2016 kasım,aralık ayın da tüp bebek yaptıracak olan var mı??

sevgii20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.279
1.114
133
benim ilk denemem malesef haziran ayında negatif oldu.2.denemeyi kasım aralık gibi düşünüyorum.benim gibi olanlar var mı Zaman geçmiyor.kimler nerelerde tedavi yaptıracak kaçıncı denemeniz birbirinize destek olalım buyrun dertleşelim

Kimse kasım aralıkta düşünmüyor sanırım

Ben varım canım inşallah aralıkta Rabbim nasip ederse ..ilk denemen için üzüldüm umarım ikincisi sıkı sıkı tutunur :)

Ben varım canım inşallah aralıkta Rabbim nasip ederse ..ilk denemen için üzüldüm umarım ikincisi sıkı sıkı tutunur :)
İnşallah Can'ım inşallah o kadar bir durummuş ki yaşamayan bilemez.senin ilk deneme mi nerede tedavi göreceksin sorun neydi

Evet ilk tedavim olcak inşallah,hidrosalpenks vardı tüplerimi aldırdım laparoskopimi yücel karaman yaptı acaba oraya mi devam etsem yoksa aklimda memorial ve bahcecide var ya sen?

Evet ilk tedavim olcak inşallah,hidrosalpenks vardı tüplerimi aldırdım laparoskopimi yücel karaman yaptı acaba oraya mi devam etsem yoksa aklimda memorial ve bahcecide var ya sen?
Geçmiş olsun Can'ım ben ilk tedavimi bahçeci umutta yaptırdım negatif oldu ama merkezden memnundum düşünebilirsin yani.bizde erkek problemi var morfoloji düşük.o yüzden bende memorial yada acıbadem düşünüyorum

Insallah birlikte guzel haberleri aliriz :)) sanirim bizden baska dusunen yok ?
İnşallah Can'ım yaş kaç? Zaman'la düşünenler olur illaki.hakkımızda en hayırlı yer olsun inşallah Allah her isteyene nasip etsin.sizde problem sadece tüplerse Allah'ın izniyle ilk denemede hamile kalırsın

Amin insallah canim yasim 26 insallah sadece tuplerdir daha esimle ilgili hic bi test yapmadik bakalim hayirlisi sen kac yasindasin ?

Amin insallah canim yasim 26 insallah sadece tuplerdir daha esimle ilgili hic bi test yapmadik bakalim hayirlisi sen kac yasindasin ?
Biz eşimle ikimiz 30 olduk artık Zaman çok çabuk geçiyor 3 yıllık evliyiz.senin de yaşın gençmiş.inşallah problem sadece tüplerdedir çünkü erkek problemi biraz sıkıntı

sizde gencsiniz daha Rabbim sifa versin bakarsin dogal yoldan olur mucize cok okudum tup bebek deneyip sonra dogal yoldan hamile kalanlari :)

sizde gencsiniz daha Rabbim sifa versin bakarsin dogal yoldan olur mucize cok okudum tup bebek deneyip sonra dogal yoldan hamile kalanlari :)
İnşallah Can'ım rabbim en iyisini bilir.merkez konusunda çok kararsız kaldım ya senin araştırmaların neticesinde hangisi içine sindi

Canim ben laparoskomi memorialde oldum ama yucel karaman yapti kliniklerinde ameliyathane olmadigi icin (bruksel tup bebek) buyuk ihtimalle yucel beyde devam ederim yani ilk secimim bruksel tup bebek ikinci olarakta memorial semra hanim cok iyi diyorlar bakalim ya sen?

Hayırlısı olsun inşallah Can'ım.bende acıbadem ve memorial arasında kaldım.acıbademe gidersem sırf mikroçip var diye giderim ama ben memorial istiyorum nedense orası içime siniyor.henüz görüşmedim ikisiyle de ama memorial sayfasında kimseden olumsuz bir şey duymadım

Insallah zamani gelince icine sinene gidersin ve olumlu sonuc alirsin canim peki memorialde fiyatlar ne kadar bi fikrin var mi?

İnş
Insallah zamani gelince icine sinene gidersin ve olumlu sonuc alirsin canim peki memorialde fiyatlar ne kadar bi fikrin var mi?
inşallah Can'ım çok sabırsızlanıyorum bi an önce gelsin ve olumlu olsun inşallah. Memorial de 6.250+ ilaçlarmış Can'ım. Hemen hemen büyük iyi merkezlerin ücretleri aynı.bürüksel nasıl

Ben mart ayında amelıyat oldum ozaman sordugumda ilaclar dahil 7.500 tl demişlerdi

Ç

çok iyiymiş Can'ım ekstra vitaminler falan çıkıyor genelde yine.laparaskobiyi ne kadara yaptılar
o
11.500 tl ye yaptılar canım baska bi profla daha görüsmüstüm onlar 14.000 tl istedi hiteroskopi + laparoskopi dediler ama yücel bey hiteroskopiye gerek duymadı ama ameliyattan bittiğinde direk kanamam vardı anlamadım onun neden olduğunu acaba hiteroskopiyle baktı mı artık ne bilmiyorum..

Ç
çok pahalı değil mi Can'ım ya bi tüp bebek parasından fazla.devlette neden yaptırmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…