Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba aynısı bende de oldu. Jelle birlikte baya koyu kahve topaklanma gibi akıntıyla beraber geldi. Çok kötüydü. Doktoru arasammı ki bilemedim şu an yapılabilecek birşey var mı bilmiyorum. Korktum birazCan'ım çok teşekkür ederim jel in kalıntısıyla gelirdi hafif açık kahve ama bu akıntının içinde çamur gibi çok koyu gelince çok korktum doktorumu aradım taze kan olmadığı sürece sıkıntı yok dedi inşallah bişi yoktur.
Kızlar bugün başladık bizde tedaviye DR gonal f 450 verdi ama ondan 600 ünite çıkıyor derdi ama 450 ünite çıkıyor 225 ml başladık cumartesi kontrole çağırdı geç mi sizde Nasıl oldu
tahriş olmuştur canim korkmaMerhaba aynısı bende de oldu. Jelle birlikte baya koyu kahve topaklanma gibi akıntıyla beraber geldi. Çok kötüydü. Doktoru arasammı ki bilemedim şu an yapılabilecek birşey var mı bilmiyorum. Korktum birazseninki geçti mi canım bi kerelik mi oldu?
Ya bu daha önce olmuş da şimdi çıkıyor gibiydi biraz. Hatta opu dan sonra jeli sıkarken ucunda çıkıyordu. Ama transferden önce geçmişti. Transferden sonra olunca korktum. Yani kanama gibi değil de kalıntı gibiydi canım ya. Bilemedim. İnşallah dediğin gibi önemli bişey değildir.tahriş olmuştur canim korkma
Can'ım benimde 6.gün idrarda çıkmıştı silik çizgi gün geçtikçe koyulaşıyor tebrik ederimbenim 6 gün idrarda cift cizgi var ama idrara pek güvenmiuorum 12 yaptiricam
İnşallah karamel çok korkuyorum düşecek diye bugün 14.günüm biraz önce verdim kan şu mübarek ramazanın hürmetine sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
İnşallah karamel çok korkuyorum düşecek diye bugün 14.günüm biraz önce verdim kan şu mübarek ramazanın hürmetine sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Harika bir haber çok sevindim umarım böyle güzel devam eder....Kızlaaaar çok şükür 14.gün 1261değerim sıra geldi keseyi görmeye inşallah
allah herkese nasip etsin
sagol canim ins pazartesi kandasa guzel bi deger gorurum sen iki tanemi koydurmustun biz artik olursa keseleri bayramdan snr gorucemCan'ım benimde 6.gün idrarda çıkmıştı silik çizgi gün geçtikçe koyulaşıyor tebrik ederim
sanada bol sans canim rabbim yaninda olsunBrüksel tüp bebek merkezinde tedavi gören var mı aranızda arkadaşlar? Ben haziran sonunda adetimle birlikte başlayacağım inşallah.
Hepinize Allahtan kolaylıklar dilerim, bol şans.
Cümlemizin inşallah.sanada bol sans canim rabbim yaninda olsun
Kızlaaaar çok şükür 14.gün 1261değerim sıra geldi keseyi görmeye inşallah
allah herkese nasip etsin