- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok Can'ım benim tek dondurulmuş 5.gün embriyosusagol canim ins pazartesi kandasa guzel bi deger gorurum sen iki tanemi koydurmustun biz artik olursa keseleri bayramdan snr gorucem
Tek embriyo 5.gün Can'ım bir arkadaşım ikiz doğum yaptı onun 12.gün 1000civarıydı1embryo mu konulmuştu? deger yuksek gibi sanki,ikiz mi yoğğsaaa?:)
benim arkadasimda 12 gun 550 di ikizdi :)Tek embriyo 5.gün Can'ım bir arkadaşım ikiz doğum yaptı onun 12.gün 1000civarıydı
Canım 2.ve3.gün bel ve kasık Ağrı'sı oldu bacaklara kadar iniyordu ağrı.ama bu denemede şunu anladım ilk 2 gün yatmak yeterli.çünkü 6.hün annem hastaneye kaldırıldı 4gün boyunca hastanelerde gezdim doğru düzgün yemek bile yemedim belirtiyi falan unuttum çok şükür değerim ilk kez böyle çıktı rabbim yeter ki istesin ol der veolurİyi akşamlar hanımlar hamile arkadaşlara tebrikler umarım bizlerde pozitifi görürüz benimde transferden sonra 4. Günüm bir tane 5.gün embriyo transfer edildi pozitifi gören arkadaşlar belirtileriniz neydi ne hissettiniz paylaşırmısınız çok heyecanlıyım 27 si test günüm Zaman geçmiyor
Allah kolaylaştırsın bol bol kaliteli yumurtalar toplansın inşallahAnaaamm:) 8.45 te opum var... yumoslarimi alcekler bendeeeennn.. Karnimda biseyler kipirdaniyo heyecandan.. Transfer zamani yaklastikca.. Guzel haberler alalim insalalh hepimizzzzz... Dua edin hatunlar![]()
Benim de 12.gün 575 ti. Ama tek. Değerler değişiyor hepbenim arkadasimda 12 gun 550 di ikizdi :)
Hayırlı olsun :)Kızlaaaar çok şükür 14.gün 1261değerim sıra geldi keseyi görmeye inşallah
allah herkese nasip etsin
aynen oyle belli olmuyor degerler rabbim sagliklisini hayirlisini versinde gerisi muhim degilBenim de 12.gün 575 ti. Ama tek. Değerler değişiyor hep![]()
Amin canım. Rabbim her isteyene en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsinaynen oyle belli olmuyor degerler rabbim sagliklisini hayirlisini versinde gerisi muhim degil
Canım senin şuan ki durumun ne kaç haftalık hamilesinBenim de 12.gün 575 ti. Ama tek. Değerler değişiyor hep![]()
Veraerva mi :) ikiz kizlarim olursa koyarim diye hayal ettiğim isimlerdi..Allah kolaylaştırsın bol bol kaliteli yumurtalar toplansın inşallah
Canım çok geçmiş olsun ama sonu güzel olmuş maşallahCanım 2.ve3.gün bel ve kasık Ağrı'sı oldu bacaklara kadar iniyordu ağrı.ama bu denemede şunu anladım ilk 2 gün yatmak yeterli.çünkü 6.hün annem hastaneye kaldırıldı 4gün boyunca hastanelerde gezdim doğru düzgün yemek bile yemedim belirtiyi falan unuttum çok şükür değerim ilk kez böyle çıktı rabbim yeter ki istesin ol der veolur
Neden tek istiyosun.. Ne degisik.. Herkes 2 3 embriyo ister sen tek istiyosun :) benim oglumda 2 tane 5. Gun embryosu konmustu 1 tanesi tuttu simdi dunya tatlisi bi oglum var.. Rabbim sizlere de nasip eylesinArkadaslar Yardımınıza ihtiyacım var :-( Bgun transfer günüm ve şimdi. İdrara sıkışması bekliyorum şu an 3.gün 5 tane kaliteli embriyom var yaşım Daha 24 ve doktor 2 transfer yapalım dedi ama ben tek.embriyo istiyorum siz kaç embriyo transfer ettirdiniz
Can'ım az önce doktordan geldim yaklaşık bir saat önce kanamam oldu aklım çıktı işyerimden Nasıl doktora gittiğimi bilmiyorum. Dedim gitti bıraktı bni ağlaya ağlaya merkeze girdim kanamam bar diye çok sakindiler serum taktılar serum bitikten sonra ultrasona aldılar bni keseyi göremediler karından bide vajinal ultrasonda bakalım dediler bebeğim benimleymiş herşey normal kesenin şekli besin yolu oluşmuş dediler. Hergün progestan iğne oluyordum zayıf hastalarımızda oluyor dedi yerleşme olduğunda damarlar gerilince oluşan kan boşalmıştır dediler yatak istirati verdiler şimdi evimdeyim rapor aldım. Allah'ıma binlerce şükür sıkıtı yok şuan.Merhaba aynısı bende de oldu. Jelle birlikte baya koyu kahve topaklanma gibi akıntıyla beraber geldi. Çok kötüydü. Doktoru arasammı ki bilemedim şu an yapılabilecek birşey var mı bilmiyorum. Korktum birazseninki geçti mi canım bi kerelik mi oldu?
Anaaamm:) 8.45 te opum var... yumoslarimi alcekler bendeeeennn.. Karnimda biseyler kipirdaniyo heyecandan.. Transfer zamani yaklastikca.. Guzel haberler alalim insalalh hepimizzzzz... Dua edin hatunlar![]()