2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

öncesinde sigara kullanıyorsan kullanma hatta esinde kullanmasa daha iyi olur cnm , guzel beslenmene bak
narkoz tam narkoz degil uyku ilacı gibi duşun , uyuyup uyanıyorsun hemen
bi Ağrıda olmuyor adetliyken Nasıl dikkat ediyorsan o sekilde dikkat et kendine ayaklarıni sicak tut sancın olmasin diye bide antibiyotiklerini düzenli kullan

Of canım ya eşim de ben de bayan doktor yapsın istiyoruz opuyu ama bize melih bey i vermişler uzmanmış semra hoca melih bey yapsın istiyomuş opuları şimdi eşim de bayan da ısrarcı napıcam :((((

Of canım ya eşim de ben de bayan doktor yapsın istiyoruz opuyu ama bize melih bey i vermişler uzmanmış semra hoca melih bey yapsın istiyomuş opuları şimdi eşim de bayan da ısrarcı napıcam :KK43:(((
bilmiyorum kı canm soyle rica et rahatsız olurum falan de , ama soyle duşun dr seni o an kadın olarak görmüyor gunde kac defa yaptığı bi işlem bide 10 Dklik bisey ve sen uykudasın görüp utanmıyorsun hayırlısı olsun

bilmiyorum kı canm soyle rica et rahatsız olurum falan de , ama soyle duşun dr seni o an kadın olarak görmüyor gunde kac defa yaptığı bi işlem bide 10 Dklik bisey ve sen uykudasın görüp utanmıyorsun hayırlısı olsun
Canım eşim bayan doktorda ısrarcı ama işte bende bayan doktor tercih etsem başarısız mı olır onun endişesi içerisindeyim çünkü melih bey opu uzmanıymış diğer bayan doktorlar hem opu hem yumurta takibi yapan doktormuş

Canım eşim bayan doktorda ısrarcı ama işte bende bayan doktor tercih etsem başarısız mı olır onun endişesi içerisindeyim çünkü melih bey opu uzmanıymış diğer bayan doktorlar hem opu hem yumurta takibi yapan doktormuş
cnm opuyu bilmem de transferi deneyimli birinin yapması cok önemli , sadece tup Bebek yapan biri daha tecrübeli olur

Memnunum zaten kizlar bir doktorla kalmiyoruz masallah ben butun hepsine muayene oldum opumu emre bey yapti transferede kim denk gelir bilmiyorum

selam;
çarşamba günü sema hanımla görüşmeye gittim.. emre bey ile beraber..
tüp bebek süreçleri daha çok bilimsel yaklaşıyorlar..
gebelik aşısı,bağışıklık sisitemi(cd56) , genetik tarama bunun gibi bir sürü şeye biz bakmıyoruz bile dedi...
bize göre bilimsel bir açıklaması kanıtlanmış sanuçları yok dedi..
ama bir okadarda başarı öyküsü var kadının..
şaştım kaldım: )
sizin fikirleriniz nedir?

selam;
çarşamba günü sema hanımla görüşmeye gittim.. emre bey ile beraber..
tüp bebek süreçleri daha çok bilimsel yaklaşıyorlar..
gebelik aşısı,bağışıklık sisitemi(cd56) , genetik tarama bunun gibi bir sürü şeye biz bakmıyoruz bile dedi...
bize göre bilimsel bir açıklaması kanıtlanmış sanuçları yok dedi..
ama bir okadarda başarı öyküsü var kadının..
şaştım kaldım: )
sizin fikirleriniz nedir?
Semra hanimi cok arastirip gittim oraya ama ilk gorusmede oyle bir elektrik veriuoki konusmalari mantikli cikista esime diyorum ben dogru yerdeyim obyr doktorlar icin gitmedim oraya sadece semra hanim ve lsboratuari icin gittim

Semra hanimi cok arastirip gittim oraya ama ilk gorusmede oyle bir elektrik veriuoki konusmalari mantikli cikista esime diyorum ben dogru yerdeyim obyr doktorlar icin gitmedim oraya sadece semra hanim ve lsboratuari icin gittim

transferin olmuşdu dimi?
ne aşamadasın şu an

Yok canim carsamba gunu transferim allah kismet ederse iki aydir bebislerimi bekliyorum :) sen ne asamadasin

dondurulmuş embriyoların mı var?
benim bu ay adetle histeerskopi olucak çizik atılcak sonraki ayda transfer olucak..
benim başka hastanede 2 tane dondurulmuş embriyom var onları kullanıcam

Back
X