2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

serkan oral zorlu centerda mı yeri?
birde hangi hastane ile anlaşması var?
işlemleri nerede yapıyor?
serkan bey evet zorlu center da hastane anlaşması şişli kolan hospital da benim kuzenimin birde arkadaşımın orda yapmıştı işlemlerini çünkü

Kizlar bugün yumurta toplama islemim vardi esime 18 olgun yumurta var hersey gayet iyi demis dondurulmus spermlerimiz vardi yumurta cok olduğu icin sperm yetersiz gelirse tekrar tese yapabiliriz dediler biraz oncede hastaneden haber geldi spermler yeterli gelmis coook sukurr

Kizlar bugün yumurta toplama islemim vardi esime 18 olgun yumurta var hersey gayet iyi demis dondurulmus spermlerimiz vardi yumurta cok olduğu icin sperm yetersiz gelirse tekrar tese yapabiliriz dediler biraz oncede hastaneden haber geldi spermler yeterli gelmis coook sukurr
Maşallah ymurta sayı çok gzel benm nye olmyo ya daha 27 yasndym 6 8 9 ymurta oldu hep

Maşallah ymurta sayı çok gzel benm nye olmyo ya daha 27 yasndym 6 8 9 ymurta oldu hep

6 yumurta bile iyi niye üzülüyorum..
başkalarının 1 tane oluyor..
bence çok iyi oranlar..
inşallah devamıda gelir embriyoların gelişimide önemli
inşallah güzel sonuçlar alırsın

Maşallah ymurta sayı çok gzel benm nye olmyo ya daha 27 yasndym 6 8 9 ymurta o
6 yumurta bile iyi niye üzülüyorum..
başkalarının 1 tane oluyor..
bence çok iyi oranlar..
inşallah devamıda gelir embriyoların gelişimide önemli
inşallah güzel sonuçlar alırsın
İnşallah tabki gzel ama geriye 4 5 kalyo oda 5. ci güne gtymo gidende 2.ci kalite olyr yalnz 2 gundr bütün sayfaları gezdm 3.cu gün embriyosu ıle hamile kalan çok banda çok. büyük umut oldular ya

Merhabalar arkadaslar. Ben Ingiltere'deyim. Bu ilk denemem. Problemin ne oldugunu cozemediler ama 3 senedir deniyoruz bebegimiz olmadi diye tup yapmaya karar verdiler. 36 yasindayim bu arada hic hamile kalmadim. FSH ilk olcumlerde 10, ikincide 8.5 cikmisti. Ingiltere devleti ilk 3 tup bebek denemesini ucretsiz yapiyor. Ben de Ekim 18'den itibaren uzun protokol ignelerini vurmaya basladim. Dun ilk defa ultrasonla baktilar, baslamaya hazirsin dediler ve gonal F vurulmaya basladim, yani yumurtma buyutme ignesi, eger aynisi kullanilmiyorsa orda. Pazartesiye kadar onu vurulup tekrar ultrasona gidecegim. Burda ucretsiz oldugu icin turkiyedeki gibi ince takip yok. Mesela ilk ultrason ne olursa olsun sali gunleri yapiliyor, ikinici ucuncu ve dorduncu ultrasonlar pazartesi, carsamba, cuma yapilacak. Kisiye ozel gunler pek farklilik gostermiyor. Bakalim neler olacak. Hepinizesaglikli bebisler diliyorum.
Merhaba, ben de Ingiltere'de yasiyorum. Ankara'ya geldim tedavi icin cunku cok uzun sure bekledik artik sabredemedik. Gonal f basladim cumartesi gunu. Carsamba gunu ise cetrotide ignelerine basladim. Yarin yine kontrol var. Bakalim neler olacak... ben de saglikli bebisler diliyorum ❤️

canım çok sevindim senin adına transfer i ne zaman yapıcaklar ??

genelde pko su olan bayanlarda daha fazla yumurta toplanıyor senin normalmiş ki bende pko var diye 31 tane yumurta toplanmıştı 9 emriyo dondurdular 31 yumurta toplanması beni 31 ay yaşlandırdı mesela

Maşallah ymurta sayı çok gzel benm nye olmyo ya daha 27 yasndym 6 8 9 ymurta o

İnşallah tabki gzel ama geriye 4 5 kalyo oda 5. ci güne gtymo gidende 2.ci kalite olyr yalnz 2 gundr bütün sayfaları gezdm 3.cu gün embriyosu ıle hamile kalan çok banda çok. büyük umut oldular ya
benim yengemin ablasına hep 5. gün emriyosu koydular tutmadı 3. gün emriyosu tuttu şimdi doğumuna 3 ay kaldı umutlarını yitirme sakın rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

Merhaba, ben de Ingiltere'de yasiyorum. Ankara'ya geldim tedavi icin cunku cok uzun sure bekledik artik sabredemedik. Gonal f basladim cumartesi gunu. Carsamba gunu ise cetrotide ignelerine basladim. Yarin yine kontrol var. Bakalim neler olacak... ben de saglikli bebisler diliyorum ❤️
inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin.. benimde yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor transfer gününü belirlicez sanırım

Biz de beklemeyecektik aslinda. Tam toparlanalim turkiyey gidelim derken ki bu gecen mart ayinda oluyor esim cok kötü bir rahatsizlik atlattı. Gizli genetik birsey yüzünden 10 gün yogun bakimda yatti. Ciktiktan 1 ay sonra burdakiler çağırdı sperm sayımı yapmak icin. Sifir çıktı spermi. 90 milyondan hastalik sifira düşürmüş. Normaldir büyük hastalik atlatmissin dediler. 3 ayda ancak yeniden vucut sperm yapar dediler. Biz de bekledik 3 ay. Tekrar test yapilinca yukseldi ama o oldu bu oldu diye beklerken siramiz da geldi cok şükür. İnşallah hayirlisi olur sizin için de. Bebeklerimizi arkadas yapariz artik. Ben east londondayim bu arada. Barking ;) paddingtonda calisiyorum

Ya kızlar yardım ne olur 3 gün oldu trasferim olalı geceleri ateş basması oluyor ayaklarım ellerim vücudum yanıyor böyle olupta pozitif sonuç alan oldumu kizlar

Ya kızlar yardım ne olur 3 gün oldu trasferim olalı geceleri ateş basması oluyor ayaklarım ellerim vücudum yanıyor böyle olupta pozitif sonuç alan oldumu kizlar

normal belirtiler korkma..
uyku hissi bitkinlik meme ucu acıması var ise tebrikler gebelik belirtisi olur..
korkmana gerek yok:)

normal belirtiler korkma..
uyku hissi bitkinlik meme ucu acıması var ise tebrikler gebelik belirtisi olur..
korkmana gerek yok:)
Insallah canım benim allahım o duyguyu banada yasatir inşallah allah sizlerede hayırlısı ile kucağınıza almayi nasip etsin çok sağol canım rahatlattiniz allah razı olsun

Back
X