- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
Hang hastanedeydı cnmmserkan bey e gitmeden önce aklımda bir sürü soru işareti vardı hatta bülen urman mı serkan Oral mı gidip gidip geliyordum.. daha sonra bülent bey e giden bir çok bayandan hastalarına çok fazla zaman ayırmadığını duymuştum.. Çünkü nede olsa tüp bebek biraz da psikolojik te bir süreç.. Birgün Serkan Bey bir kanalda tüp bebek tedavisini anlatırken "bizim için önemli olan Bir sürü Soru işareti ile gelen hastalarımızı Tekrardan Bize Geldiğinde O Soru işaretlerini yok etmiş olmamız " dedi ve eşime biz Serkan Bey e gidiyoruz dedim ve Gittik..
İlk Görüşmemiz 55 dk Sürdü 55 dk diyip geçme sakın benim bütün soru işaretlerimi Yok ettiğini anladım vedalaşırken.. ve yumurtalarımın toplanacağı gün Narkoz verilirken tedirgin oldum korktum açıkçası ama Serkan Bey Bana El sallayarak "sakın korkma ben burdayım herşey iyi olucak" dedi.. ilgisi alakası bir Dr çok öte inanın ve herşeyden en Önemlisi Güler yüzlü.. Muayene Ücreti 350 Tl ama Tüp bebek Fiyatı ben pko hastası olduğum için 15.000 tl yi buldu ama bu benim ücretim.. benim durumumla senin durumun farklı belki senin ki daha az tutucak.. şuna İnan Serkan Bey Ver parayı Hadi tüp bebek diyen Tutmadığındada ver şu kadar daha diyen paragöz Biri değil Bir kere Görüşmeye Gitsen inan bana İşte bu Diceksin.. Benim bir Arkadaşımda rezevr azlığı var serkan bey i onada önerdim ilk denemesi birde şuan 7 haftalık hamile.. Birde kuzenimin eşinede tüp bebek yaptı serkan bey onuda önümüzdeki hafta sonucunu alıcaz İnşallah yardımcı olabilmişimdir şunu unutma hangi doktora gidersen Git Odasından Çıktığında sıfır soru işareti olsun canım