2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Kızlar merhaba bebeklerimi aldım geldim. 3 tane transfer oldu :) test tarihimi bekliyorum sabırsızlıkla kızlar. Hepinize dua ediyorum. Allah hemencik inşallah kucağınıza almayı nasip eder :)

En mantiklisi hem vucudun haxirlanir hemde en rahat hissetigin donemde baslarsin hislerinmi kuvvetli yoksa kendinimi iyi taniyorsun??
Yok canim hislerim cok kuvvetli degil ama vucudumu cok iyi taniyorum ve dusuru dusure alistim artikk;) yani agrimdan sancimdan hissediyorum ikinci dusugumde ped koyup yatmistim sabaha kanamam olmustu.bide ayrica bak burda yazdiklarimizdan cok etkileniyosun istersen bi sure girme.ayni tedavi surecinden gecip olumsuzluklari duydukca iyice panik atak oluyosun.enazindan keselerini gor bak keselerini dedim;) ondan sonra gir

sende sakin pes etme ben hic etmiycem sende etme lutfen dusuklerinden sonra test yaptirdinmi genetik testle pihtilasma testi ?
Valla iki dusukten sonra umraniye devlet hast.gittim sagolsun ordaki doktor hikayemi dinledikten sonra birsuru test istedi.bidahaki gittigimde yoktu bende sonuclari aldim tek tek netten arastirdim o pihtilasma testinide yaptirmis sonuc negatif.artik nasip isi

Gen
Valla iki dusukten sonra umraniye devlet hast.gittim sagolsun ordaki doktor hikayemi dinledikten sonra birsuru test istedi.bidahaki gittigimde yoktu bende sonuclari aldim tek tek netten arastirdim o pihtilasma testinide yaptirmis sonuc negatif.artik nasip isi[/QUOTE
Genetik test falan istenmediki neoldugunu bile bilmiyorum valla burdada doktorlara olsun vebali.onlar demese ben nerden bilim ama .sizlerden ogreniyorum iste

Kizlar tedavi sürecinde kilo durumunuz nedir? Kilo aldim ben ve çok sistim .. Halbuki istahim da kesildi ama niye boyle oldm bilmem

merhaba kizlar,hatirladijiz mi bilmiuorum ilk baslarda yazmistim ben de.
1yane evladim var allahin izniyle,o da tüp bebek yöntemi ile oldu elhamdülillah. simdi ona kardes icin ciktik yola.bakalim hayırlısı...
bugun yumurtalarim toplandi,13tane toplandi.bakalim yarin arayacaklar ne.durumdalarmis haber vericekler.
Allah buyuk,herkesin gönlünün muradini versin inşallah.
ben niyeyse sakinim,yani aslnda heyevanoiyim da fazla degil galiba.ilkine gore fazla değil.

Kızlar merhaba bebeklerimi aldım geldim. 3 tane transfer oldu :) test tarihimi bekliyorum sabırsızlıkla kızlar. Hepinize dua ediyorum. Allah hemencik inşallah kucağınıza almayı nasip eder :)

kacinci gun embriyosu transfer.ettiler.arkadasim??hepsi tutarsa 3 taneeeee,abooooo

kacinci gun embriyosu transfer.ettiler.arkadasim??hepsi tutarsa 3 taneeeee,abooooo
Benim de ikinci bebek icin canim :) bi oglum var 3 yasinda.. O da tup bebek.. persembe opum var.. Aynen bende oncekine nazaran rahatim..rahatligimiz bir evladimizin olmasndan elbette.. Olmazsa napalim Allah evladima saglik versin diyoruz.. Allah olmayanlara da versin insalalh.. Birbirimize dua edelim

Hayırlı olsun inş sağlıkla tutunup büyür ve doğarlar hangi merkezde tedavi oldunuz yaş ve deneme sayınızıda öğrenebilir miyim benimde üçüncü gün üç tane embriyo donduruldu transfer bir iki ay sonra ikinci denemem ama embriyologa bugün sordum üçüde transfer olur mu hayır dedi iki tane olabilir

5. Gün canım. Evet keşke tutsa 3üde :) doktorum sordu kaç tane istiyorsun diye. Hepsini dedim :D 3 tane transfer etmeyi planlıyoruz dedi :) tamam dedim.

Hayırlı olsun inş sağlıkla tutunup büyür ve doğarlar hangi merkezde tedavi oldunuz yaş ve deneme sayınızıda öğrenebilir miyim benimde üçüncü gün üç tane embriyo donduruldu transfer bir iki ay sonra ikinci denemem ama embriyologa bugün sordum üçüde transfer olur mu hayır dedi iki tane olabilir

Çok sağolun hepimizin inşallah hayırlı olur. Ben konyada mehmet çolakoğluna gidiyorum. Özel muayene. 31 yaşındayım. Bu ikinci denemem. İlkinde hiç bişey bilmiyorduk. Bu kez testlerim yapıldı. Kan pıhtılaşması çıktı. İnşallah bu sefer tutuncaklar annesine bebişlerim. Benim yumurta rezervimde azalma var. 4 taneydi yumim zaten. O yüzden değişiyordur canım transfer sayısı. Bir de tüp bebekte artık çoğul gebelik istenen bir durum değil. Ama benim zamanım çok yok. O yüzden bi an önce olsun istiyoruz. Tabi bu şu demek değil. Yanlış anlaşılmak istemem. Ne kadar az denersek o kadar iyi. Ama benim durumumda daha zor. Zaman geçtikçe hiç yumi kalmayadabilir. O yüzden dedim. İnşallah sen de bi an önce kabuşursun miniklerine :)

benim 18. Günüm ve hala hiç bir şey hissetmiyorum 12. Ve 14. Gun testleri iyidi ama daha sonra test falan yaptirmadim hala ordami merak ediyorum. Senin daha once pozitif gormuslugun var yanilmiyorsam onlarda varmiydi haraketlilik??
Bugün sabah şiddetli mide bulantısı oldu arada gitti geldi ilk defa bugün birşey hissettim , 2 dönemde Pozitif ti ve imdada böyle olmuştu goguslerimdede yacaz yavaş acı hissetmeye başladım bugün. İnşallah böyle gider diyorum ....sende farklı olabilir yeterli devam etsinler herşeye razıyım .

Kızlar merhaba bende cuma günü Opu olmuştum dün 3. Günüydü gittim hastaneye 3 yumurtadan 2 tane kalmış onlarında kalitesi iyi deilmis 5. Güne bekletcez eğer kalırsa 5. Güne tranfer yapcaz dedi benim hiç umudum kalmadı ama yinede Allahtan ümit kesilmez diyorum yumurtası kalitesiz olup 5. Güne giden varmı aranızda?

Back
X