Canım ilk gönül hn dı şimdi betül hn a verdiler o bakıyo iki seferdir seninki kimDoktorun kim ben suanlik memnunum guveniyorum transfer gununu bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk gönül hn dı şimdi betül hn a verdiler o bakıyo iki seferdir seninki kimDoktorun kim ben suanlik memnunum guveniyorum transfer gununu bekliyorum
Ayse hanimdi o gitti sevinc hanimdayim simdiCanım ilk gönül hn dı şimdi betül hn a verdiler o bakıyo iki seferdir seninki kim
Hımm memnunmusun cnmAyse hanimdi o gitti sevinc hanimdayim simdi
Aaaaa cidden mi bu çok şaşırtıcı..benim de ilaç kullanmadan 8 -10 adet tek taraflı yumurtalarım vardı şimdi ilaç kullandığım için daha çok olur diye beklerken 7 yumurta olgunlaşıcak gibi diyince biraz üzüldüm aynen canım yaaa ..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yarın yine oralardayım anadolu yakasından kalkıp gitmek zor oluyo ama bebişim için katlanıyorum valla..
Sendemi memorialdesin doktorun kim
Yarin kontrolum var gun verirlermi bilmiyorum
Memnunum zaten kizlar bir doktorla kalmiyoruz masallah ben butun hepsine muayene oldum opumu emre bey yapti transferede kim denk gelir bilmiyorumHımm memnunmusun cnm
Ooo pes pese transferiz desenize insallah hersey guzel giderPardon cvbini gormemisim benimde yarin kontrol var bende merak ediyorum gun verirlermi
Benim de rezervim iyi görünüyodu ama niye böyle oldu anlamadım içimi rahatlattın canımmmm çok sağol benim de gözümde büyüyo ama artık az kaldı heralde cuma toplama var sonra da bidaha transferde çağırcaklr heralde:) inşallah tabi :)Hic uzulme bana 4 dediklerinde sok olmustum cunlu rezervim iyi gozukuyodu ilaclardan once ufak olanlarda buyuyo opuya kadar. Hic sorma yarin bende gidicem gozumde cok buyuyo havada cok soguk ama napalim degiyo
Kızlar selam yumurta toplama gunu işlemden sonra günlük hayatımıza devam ediyor muyuz?bir de siz bu işlemler devam ederken hertürlü ortama girip çıktınız mı arkadaş akraba düğün mişan vs..
Canım cevabın için teşekkürler ameliyat ortamı ya biraz tedirginim o yüZden peki herhangi bir tavsiyen var mı öncesi ve sınrasıyla ilgili ..yeme içme agrı kesici içmek vsyumurta toplama çok kolay bir işlem aynı gün hayatına devam edebilirsin..
Canım cevabın için teşekkürler ameliyat ortamı ya biraz tedirginim o yüZden peki herhangi bir tavsiyen var mı öncesi ve sınrasıyla ilgili ..yeme içme agrı kesici içmek vs
Normal hayatina devam canim hafif adet agrisi oluyo oda gecici bana verilen agri kesiciyi bile icmedim yani sadece amanin usutme cok dikkat et ben acisini cektim yumurtaliklar hassas oldugu icin cabuk soguk kapiyoCanım cevabın için teşekkürler ameliyat ortamı ya biraz tedirginim o yüZden peki herhangi bir tavsiyen var mı öncesi ve sınrasıyla ilgili ..yeme içme agrı kesici içmek vs
hiç bir etki olmuyor..
istediğin gibi devam et..
belki sonrasında hafif pembeleşme gibi kanaman olabilir okadar..
oda herkesde olmuyor..
bir anda uyanıp kalkıcaksın zaten..
aneztezi gibi bayılmadığın için kalkıp hayata devam :)
Kızlar selam yumurta toplama gunu işlemden sonra günlük hayatımıza devam ediyor muyuz?bir de siz bu işlemler devam ederken hertürlü ortama girip çıktınız mı arkadaş akraba düğün mişan vs..
Benim de rezervim iyi görünüyodu ama niye böyle oldu anlamadım içimi rahatlattın canımmmm çok sağol benim de gözümde büyüyo ama artık az kaldı heralde cuma toplama var sonra da bidaha transferde çağırcaklr heralde:) inşallah tabi :)
Ooo pes pese transferiz desenize insallah hersey guzel gider
Memnunum zaten kizlar bir doktorla kalmiyoruz masallah ben butun hepsine muayene oldum opumu emre bey yapti transferede kim denk gelir bilmiyorum
Tamam tatlımmm. Çok teşekkür ederim :)Normal hayatina devam canim hafif adet agrisi oluyo oda gecici bana verilen agri kesiciyi bile icmedim yani sadece amanin usutme cok dikkat et ben acisini cektim yumurtaliklar hassas oldugu icin cabuk soguk kapiyo