2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Hap olarak yokmu bu ilac hangisi daha etkili igne etkili diyolar ama

kesinlikle iğne etkili..
2ay kullandırtıyor doktorlar..
riske göre ve dayanabildiğin zamanda kadar..
sonrasında sen istesen ağrılardan dolayı felan jel veriyor ama onun içinde 30dk yürüyüş yapman gerekiyor..

benim doktorum halit fırat erden di..
benim tek sorunum clamedia idi onu hallettik şimdide cd56 çıktı onun dışında hiç bir şeyim yok..
çoğu doktor çoğu şeyi önemsiz görüyor neden anlamıyorum
riske atmasalar herşeye baksalar ne güzel olacak..
cd56 aslında önmeliymiş vücut virüs gibi gördüğü için gelişmesini engelliyor benim 8 haftalıktı kalp atışını almaadık bu yüzden..
senin hiç denemen oldu mu?
sen hangi kliniğe gidiyorsun?
Ilk denemem negatif sonuclandi ama sadece cd56 ya da baska alt nedenlere baglayamam cunku embriyom orta kaliteydi. doktor 10 uzerinden 6 veririm dedi en basta.ama ben de bir kac literatur arastirdim bu konuda cd56 ile ilgili kanitlanmis bilimsel bir sonuc yok.kafam karisti.cd56 c vitamini yuklenince de yukseliyor.amann en iyisi cok bilmemek sanirim

Ilk denemem negatif sonuclandi ama sadece cd56 ya da baska alt nedenlere baglayamam cunku embriyom orta kaliteydi. doktor 10 uzerinden 6 veririm dedi en basta.ama ben de bir kac literatur arastirdim bu konuda cd56 ile ilgili kanitlanmis bilimsel bir sonuc yok.kafam karisti.cd56 c vitamini yuklenince de yukseliyor.amann en iyisi cok bilmemek sanirim

çok bilmemek de iyi değil ozaman yıllarca uğraşırsın durursun..
biraz beslenmeylede alakalı tabiki..
olmamasının bana göre hep bir sebebi vardır..
bende elimden geldiğince araştırmayı öğrenmeyi tercih ediyorum..
maddi manevi yorucu bir süreç geçiriyoruz ne de olsa.

Kizlar embriyo 3.gun mu 5.gunmu transfer edilmesi dha iyi biraz once merkezden aradilar bugun 3gunumuz hepbi birinci kalite buyuk ihtimal pazar gunu transfer yapilcak dediler

Kizlar embriyo 3.gun mu 5.gunmu transfer edilmesi dha iyi biraz once merkezden aradilar bugun 3gunumuz hepbi birinci kalite buyuk ihtimal pazar gunu transfer yapilcak dediler

5,gün olması daha iyi..
embriyon daha iyi gelişim gösteriyor
tutunma olasılığını daha da arttırıyor 5.güne ulaşınca..

Netten biraz baktimda 5.gune hicbiri gitmeyebilir fln da yaziyo icime bi korku girdi tedavi iptal olur diye

herkesin 5.güne tabiki gitmiyor ama bu demek değilki transfer olmaz..
3. gün embriyosunuda yapıyorlar transfer
3.gün gelmesi kötü bir durum teşkil etmez korkma..

merhaba;

bende 30unda semra hnm randevu aldım memorialda önce emre turguta aldım daha doğrusu verdiler sonra hep beraber semra hanımla görüşücekmişim..
ilginç geldi yöntemleri..
sana sormak istediğim şu;
tüm süreçleri semra hanımla yürütebiliyormusun..
çok mu yoğunlar..
ilgi alaka nasıl?
pahalı mı?

Merhaba ben Semra hanimin hastasiyim ekip Dr emre turgut olarak belirlenmiş sanirim. İnce emre bey kontrol edecek sonra Semra hanim ardından uygulanacak tedavi yöntemini Semra hnm anlaticak ve tedavinin başlayacak. Hangi Dr musaitse ona randv. Verecekler endişelenmektedir çok daha iyi çünkü her farklı Dr farklı baykuş acisi ve nihayetinde Semra hnm veriyor tüm kararları zaten. Bence emin ellerdesin rahatla :) ücret ise 6200 + ilaç masrafları 2000 gibi tutuyor birde hgs amh vs testler oluyor 10000 TL gibi bibutce

Merhaba ben Semra hanimin hastasiyim ekip Dr emre turgut olarak belirlenmiş sanirim. İnce emre bey kontrol edecek sonra Semra hanim ardından uygulanacak tedavi yöntemini Semra hnm anlaticak ve tedavinin başlayacak. Hangi Dr musaitse ona randv. Verecekler endişelenmektedir çok daha iyi çünkü her farklı Dr farklı baykuş acisi ve nihayetinde Semra hnm veriyor tüm kararları zaten. Bence emin ellerdesin rahatla :) ücret ise 6200 + ilaç masrafları 2000 gibi tutuyor birde hgs amh vs testler oluyor 10000 TL gibi bibutce

oh bee azcık için rahatladı valla korkularım vardı..
bilgilendirme için teşekkürler..
en azından pozitif düşünerek görüşmeye gidicem..
2 ayrı klinikle görüştüm henüz karar veremedim oda kötü:)

