Gerçekten mi süper :) sence yarın da yapim miPozitif canim benimde 8. Gunu boleydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi süper :) sence yarın da yapim miPozitif canim benimde 8. Gunu boleydi
Yap ben 8 gunu yaptim silik ckti 9 .gnu hem idrar yaptim hem kan verdim sonuc pozitif suan 6 haftalik hamileyim :)Gerçekten mi süper :) sence yarın da yapim mi
Canım hatırlıyor musun tedaviye başlamadan özelden konuşmuştuk senle hamile olmana çok sevindim darısı başımaYap ben 8 gunu yaptim silik ckti 9 .gnu hem idrar yaptim hem kan verdim sonuc pozitif suan 6 haftalik hamileyim :)
Hatirlayamadim canim ama ins snin sonucunda guzel olur bnce pozitif :)Canım hatırlıyor musun tedaviye başlamadan özelden konuşmuştuk senle hamile olmana çok sevindim darısı başıma![]()
Ben o jeli geri gelir kullanamam diye igne yaptryorum hergun 12. Haftaya kadarda yaptircakmisim cok agri yapiyo ama mecbur dayaniyorumBen Hale'n sancı çekiyorum birde başım çok ağrıyor.çok kötüyüm ben ama sizden böyle bir haber alınca kendim gibi sevindim şimdi birde ben jel kullanıyorum ama jel geri geliyor
İnş canımHatirlayamadim canim ama ins snin sonucunda guzel olur bnce pozitif :)
Hatirladim canim adini degistirmissin mesajlara bakinca hatirladim :)İnş canım![]()
Evet değiştirdim canım çok şükür ikimizde mutluyuz şimdi :) bana uzun protokol yapıldı geriden geliyorum onun için inşallah pozitif olur çektiklerimize değer ilaçlar beni çok yordu malesefHatirladim canim adini degistirmissin mesajlara bakinca hatirladim :)
Aynen canim cok yorucu cok acilar cektik ins saglikla kucagimizada aliriz aramizda 2 hafta fln var sanirim sen yarin kan testi yaptir benceEvet değiştirdim canım çok şükür ikimizde mutluyuz şimdi :) bana uzun protokol yapıldı geriden geliyorum onun için inşallah pozitif olur çektiklerimize değer ilaçlar beni çok yordu malesef
Pazartesi yaptıracağım canım yarın eşimin nöbeti var yalnız gitmek istemiyorum. ha adet oldum ha olucam diyorum çok ağrım var belim kopacak gibi hüsrana uğramaktan korkuyorumAynen canim cok yorucu cok acilar cektik ins saglikla kucagimizada aliriz aramizda 2 hafta fln var sanirim sen yarin kan testi yaptir bence
Hepsi normal benim hala agrilarim var hmde siddetli bi sekilde ama ck sukur ultrasonda gorduk doktor normal agrilar diyoPazartesi yaptıracağım canım yarın eşimin nöbeti var yalnız gitmek istemiyorum. ha adet oldum ha olucam diyorum çok ağrım var belim kopacak gibi hüsrana uğramaktan korkuyorum
Peki ben demi iğneye geçim ya bana jel kullan beş dkk yat 20 dk yürü diyorlar şimdi ben iğneye geçsem acaba yine yürüyecekmiyim iğne dahamı iyi olur acabaBen o jeli geri gelir kullanamam diye igne yaptryorum hergun 12. Haftaya kadarda yaptircakmisim cok agri yapiyo ama mecbur dayaniyorum
merhaba jinemed'de mi oldu? doktorunuz kim? rabbim hayirla sonuclandirsin. ❤Merhaba bende 3ı yaşındayım 7 yıllık evliyim,çok uğraştım klomen menegon falan derken tüp bebeğe karar verdik İstanbul da kalamış tüp bebeğe geldik çok iyi bir ekipler bende yumurta az olduğu için tek bir tane transver oldu inşallh tutar dua edelim bir birimize.
insallah kavusursunuz allah yardimciniz olsunArkadaşlar ben dün bebeğimin kalp atışlarini gördüm_ çok şükür.., ama yine gelişimi bir az zayıf_2 gün geri kalıyor6+6 olması gerek ama 6+4, hem de kese küçük dedi doktorum_ çok olumlu konuşmadi....moralim çok bozuk_ 5 düşük yaşadim_Rabbim yaşatmasin kimseye çok kötü bi şey ddüşük yapmak. Bu defa çok umutluydum ama_ gelişim geriliği olmasaydı keşke.. Keşke bi mucize olsa da _ bu defa bebeğime kavuşsam....
insallah kavusursunuz allah yardimciniz olsunArkadaşlar ben dün bebeğimin kalp atışlarini gördüm_ çok şükür.., ama yine gelişimi bir az zayıf_2 gün geri kalıyor6+6 olması gerek ama 6+4, hem de kese küçük dedi doktorum_ çok olumlu konuşmadi....moralim çok bozuk_ 5 düşük yaşadim_Rabbim yaşatmasin kimseye çok kötü bi şey ddüşük yapmak. Bu defa çok umutluydum ama_ gelişim geriliği olmasaydı keşke.. Keşke bi mucize olsa da _ bu defa bebeğime kavuşsam....
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah... ağrılardan korkuyordum saol canımHepsi normal benim hala agrilarim var hmde siddetli bi sekilde ama ck sukur ultrasonda gorduk doktor normal agrilar diyo
Canim ben yurumuyorum igne vuruluyorum ama igne biraz yagli oldugu icin sisiyo agri yapiyo ama igneye daha etkili diyolarPeki ben demi iğneye geçim ya bana jel kullan beş dkk yat 20 dk yürü diyorlar şimdi ben iğneye geçsem acaba yine yürüyecekmiyim iğne dahamı iyi olur acaba