2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

bugün transferin 8.günü idrar testi yaptım negatif çıktı :KK43: yarın 9.günü kan testi yapılacak.. üzülmem müsterih olurum diyordum ama önceden test yapmamak lazım bence..çok üzgünüm..
Benim oğlum 2 aylik olana kadar idrar testinde cikmamisti..

Benim 10 gün 101 di 12 gün 122 çıktı yükselmemiş daha önce dış gebelikte böyle olmuştu yine dış gebelik mi acaba
Umarım dediğin gibi değildir 10. Gün test yapmasaydin şuan bu değer seni çok mutlu edecekti bence iki gün sonra tekrarladiginda değerin articak hiç uzme kendini

Kizlar acil yardima ihtiyacim var !! Progestan fitili normal de 8/4/12 kullaniyorum AMA bu gun saat leri karistirdim 8 de koydum unuttum tekrar 11 de koydum sonra dus aldim fitilin kalintisini temizlemeye calisirken peceteye cok az kirmizi leke vardi.
korkma canim tahrii yapmiştir ben hic saatlere bakmiyorum sabah ögle aksam belirsiz saatler

bugün transferin 8.günü idrar testi yaptım negatif çıktı :KK43: yarın 9.günü kan testi yapılacak.. üzülmem müsterih olurum diyordum ama önceden test yapmamak lazım bence..çok üzgünüm..
cnm üzülme idrara gec karişiyor herkesteki bünye ayni değil oyuzden telaşlanma en ideali kan tahlili

korkma canim tahrii yapmiştir ben hic saatlere bakmiyorum sabah ögle aksam belirsiz saatler
Tahris oldu herhalde sonrasinda sildim sildim yok bi sey.fitilinmi saati yok bana hep duzenli kullanmami soyledilet. Neyse hemsireyi arDim bi sey olmaz dedi takip edicem lekelenme tekrarlarsa arayacaim . Sen nasilsin nasil gidiyor kacinci gunundesin?

Tahris oldu herhalde sonrasinda sildim sildim yok bi sey.fitilinmi saati yok bana hep duzenli kullanmami soyledilet. Neyse hemsireyi arDim bi sey olmaz dedi takip edicem lekelenme tekrarlarsa arayacaim . Sen nasilsin nasil gidiyor kacinci gunundesin?
benim 6 gün idrarda cift cizgi var ama idrara pek güvenmiuorum 12 yaptiricam

Nedense benim içinde pozitif olduğuna dair bir his var :)
ah canim benim umarim herkesin pozitif olur ama ben pozitif olsa bile diger evreleri gecemedim 4 gebeligimdede dusuk yasadim bazen negatif sonuc almak daha iyi diyor insan sonucta dusuk yapmak daha kotu umarim bu sefer hersey guzel olur yuce rabbim banada bu duygu yasattirir

İnş bu defa sorunu biliyorsunuz kan sulandırıcı iğnelerle inş devamı gelir

Back
X