2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

heidi1017

❤Evlat Aşktır❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
1.110
999
43
Slm arkadaşlar ağustos ta negatif denemeden sonra Kasım ayına kendimi adadım inofolik kullanıyorum.Hayıt tohumu alıp kullanacağım siz neler yapıyorsunuz hazırlıyor musunuz kendinizi. İnşallah Rabbim sağlıklı bebisler verir bizlere..

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım sizin sorun ne yaş kac
33 yasindayim.
Sorun prolaktin sadece su anda.oda ilac icince dusuyor ve dusmese bile yumurta gelisimini engellemiyor bende.esimin hiz ve sayi iyi morfoloji %5.
Bunlar benim bildiklerim tabi ki iyi bir arastirma lazim.
Su ana kadar gittigim dr lar olmamasi icin bunlar gecerli sebepler degil diyorlar.
Yaklasik 1 seneyi gecti korunmayi birakali hic hamile kalmadim.
Daha fazla dayanamiyorum kasim ayina kadar sure verdik esimle kendimize tup bebek icin.
Sizin sorun nedir

Bizim sorun Sperm azlığı canım normal yoldan hamile kalamiyorum.

Bizim sorun Sperm azlığı canım normal yoldan hamile kalamiyorum.
Allah yardimciniz olsun.
Hangi merkezde deneyeceksiniz tup bebegi?
Ben mustafa bahcecide baslayacagim ama aklimin bir kosesinde yucel karaman da var.
Biraz kararsizim ve cok korkuyorum

Merhaba kizlar. Ben de umuyorum kasim sonu aralik basi gibi dondurulmus embryo trnsferimi olacagim. Yasim 34 rezerv azligi var. bu sene icinde 3 tup yaptik tane tane topladigim 7 embryom oldu. Iki tanesini temmuzda tranfer ettiler. Hamile kaldim ama 9 haftalikken kalp atisi durdu. Geriye kalan embryolarida kasim gibi tarnsfer edicekler. Cok umutlu degilim. Dusen bebekte genetik problem buldular. Amh degerimin azligindan dolayi diger embryolarinda normal olma durumu az gibi. Yazmicaktim hic icimden gelmiyodu ama yinede gireyim dedim guruba.sizleri takip ederim biraz moralim duzelir diye dusundum. Umutlu degilim doruyu solemek gerekirse. Kendimi en kotusune hazirlyorum. Cunku cok yorgunum ilaclar igeneler basarisiz sonuclar onca para emek gozyasi uzuntu... Geriye kalan embryolarda( ki ihtimal yuksek) olmazsa ne yapariz ne ederiz bilmiyorum. Bi tane cocugum var benm 6 yasina geliyo cok istedim bi kardesi olsunama olmadi.

Canim inşallah bu son tedavimiz olur sağlıkla gelir kuzularimiz
benim de 6 yaşında oğlum var çok istiyor kardeşi olsun. Ağustosta deneme yaptık negatif i yedik inşallah son negatifimiz olur

Canim inşallah bu son tedavimiz olur sağlıkla gelir kuzularimiz
benim de 6 yaşında oğlum var çok istiyor kardeşi olsun. Ağustosta deneme yaptık negatif i yedik inşallah son negatifimiz olur
Ah canim ya ins ne deyim. Kelin ilaci olsa basina surermis inan artik teselli bile edemiyorum kimseyi. Benmde oglum alti yasina girecek bi kac ay sonra. Bende uzuluyorum yalniz kalacak cunku ne bilim hayat zor sonucta yaninds bi kardesi olsa iyi olurdu. Cok ciddi bi problemin yoksa olur ins. Maddiyet elverdigi surece denersin. Benim gibi umutsuz bi durumun yoktur ins.

Ne güzel çocuklarınız var ben 7yıllık evliyim çocuğum yok 5kez denedim çok yoruldum
Canim benm ya ne deyim. Rabbim istedigine istedigi sekilde muamele ediyo. Kimine istemedigi kadar veriyo kimini aratiyo. Istemeden hamile kalan o oadar kisi var etrafimda inanirmisin. Hatta bi arkadas bana ne guzel korunmak zorunda degilsin sen demisti. O gun aglamistim inanirmisin. Ins ikizlerin olur birbirlerine arkadas olup buyurler. Tek cocukta zor ben anlamamisim ilk zamanlar. Buyuyunce yalniz kaldigini gormekte zor inan ki.

Canim ben 2 yaşından beri kardes istiyorum oğluma eşim i oglum ikna etti cok aşırı istiyor herkesin çocuğunu seviyor. Benim de hiç kardeşim yok ondan çok istiyorum Rabbim nasip eder mi bilmem. Maddi manevi toparlanmaya çalışıyoruz

Tabiki zordur anne olmak zor işte onun için her şey. Herkesin bir nedeni var

Ins allah gonlune gore versin

Merhabalarr bizde tedaviden sonra baslicaz nasip olursa. Kasim araligi bulur diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…