2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Merhaba benim de transferin
Merhaba. Benimde transferimin 2. Günü .Emsey hastanesinde yaptırdım. Doktorum Nesrin Baştuğ. Mahremiyete çok önem veriliyor. Tüm çalışanlar bayan. Muayene ve işlem sırasında açık hiç bir yer olmuyor. Çok rahat ediliyor. Sonucu bekliyorum bakalım.
inşallah sonuca ulaşırız. Bende kaşık ağrısı çok fazla ve gece boyu gerilme hissediyorum sizce bir şey olurmu

Merhaba benim de transferin

inşallah sonuca ulaşırız. Bende kaşık ağrısı çok fazla ve gece boyu gerilme hissediyorum sizce bir şey olurmu
Yok ağrı olur normal. Tutunma mücadelesini dinleyin. Ben çok hafif sızı hissediyorum ve çok hoşuma gidiyor.

Kizlar keseyide gordum bebegide gordum :)
Canimmm tebrik ederiiiiiim ;)
Inşallah sağlıkla kucağına da alirsin...
Yarın da benim ilk kontrolüm var_ çok heyecanliyim acaba kalp atışlarini duya bilecek miyim diye..önceden düşüklerim olduğu için çok heyecanliyim...benim için dua edin lütfen:KK200::dua:

Benim de 5. Gün adet sancısı gibi sancı çektim ara ara batma ve bıçak saplanıyor gibi allahım inşallah hepimizin ki tutar

Canimmm tebrik ederiiiiiim :KK66:
Inşallah sağlıkla kucağına da alirsin...
Yarın da benim ilk kontrolüm var_ çok heyecanliyim acaba kalp atışlarini duya bilecek miyim diye..önceden düşüklerim olduğu için çok heyecanliyim...benim için dua edin lütfen:KK200::dua:
Canim ins duyarsin ben daha duymadim ama ekranda gordum kalbinin attigini o bile yetti Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah :)

Arkadaşlar ben dün bebeğimin kalp atışlarini gördüm_ çok şükür.., ama yine gelişimi bir az zayıf_2 gün geri kalıyor :( 6+6 olması gerek ama 6+4, hem de kese küçük dedi doktorum_ çok olumlu konuşmadi....moralim çok bozuk_ 5 düşük yaşadim_Rabbim yaşatmasin kimseye çok kötü bi şey ddüşük yapmak. Bu defa çok umutluydum ama_ gelişim geriliği olmasaydı keşke.. Keşke bi mucize olsa da _ bu defa bebeğime kavuşsam....

Arkadaşlar ben dün bebeğimin kalp atışlarini gördüm_ çok şükür.., ama yine gelişimi bir az zayıf_2 gün geri kalıyor :KK43: 6+6 olması gerek ama 6+4, hem de kese küçük dedi doktorum_ çok olumlu konuşmadi....moralim çok bozuk_ 5 düşük yaşadim_Rabbim yaşatmasin kimseye çok kötü bi şey ddüşük yapmak. Bu defa çok umutluydum ama_ gelişim geriliği olmasaydı keşke.. Keşke bi mucize olsa da _ bu defa bebeğime kavuşsam....
Amin canim amin insallah bu sefer bebisine kavusursun Allah in izniyle insallah herhangi bir sorun cikmaz duzene girer gelisimi bu mubarek cumanin hurmetine Rabbim gonlune gore versin canim

image.webp
Kızlar transferimin 8. Günü dayanamayıp test yaptım hayalet bir çizgi çıktı yada sadece ben öyle görüyorum bir bakar mısınız

Arkadaşlar ben dün bebeğimin kalp atışlarini gördüm_ çok şükür.., ama yine gelişimi bir az zayıf_2 gün geri kalıyor :KK43: 6+6 olması gerek ama 6+4, hem de kese küçük dedi doktorum_ çok olumlu konuşmadi....moralim çok bozuk_ 5 düşük yaşadim_Rabbim yaşatmasin kimseye çok kötü bi şey ddüşük yapmak. Bu defa çok umutluydum ama_ gelişim geriliği olmasaydı keşke.. Keşke bi mucize olsa da _ bu defa bebeğime kavuşsam....
İnş düzelir canım olumsuz düşünüp bebeğinide kendinide strese sokma lütfen

Back
X