2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Hayır ikinci gün başladık ilk kontrol ilacın 6. Günüydü benim sorunum hipo hipo fsh lh e2 progesteron sıfır adet ve yumurtlama olmuyor ilaçsız o yüzden adetin ikinci günü bile şart değildi herhangi bir gün olabilir demişti dr

Anaaamm:) 8.45 te opum var... yumoslarimi alcekler bendeeeennn.. Karnimda biseyler kipirdaniyo heyecandan.. Transfer zamani yaklastikca.. Guzel haberler alalim insalalh hepimizzzzz... Dua edin hatunlar:bicak::anneadayı:

İyi akşamlar hanımlar hamile arkadaşlara tebrikler umarım bizlerde pozitifi görürüz benimde transferden sonra 4. Günüm bir tane 5.gün embriyo transfer edildi pozitifi gören arkadaşlar belirtileriniz neydi ne hissettiniz paylaşırmısınız çok heyecanlıyım 27 si test günüm Zaman geçmiyor
Canım 2.ve3.gün bel ve kasık Ağrı'sı oldu bacaklara kadar iniyordu ağrı.ama bu denemede şunu anladım ilk 2 gün yatmak yeterli.çünkü 6.hün annem hastaneye kaldırıldı 4gün boyunca hastanelerde gezdim doğru düzgün yemek bile yemedim belirtiyi falan unuttum çok şükür değerim ilk kez böyle çıktı rabbim yeter ki istesin ol der veolur

Anaaamm:) 8.45 te opum var... yumoslarimi alcekler bendeeeennn.. Karnimda biseyler kipirdaniyo heyecandan.. Transfer zamani yaklastikca.. Guzel haberler alalim insalalh hepimizzzzz... Dua edin hatunlar:bicak::anneadayı:
Allah kolaylaştırsın bol bol kaliteli yumurtalar toplansın inşallah

Canım 2.ve3.gün bel ve kasık Ağrı'sı oldu bacaklara kadar iniyordu ağrı.ama bu denemede şunu anladım ilk 2 gün yatmak yeterli.çünkü 6.hün annem hastaneye kaldırıldı 4gün boyunca hastanelerde gezdim doğru düzgün yemek bile yemedim belirtiyi falan unuttum çok şükür değerim ilk kez böyle çıktı rabbim yeter ki istesin ol der veolur
Canım çok geçmiş olsun ama sonu güzel olmuş maşallah

Arkadaslar Yardımınıza ihtiyacım var :-( Bgun transfer günüm ve şimdi. İdrara sıkışması bekliyorum şu an 3.gün 5 tane kaliteli embriyom var yaşım Daha 24 ve doktor 2 transfer yapalım dedi ama ben tek.embriyo istiyorum siz kaç embriyo transfer ettirdiniz

Kizlar 15 tane yumurtam toplandi.. Istirahat ediyorum şimdi.. Yarin arayip bilgi vericekler embriyolarla ilgili.. Hayirlisi insallah...
Ben oglumu 3. Gün embriyosu saniyordum 5. Gun blaktosistmis meğer.. Sasirdim.. Insallah simdi de 5. Gune kadar saglikla gidebilirler.. Ayy cok heyecanliyimm

Arkadaslar Yardımınıza ihtiyacım var :-( Bgun transfer günüm ve şimdi. İdrara sıkışması bekliyorum şu an 3.gün 5 tane kaliteli embriyom var yaşım Daha 24 ve doktor 2 transfer yapalım dedi ama ben tek.embriyo istiyorum siz kaç embriyo transfer ettirdiniz
Neden tek istiyosun.. Ne degisik.. Herkes 2 3 embriyo ister sen tek istiyosun :) benim oglumda 2 tane 5. Gun embryosu konmustu 1 tanesi tuttu simdi dunya tatlisi bi oglum var.. Rabbim sizlere de nasip eylesin

Merhaba aynısı bende de oldu. Jelle birlikte baya koyu kahve topaklanma gibi akıntıyla beraber geldi. Çok kötüydü. Doktoru arasammı ki bilemedim şu an yapılabilecek birşey var mı bilmiyorum. Korktum biraz :KK43: seninki geçti mi canım bi kerelik mi oldu?
Can'ım az önce doktordan geldim yaklaşık bir saat önce kanamam oldu aklım çıktı işyerimden Nasıl doktora gittiğimi bilmiyorum. Dedim gitti bıraktı bni ağlaya ağlaya merkeze girdim kanamam bar diye çok sakindiler serum taktılar serum bitikten sonra ultrasona aldılar bni keseyi göremediler karından bide vajinal ultrasonda bakalım dediler bebeğim benimleymiş herşey normal kesenin şekli besin yolu oluşmuş dediler. Hergün progestan iğne oluyordum zayıf hastalarımızda oluyor dedi yerleşme olduğunda damarlar gerilince oluşan kan boşalmıştır dediler yatak istirati verdiler şimdi evimdeyim rapor aldım. Allah'ıma binlerce şükür sıkıtı yok şuan.

Back
X