2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Yani dönebilirsin ama dikkatli olmanda fayda var bende cok yumurta toplandigi icin protein ağırlıklı beslenmemi soylemisti dr yinede kendini cok yorma bi kac gun ve usutme birde cnm opuya kadar ananas ve incir tuket bol bol yumurta kalitesine etkili
Canımmm çok teşekkür ederimm ya melih bey yapıcakmış opuyu biraz tedirginim birde opusan sonra hem uyanıp ayaga kalkabiliyo musun?

Canımmm çok teşekkür ederimm ya melih bey yapıcakmış opuyu biraz tedirginim birde opusan sonra hem uyanıp ayaga kalkabiliyo musun?

Bir tek melih bey yapiyor zaten opuyu cok basarili ne kanamam oldu nede ağrım icini rahat tut cok seker bi dr. Yok canim narkozun etkisi oluyo 2 saat dinleniyosun sonra evine gidebilirsin bol bol su ic

Aa dogrudur canim bana oyle bilgi vermişlerdi. Senin belli oldumu tarihin. Bide benim folik asidi deistirdiler folbioldu folidoce yaptilar
Haftaya carsamba transferim benim banada receteye folidoce yazdilar dedim benim evde folbiol var tmm dediler folbiol kullaniyorum farketmiyo marka degisik o kdr

Haftaya carsamba transferim benim banada receteye folidoce yazdilar dedim benim evde folbiol var tmm dediler folbiol kullaniyorum farketmiyo marka degisik o kdr

Benimde evde var dedim dozunu dudurduk folidoce kullan dediler bende aldım ne bilim bu ara 2 gün var aramizda :) hadi hayirli olsun bize

Ben de film çektirdm ama emar çektirmedim Can'ım , Dr çektir dedi, nasıl zor bir işlem mi ? Sen neden çektirmiştin ? Sonucun nasıldı
ikiside acili dgl emari ok meydani hastanesinde cektirmustim gecen sene emar makinesine yatiyosun flim cekiyo damar yolundan ilacla rahim flimini ecomarda cektirdim iki ay once cok rahatti hicbsy hissetmedim herkes cok aciyo cok aciyo demisti aklim cikmisti polip goruntu hafif bir taraf sivi gecisi yavasti

ikiside acili dgl emari ok meydani hastanesinde cektirmustim gecen sene emar makinesine yatiyosun flim cekiyo damar yolundan ilacla rahim flimini ecomarda cektirdim iki ay once cok rahatti hicbsy hissetmedim herkes cok aciyo cok aciyo demisti aklim cikmisti polip goruntu hafif bir taraf sivi gecisi yavasti
emar zor mu peki?
uzun sürüd mü?
hani o makina dar ve uzun falan ya oraya girmek zor mu?
uzun sürüyor mu

SELAM KIZLAR BENDE BU AY TEDAVİYE BAŞLICAM İNŞALLAH AYLİN PELİN ÇİLDE BAHÇECİDE GENETİK TEST SONÇLARIMI BEKLİYORUM ÇIKARSA BAŞLICAZ ALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN İLK TEDAVIM OLACAK OMEGA 3 KULLANIYORUM B12 PLUS KULLANIYORUM EŞİMEDE OMEGA 3 KULLANDIRIYORUM SİZLER NELER YAPIYORSUNUZ ? OPU ÖNCESİ ADET KANAMASI BAŞLAMASIYLA ÖNERDİĞİNİZ ŞEYLER VARMI ?

Ay süpermişşş valla gözüm korkuyodu:)
öncesinde sigara kullanıyorsan kullanma hatta esinde kullanmasa daha iyi olur cnm , guzel beslenmene bak
narkoz tam narkoz degil uyku ilacı gibi duşun , uyuyup uyanıyorsun hemen
bi Ağrıda olmuyor adetliyken Nasıl dikkat ediyorsan o sekilde dikkat et kendine ayaklarıni sicak tut sancın olmasin diye bide antibiyotiklerini düzenli kullan

Back
X