Dun korkudan agliyorum.. esim noldu diye sordu.. dedim o kadar igne yedim, ilac aldim.. hazirana kadar borclandim..
ustune yumurta toplanirken cektigim acı cabasi.. dis gebelik olursa bide ameliyat masrafi ve acısı cikacak.. korkuyorum dedim..
Çocuk istiyorum diyen sendin dedi.. ya bu nasil bi cvp Allah askina arkadaslar.. zora gelince üstüme at kurtul.. doktora 2 embriyo transfer edin demisti bide kendisi..
Ya beni en iyi siz anlarsiniz.. insan manevi olarak cok yipraniyor ve insanlarin anlayis gostermesi gerekiyor..ama ben o anlayisi yakinlarimdan göremiyorum..
malesef bazen eslerimiz bizi anlamiyor suc bizdeymis gibi saniolar yani bazen insanin basireti baglaniyor ya o hesap olabilir seninki belki iki tane koysadik baska seylerde olabilirdi yani herseyde vardir bi hayir

Canim dis gebelik oldugunu nerden cikardin.lekelenmen varmi benim 12. Gun degerim 19 du 14. Gunde 90 a cikti dis gebelikti ama ameliyata gerek olmadan igneyle dusurduler.yani duzgun artis gostrrmisti benim.sen simdiden bunlara canini sikma lutfen .seni cok iyi anliyorum

Canim dis gebelik oldugunu nerden cikardin.lekelenmen varmi benim 12. Gun degerim 19 du 14. Gunde 90 a cikti dis gebelikti ama ameliyata gerek olmadan igneyle dusurduler.yani duzgun artis gostrrmisti benim.sen simdiden bunlara canini sikma lutfen .seni cok iyi anliyorum
Benim transferin 12 gununden itibaren lekenmem baslamisti.kimyasal olabilir.

Back
X