2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

rabbim emeklerimizin karsiligini verir insallah.Allah büyük, Allah kerim.benim pzt toplama islemim vardi,her gun sabah arayip bilgi veriyorlar.bakalim transfer ne zamana olur. hakkimizda hayirlisi olsun da...

bir sey soracaktim unutmuşum, kizlar bu transfer sirasinda caniniz acidi mi?benim bundan oncekinde acimisti sanki yoksa yanlis mi hatirliyorumki????

Kızlar bugün başladık bizde tedaviye DR gonal f 450 verdi ama ondan 600 ünite çıkıyor derdi ama 450 ünite çıkıyor 225 ml başladık cumartesi kontrole çağırdı geç mi sizde Nasıl oldu

Can'ım çok teşekkür ederim jel in kalıntısıyla gelirdi hafif açık kahve ama bu akıntının içinde çamur gibi çok koyu gelince çok korktum doktorumu aradım taze kan olmadığı sürece sıkıntı yok dedi inşallah bişi yoktur.
Merhaba aynısı bende de oldu. Jelle birlikte baya koyu kahve topaklanma gibi akıntıyla beraber geldi. Çok kötüydü. Doktoru arasammı ki bilemedim şu an yapılabilecek birşey var mı bilmiyorum. Korktum biraz :( seninki geçti mi canım bi kerelik mi oldu?

Ben300 ile başladım ilk kontrole 6. Gün gittim ikinci kontrol 10. Gün 11 de çatlatma iğnesi yaptım hepsi bu :)

Merhaba aynısı bende de oldu. Jelle birlikte baya koyu kahve topaklanma gibi akıntıyla beraber geldi. Çok kötüydü. Doktoru arasammı ki bilemedim şu an yapılabilecek birşey var mı bilmiyorum. Korktum biraz :KK43: seninki geçti mi canım bi kerelik mi oldu?
tahriş olmuştur canim korkma

tahriş olmuştur canim korkma
Ya bu daha önce olmuş da şimdi çıkıyor gibiydi biraz. Hatta opu dan sonra jeli sıkarken ucunda çıkıyordu. Ama transferden önce geçmişti. Transferden sonra olunca korktum. Yani kanama gibi değil de kalıntı gibiydi canım ya. Bilemedim. İnşallah dediğin gibi önemli bişey değildir.

İçini ferah tut sıkma kendini stress de yapmamaya çalış ümidin bittiği yerde hayat bitermiş..... sonuna kadar ümidini yitirme inşallah herşey yolunda gidecek....:KK9:
İnşallah karamel çok korkuyorum düşecek diye bugün 14.günüm biraz önce verdim kan şu mübarek ramazanın hürmetine sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
İnşallah karamel çok korkuyorum düşecek diye bugün 14.günüm biraz önce verdim kan şu mübarek ramazanın hürmetine sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi gören var mı aranızda arkadaşlar? Ben haziran sonunda adetimle birlikte başlayacağım inşallah.
Hepinize Allahtan kolaylıklar dilerim, bol şans.

İyi akşamlar hanımlar hamile arkadaşlara tebrikler umarım bizlerde pozitifi görürüz benimde transferden sonra 4. Günüm bir tane 5.gün embriyo transfer edildi pozitifi gören arkadaşlar belirtileriniz neydi ne hissettiniz paylaşırmısınız çok heyecanlıyım 27 si test günüm Zaman geçmiyor

Back
X