- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
- 73
bende okuyorum onlari ya musavvir okuyorum gunde 336 defaBende esmaul husnalara devam ediyorum yoksa halim harap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende okuyorum onlari ya musavvir okuyorum gunde 336 defaBende esmaul husnalara devam ediyorum yoksa halim harap
Yok canim hislerim cok kuvvetli degil ama vucudumu cok iyi taniyorum ve dusuru dusure alistim artikkEn mantiklisi hem vucudun haxirlanir hemde en rahat hissetigin donemde baslarsin hislerinmi kuvvetli yoksa kendinimi iyi taniyorsun??
Valla iki dusukten sonra umraniye devlet hast.gittim sagolsun ordaki doktor hikayemi dinledikten sonra birsuru test istedi.bidahaki gittigimde yoktu bende sonuclari aldim tek tek netten arastirdim o pihtilasma testinide yaptirmis sonuc negatif.artik nasip isisende sakin pes etme ben hic etmiycem sende etme lutfen dusuklerinden sonra test yaptirdinmi genetik testle pihtilasma testi ?
Valla iki dusukten sonra umraniye devlet hast.gittim sagolsun ordaki doktor hikayemi dinledikten sonra birsuru test istedi.bidahaki gittigimde yoktu bende sonuclari aldim tek tek netten arastirdim o pihtilasma testinide yaptirmis sonuc negatif.artik nasip isi[/QUOTE
Genetik test falan istenmediki neoldugunu bile bilmiyorum valla burdada doktorlara olsun vebali.onlar demese ben nerden bilim ama .sizlerden ogreniyorum iste
Kızlar merhaba bebeklerimi aldım geldim. 3 tane transfer oldu :) test tarihimi bekliyorum sabırsızlıkla kızlar. Hepinize dua ediyorum. Allah hemencik inşallah kucağınıza almayı nasip eder :)
Benim de ikinci bebek icin canim :) bi oglum var 3 yasinda.. O da tup bebek.. persembe opum var.. Aynen bende oncekine nazaran rahatim..rahatligimiz bir evladimizin olmasndan elbette.. Olmazsa napalim Allah evladima saglik versin diyoruz.. Allah olmayanlara da versin insalalh.. Birbirimize dua edelimkacinci gun embriyosu transfer.ettiler.arkadasim??hepsi tutarsa 3 taneeeee,abooooo
Benimde transfer olmamasına rağmen karnım bayağı şişti Opudan bir hafta geçti yaklaşık 2 kilo aldımKizlar tedavi sürecinde kilo durumunuz nedir? Kilo aldim ben ve çok sistim .. Halbuki istahim da kesildi ama niye boyle oldm bilmem
Hayırlı olsun inş sağlıkla tutunup büyür ve doğarlar hangi merkezde tedavi oldunuz yaş ve deneme sayınızıda öğrenebilir miyim benimde üçüncü gün üç tane embriyo donduruldu transfer bir iki ay sonra ikinci denemem ama embriyologa bugün sordum üçüde transfer olur mu hayır dedi iki tane olabilirKızlar merhaba bebeklerimi aldım geldim. 3 tane transfer oldu :) test tarihimi bekliyorum sabırsızlıkla kızlar. Hepinize dua ediyorum. Allah hemencik inşallah kucağınıza almayı nasip eder :)
5. Gün canım. Evet keşke tutsa 3üde :) doktorum sordu kaç tane istiyorsun diye. Hepsini dedimkacinci gun embriyosu transfer.ettiler.arkadasim??hepsi tutarsa 3 taneeeee,abooooo
Hayırlı olsun inş sağlıkla tutunup büyür ve doğarlar hangi merkezde tedavi oldunuz yaş ve deneme sayınızıda öğrenebilir miyim benimde üçüncü gün üç tane embriyo donduruldu transfer bir iki ay sonra ikinci denemem ama embriyologa bugün sordum üçüde transfer olur mu hayır dedi iki tane olabilir
Valla gecmiyoo hemde nasil gecmiyo anlatamamYahu süreç mi yavas ilerliyo yoksa benmi acele ediyorum.. Günler gecmiyo anam:
Bugün sabah şiddetli mide bulantısı oldu arada gitti geldi ilk defa bugün birşey hissettim , 2 dönemde Pozitif ti ve imdada böyle olmuştu goguslerimdede yacaz yavaş acı hissetmeye başladım bugün. İnşallah böyle gider diyorum ....sende farklı olabilir yeterli devam etsinler herşeye razıyım .benim 18. Günüm ve hala hiç bir şey hissetmiyorum 12. Ve 14. Gun testleri iyidi ama daha sonra test falan yaptirmadim hala ordami merak ediyorum. Senin daha once pozitif gormuslugun var yanilmiyorsam onlarda varmiydi haraketlilik??
Geçmiyor maalesef....Valla gecmiyoo hemde nasil gecmiyo anlatamam![]()
Bende 4 - 5 kilo aldım ignelerden karnım davul gibi sis . Ki benim hiç göbeğim yoktu tedaviye başlamadan önce....Benimde transfer olmamasına rağmen karnım bayağı şişti Opudan bir hafta geçti yaklaşık 2 kilo aldım
Harika inşallah düşmez.....10.gün 311 12.gün 594 kızlar düşecek diye ödüm kopuyor bakalım 2 gün sonra ne olacak