çok bilmemek de iyi değil ozaman yıllarca uğraşırsın durursun..
biraz beslenmeylede alakalı tabiki..
olmamasının bana göre hep bir sebebi vardır..
bende elimden geldiğince araştırmayı öğrenmeyi tercih ediyorum..
maddi manevi yorucu bir süreç geçiriyoruz ne de olsa.
Cok arastirip cok bilmenin yipranmisligiyla soylemistim "cok bilmemek en iyisi sanirim" diye.
İlk tedavimde cok arastirdim elestirdim doktorumu 3.gun 4 embriyom vardi neden transfer etmedi diye...5.gune 1 tane kaldi..ama benimle ayni zamanda baska bir merkezde 3.gun 2 embriyo transfer edilen bir arkadas hamile kaldi ama kalp atislari alinamadi sonuc kürtaj.demek bir bildigi varmis.benim embriyolarim cok kaliteli degilmis
Transfer sonrasi sadece crinone jel kullandim.kan sulandirici coraspin prednol vs baska hic ilac kullanmadim.ama arastirdim baska merkezler kullandiriyor.cirladim adam yine bilimsel kaniti yok dedi.nitekim takip ettigim kullanan herkes hamile kalmadi.
Takviye vitamin vs onermedi.madem kalite problemimiz var herkes kullaniyor ben de kullanayim dedim faydalarina dair bilimsel kanit yok dedi.ama ben icimden saydirdim bir suru.yine bilmislik etmisim 3 ay saracoglu kürü,koenzim biesteron melatonin elevit kullananlar kullanmaya baslamadan onceki zamanlarindan farkli bir sonuc almadilar son tedavilerinde.
Benim soylemek istedigim arastirirken kendi tedavini elestirmemek.kendini bir de bu yuzden yipratmamak.
Doktorum mukemmel iddiasinda bulunamam ikinci de olmazsa ayni yerde devam etmeyecegime eminim sadece.ucuncuyu ayni yerde psikolojim kaldirmaz.dere gecerken at degistirilmez ikincide de farkli bir tedavi uygulayacak oldugu icin ayni yerde devam edelim dedik.
Bu arada semra kahraman iyi secim..istanbulda olsam ona giderdim.iciniz rahat gidin cok basarili.

Cok arastirip cok bilmenin yipranmisligiyla soylemistim "cok bilmemek en iyisi sanirim" diye.
İlk tedavimde cok arastirdim elestirdim doktorumu 3.gun 4 embriyom vardi neden transfer etmedi diye...5.gune 1 tane kaldi..ama benimle ayni zamanda baska bir merkezde 3.gun 2 embriyo transfer edilen bir arkadas hamile kaldi ama kalp atislari alinamadi sonuc kürtaj.demek bir bildigi varmis.benim embriyolarim cok kaliteli degilmis
Transfer sonrasi sadece crinone jel kullandim.kan sulandirici coraspin prednol vs baska hic ilac kullanmadim.ama arastirdim baska merkezler kullandiriyor.cirladim adam yine bilimsel kaniti yok dedi.nitekim takip ettigim kullanan herkes hamile kalmadi.
Takviye vitamin vs onermedi.madem kalite problemimiz var herkes kullaniyor ben de kullanayim dedim faydalarina dair bilimsel kanit yok dedi.ama ben icimden saydirdim bir suru.yine bilmislik etmisim 3 ay saracoglu kürü,koenzim biesteron melatonin elevit kullananlar kullanmaya baslamadan onceki zamanlarindan farkli bir sonuc almadilar son tedavilerinde.
Benim soylemek istedigim arastirirken kendi tedavini elestirmemek.kendini bir de bu yuzden yipratmamak.
Doktorum mukemmel iddiasinda bulunamam ikinci de olmazsa ayni yerde devam etmeyecegime eminim sadece.ucuncuyu ayni yerde psikolojim kaldirmaz.dere gecerken at degistirilmez ikincide de farkli bir tedavi uygulayacak oldugu icin ayni yerde devam edelim dedik.
Bu arada semra kahraman iyi secim..istanbulda olsam ona giderdim.iciniz rahat gidin cok basarili.

