Canım hayırlısı böyleymiş. Inşallah sonraki denemende bebeklerini kucağına alırsın. Ben de 4 deneme yaptım. Ilkinde 2 embriyoda tutunamadı. Merkez değiştirdim. 2.denemede oğlum oldu. 3.deneme yine olmadı. Bu 4.denememdi, şimdi oğluma kardeş geliyor. Ümidini yitirme. Sen istedikten sonra olur.
Dondurulmuşun varmış. Ne güzel. Benimkilerde öyleydi. Igne kullanmıyorsun. Daha basit. Adet olunca Östrojen bant kullandım 14 gün. Kan tahlili yapıldı. O gün yumurta toplanmış kabul ediyorlar, çözüyorlar, ilaçlara jele falan başlıyorsun. 5 gün sonra transfer.
1 ay sonra senin de güzel haberlerini duyarız inşallah.
Dün 2 kere bende de oldu. 1.si kan vermeye gidip dönüşte alışveriş yaptık eşimle. Eve geldiğimde 2 saat geçmişti. 2.si akşam evimize 5-10 dk mesafede avm var. Eşim gidelim dedi. 1.5 saat sonra evdeydim. Belim kopuyordu ve kahverengi tortu vardı çamaşırımda. Uzun süre ayakta geçirmemek gerekiyor sanıyorum. Maalesef oğlumda 5.haftada kanama olmuştu. Kendine dikkat et. Fazla ayakta kalma.
E
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah 'Ol ' dedikten sonra olmayacak bişey yok.
Hakkında hayırlı güzel haberleri verirsin inşallah.[/QUOT