• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Kızlar benim opu Çarşamba transfer ctesi oldu 8 hücreli iken. Ben 3. Gün transferi mi oluyorum 4. Gün mü?

Arkadaşlar lütfen cvp yazın benim ağrılarım artık ortada toplanıyor alt yanıma doğru vuruyor adet olacakmış gibi bir ağrı çok kötüyüm acaba neden

Arkadaşlar lütfen cvp yazın benim ağrılarım artık ortada toplanıyor alt yanıma doğru vuruyor adet olacakmış gibi bir ağrı çok kötüyüm acaba neden
Korkma gayet normal rahim buyuyor kanaman olmadigi surece korkma her kanamada korkulcak bsy olmuyor

Bilmiyorum ama sanki aktı akacak öyle ağrım var şuan da transferin 7.günü ama kaşık ağrımdan sonra baş ağrısı sürüyor ve orta da toplanıyor alt yanıma doğru vuruyor.ya ben hiç hamileliği bilmiyorum
Anladim daha 7 gunundesin her bunye farkli kiminin cok agrisi olurken kiminin hic belirti agri olmuyo mesela benim agri falan yoktu gene yok adet agrisi gibi cekip pozitif goren cok var kendini panige sokma tutunmaya calisan bebisine zarar verme hic test yaptinmi

Yok
Anladim daha 7 gunundesin her bunye farkli kiminin cok agrisi olurken kiminin hic belirti agri olmuyo mesela benim agri falan yoktu gene yok adet agrisi gibi cekip pozitif goren cok var kendini panige sokma tutunmaya calisan bebisine zarar verme hic test yaptinmi
y

Back
X