• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Günaydın arkadaşlar bugun nasılsınız
Transferin 3.ve 4. Günü benim de çok ağrıdı.sonra gitti.ağrımasından çok memnundum.
günaydın arkadaşım bugun nasılsın.ben bugun hapşuruyorum sürekli geldimi herşey üst üste geliyor akşam ağrılarım çok fazlaydı sabah bişey yoktu şimdi jeli koydum bakalım nasıl olur allahım inşallah hepimize nasip eder

günaydın arkadaşım bugun nasılsın.ben bugun hapşuruyorum sürekli geldimi herşey üst üste geliyor akşam ağrılarım çok fazlaydı sabah bişey yoktu şimdi jeli koydum bakalım nasıl olur allahım inşallah hepimize nasip eder
Sanıyorum bebeği atmasın vücut diye aldığımız immün baskılayıcı vücut direncini düşürüyor. Bol vitamin alın ve bol dinlenin derim ben. En ufak kalkıp bi dolaşmamda hapşu oluyorum ben de. İşin zor tarafı yarın işe başlıyorum. Bir haftadır evde kv kuş gibi bakıyordu.

Bir de bizim iş yerinde biri var. Tüp bebek yaptırınca zatürre olmuş. Tedavi görmüş. Ama ikizleri zarar görmemiş.3 yaşındalar şimdi. Stres dışında vücudun yenemeyeceği bir şey yok. Ayrıca eski çalıştığım hastanede hamile iken meme kanseri teşhisi alan, ameliyatla memesi alınan ve kemoterapi alan ama çocuğunu sağlıkla doğuran biri olmuştu.

Arkadaşlar ben pozitif sonuç aldım çok şükür inş devamı gelir bu süreci yaşayan tüm arkadaşlarıma Allah tan yardım diliyorum dualarım sizinle güzel anne adayları :KK200:

Çok güzel çok iyi keşke benim de okadar çıksa
Şen'de belirti neler vardı
Belirti yok ki canım hatta sürekli wc ye gidiyorum adet oldum sanıp bi bakıyorum yok derin bir nefes alıyorum adet belirtisiyle birebir aynı sivilcem bile çıktı ondan korkuyorum zaten düşer mi diye Allah korusun

E

2 gün sonra tekrar gidicem canım
İnşallah allah devamını getirir canım sağlıkla al kucağına maşallah hepimize buradaki grup arkadaşlarım hemen hemen hepsi pozitif inşallah benim ki de pozitif olurda çok güzel olur grubumuz banada dua edin arkadaşlarım,dün biraz ağrım oldu yine sonra geçti hatta adet oldum sandım şükür olmamıştım başkaca bir sıkıntı Yok inşallah gebeyimdir

İnşallah allah devamını getirir canım sağlıkla al kucağına maşallah hepimize buradaki grup arkadaşlarım hemen hemen hepsi pozitif inşallah benim ki de pozitif olurda çok güzel olur grubumuz banada dua edin arkadaşlarım,dün biraz ağrım oldu yine sonra geçti hatta adet oldum sandım şükür olmamıştım başkaca bir sıkıntı Yok inşallah gebeyimdir
Canım olumlu bak ben hala adet sancısı çekiyorum inş meleğin seninledir

arkadaşlar herkese selam :) bende gelecek hafta transfer olacağım oncesınde yapmam veya yapmamam gereken bırseyler var mıdır? eğer önerileriniz veya uyarılarınız varsa rica ediyorum. çok heyecanlıyım...transfer sırasında acı oluyor mu :(

arkadaşlar herkese selam :) bende gelecek hafta transfer olacağım oncesınde yapmam veya yapmamam gereken bırseyler var mıdır? eğer önerileriniz veya uyarılarınız varsa rica ediyorum. çok heyecanlıyım...transfer sırasında acı oluyor mu :KK43:
Asla acı ağrı Yok sakin ol stres yapma ve inşallah bebişini al gel :dua:

Back
X