Aslında doktorların çoğu kanıtlanmış bişey yok diyor ama bunu hastalarda yeneyerekde olumlu sonuç aldıkları oluyor..
Bizde hasta olarak başkasında olumlu olduysa bendede deneyelim oluyor..
Bu süreçde doktorlar bizi anlamıyorlar..
Bende sana kendimden örnek veriyim;
İlk denemem acıbadem international ismail cebnide yaptırdım adam sadece muayene etti beni gençsiniz olur dedi hiç birşeyime bakmadı ama direk toplama ve transfer yaptı klasik tüp bebek süreçleri işte..
İnan ilk beta hcg testi negatif nie olamdı ozaman dedim kısmet dedi bana yaa..
Doktoru değiştirdim ondan sonraki 2 denememde pozitif oldu devam etmedi belki ama en azından gebe kaldığımı gördüm..
Çoğu tedavi yöntemi herkesde aynı etkiyi ne yazıkki vermiyor..
Doğru yer doğru zaman doğru doktor bunlar gerçekden çok önemli..
Sen istanbulda yaşamıyorsun sanırım?
Hangi hastanede tedavin?

kızlar ben uyumadan once jeli yapıyorum yürümek mi gerekiyor üstüne ?

kızlar ben uyumadan once jeli yapıyorum yürümek mi gerekiyor üstüne ?

benim doktorum 30dk yürümen gerkiyor dedi bende çalıştığım için yapamam diye jeli tercih etmedim..
oda bana dayanabildiğin kadar dayan iğne ol dedi..
jel bazen kanamayada yol açabiliyormuş hemşire sölemişti..
ama herkesde aynı etki olmayabilir her doktorun tedavi yöntemi farklı..
endişelenme..

Aslında doktorların çoğu kanıtlanmış bişey yok diyor ama bunu hastalarda yeneyerekde olumlu sonuç aldıkları oluyor..
Bizde hasta olarak başkasında olumlu olduysa bendede deneyelim oluyor..
Bu süreçde doktorlar bizi anlamıyorlar..
Bende sana kendimden örnek veriyim;
İlk denemem acıbadem international ismail cebnide yaptırdım adam sadece muayene etti beni gençsiniz olur dedi hiç birşeyime bakmadı ama direk toplama ve transfer yaptı klasik tüp bebek süreçleri işte..
İnan ilk beta hcg testi negatif nie olamdı ozaman dedim kısmet dedi bana yaa..
Doktoru değiştirdim ondan sonraki 2 denememde pozitif oldu devam etmedi belki ama en azından gebe kaldığımı gördüm..
Çoğu tedavi yöntemi herkesde aynı etkiyi ne yazıkki vermiyor..
Doğru yer doğru zaman doğru doktor bunlar gerçekden çok önemli..
Sen istanbulda yaşamıyorsun sanırım?
Hangi hastanede tedavin?
Gebeligi yakalamak malesef cok kompleks.normal yolla hamile kalabilenler cok sansli.aynen bir baskasinda olumlu sonuc alininca bizde de denensin istiyoruz cok insani bir istek bu.bize uygulanan tedavinin en verimli tedavi olmasi temenni.
Ben ankaradayim.anatolia tup bebek merkezine gidiyorum.benim kimyasal gebelik oldu dustu degerim sonra.kese asamasina gelemedik.ilk 10.gun degerim 16 cikti var da yok da diyemeyiz 12.gun yeniden kan verin dediler.velhasil sonuc negatif
Her bir hasta cesit cesit.bana gore degerleri azalmis over bakimindan olumsuz olanlar hamile kalabiliyor.benim; degerleri benden daha iyi olanlardan daha fazla yumurtam toplanabiliyor ya da endometrium daha iyi olabiliyor.hem de ayni merkezde.ben artik psikopata bagladim.benim doktorun benzer infertil olma nedeniyle uyguladigi tedavi ve sonuclari irdeledim:)basarisini elde edilen gebelik sayisiyla degil canli bebekle ölcuyor benim bay herseye karsi! Aslinda hakli da iste bizler sabirsiziz.
Ben ankaradayim anatolia tup bebek merkezine gidiyorum.

benim doktorum 30dk yürümen gerkiyor dedi bende çalıştığım için yapamam diye jeli tercih etmedim..
oda bana dayanabildiğin kadar dayan iğne ol dedi..
jel bazen kanamayada yol açabiliyormuş hemşire sölemişti..
ama herkesde aynı etki olmayabilir her doktorun tedavi yöntemi farklı..
endişelenme..
anladim cnm bana kimse söylemedi , önceki 2 tedavim baska drdaydi igne vermişti , şimdiki drum jel doğrudan rahme gidiyor bizi de Rahim ilgilendiriyor diye jel verdi igne dayanılacak gibi degil :(

anladim cnm bana kimse söylemedi , önceki 2 tedavim baska drdaydi igne vermişti , şimdiki drum jel doğrudan rahme gidiyor bizi de Rahim ilgilendiriyor diye jel verdi igne dayanılacak gibi degil :KK43:

rahme gidiyor evet haklısın ama jelin emilimi içinde yürüyüş yapman gerekiyor..
ama her doktorun farklı yöntemi var..
iğnelerin zorluğunu çok iyi biliyorum 3 tüp bebek denememde kullandığım için ağladığımı bile bilirim..
sonucun iyi olucağını hep düşünerek dayandım yalan yok..
hakkına hayırlı neyse olsun cnm..
inş herkes olumlu güzel sonuçlar yakalar..
başarılı iyi doktorlarla karşılaşalım..

kızlar Zaman gecmiyor transfer olanlar neler yapıyorsunuz

Back
X