2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Canm hiç stres yapma benimde transferden hemen sonra altıma sürgü koydular tutamadım. Bir saat yattım hastanede sonra kalkıp eve geldik bikaç gün süt üstü yattım sonr yemek yaptım zaten 15 dk yürüdüm jelden sonra sadece banyo yapmadım bir hafta temizlik yapmadım ağır kaldırma bi yere uzanma protein ağırlıklı beslen ananas kırı incir ceviz pekmez yedim bol meyve balık özellikle hala yiyorum genelde solda yatmak iyi diyorlar ben her tarafa dönüp yatıyorum bunlara dikkat et Allah'ın izniyle tutar inşallah canm dualarım seninle

sokağa çıktın mı canım hep evde mısın?
Canım bence önceden yemediğin hiç bir şeyi yeme daha çok rahatsız edebilir ben normal beslenmeme devam ettim sadece kabız olma yeter... wc konusunda tabiki idrara sıkısık transfer yaptıktan sonra mecburen gidersin zaten tutsan daha kötü... ben transferden 2 gün sonra banyo yaptım ve test gününe kadar dua ettim kitap okudum ailemin tüp bebek yaptığımdan haberi bile yoktu düşün... ev işlerimi gitmeden hallettim yemeği bulaşığı eşim halletti sağolsun dışardan söylediğimizde çok oldu ve çok şükür tuttu inş seninkide tutar bol şans

haklısın canım grip olmamak adına neler yapıyorum neler , öksürmememız lazım transfer sonrası günlerde degıl mı? oyuzden ıyı bakmaya çalışıyorum kendime, o da çok olmuyor :)kıwı c vıtmın ıcınde faydalı ufaktan başlasam ıyı olacak sen hangı aşamadasın?

canım 5. gün emrbıyo daha mı şans oluyor yoksa 3. günle ayni mı şansı? balık çok mantıklı somon d ıyı olabılır en azından denız balıgı degıl mı? levrek çıpura havuz oluyor kesın.cay kahve ıctınız mı?

Doktorum 5.güne giderse daha iyi demişti bana çay çok açık ve çok az kahve hiç içmedim

kızlar pzts adetn 3. gnu oluyor normlde 2. gun gel demıstı doktr. tup tedavısıne benm gbı 3. gun baslayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…